Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Від кого? Від народу, який її вибрав і який її годує? о_О

А силові структури хто годує? Не той же ж народ? о_О

Слухайте, ті москалі БОЛЬНІ на всю голову? :wacko::bad:Та возьміть собі ту тоталітарную власть і ті сіловіє структури в свій Крим і нехай вони вас там обдирають, як липку, хай луплять, як сидорових кіз, а ви їх ще в дупу за це цілуйте в знак благодарності! А українському народу дайте спокій і від вас і від вашої власті. Чесне слово то треба бути самому вже кінченим зеком, щоби ще й таке оправдовувати. :crazy::ireful1:

• Подобається Подобається x 6
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Фас" не командують? Без цього жити не можуть?
    Точно - або в рашку, або лоботомію.

Я за визначенням не міг, не можу і ніколи не буду на їхньому місці. І відчуваю неабияке задоволення від того, що вже півтора роки не "годую" ані ригів, ані беркутів, ані інших "кривоохоронців".
    Приємно читати, що в них поголівно проблеми з чоловічим здоров"ям і що їх Азіров кинув з обіцяними квартирами.

• Подобається Подобається x 2
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 5
  4. MARTINI

а шо ж в них фіалками кидати?

• Подобається Подобається x 8
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Як ви пропонуєте розуміти ситуацію? о_О Влада так вже розперезалася, з"їхала з котушок, народ не витримав - повстав, а влада спочатку плювала на це повстання, а тоді хотіла силою придушити, залякати народ, а коли бачить, що не вдається, то тепер йому пропонують розуміти ситуацію, бо інакше силові структури почнуть народ вбивати масово? о_О

• Подобається Подобається x 4
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Оля, проблема в том, что Украина многонациональное государство, давйте разделимся на федерацию

• Подобається Подобається x 1
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага:
    десь рояль загубивсь ....

я розумію людей які підтримують майдан, я розумію тих хто щиро ненавидить владу та не поважає ментів, але я не можу зрозуміти коли дорослі люди як малі діти виправдовують любу дурість та канонізують будь кого з майдану, звідки тоді беруться усілякі ультрас, праві сектори і т.і. ?

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

адекватно для початку ... але на питання "що робити?" в мене відповіді нема ... може хтось що запропонує дієве, але досі того не було....

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Кого конкретно вже канонізували?

• Подобається Подобається x 5
  9. terRen

terRen Дуже важлива персона

Вони, як бійцівські собаки, зачувши смак теплої крові, сильніше лютують, кидаються в атаку...

10. artobstrel

мабуть є і такі, але я не про те ...

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

для початку - загиблих активістів ...

11. Оля

Оля Старожилка форуму

То вам так хочеться бачити. А насправді, на Майдані всі нації. І смерть українців, вірменина і білоруса, а також жорстоке побиття активістів з російськими прізвищами - дуже голосно про це кричать. Тільки в декого слух притупився. :ireful1:

• Подобається Подобається x 9
  12. artobstrel

ага а на повний місяць перетворюється на вовкулак ...

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

О, знов руцкіміром запахло. Кремлівці теж так розпатякують. Чому ви носите російські плани?

14. terRen

terRen Дуже важлива персона

Мабуть так, якраз творили кровопролиття саме під ранок, може і на повний місяць.

15. artobstrel

що ж, їм також це пролиття влаштовували, але то чомусь янголи ...

16. MARTINI

зауважте, вони нікого досі не вбили, не закатували, не викрали, не влаштовували з рушницями полювання за журналістами інтера або 112 каналу... Я навіть сумніваюся, що когось своїми каменюками і бензином покалічили. Наскільки я бачив, підпалених оперативно гасили. "Жертви" серед ВВ, це в основному жертви того ж самого Януковского, якого вони охороняють - у них відморожені пальці і геніталії.

З протилежного боку, натомість, маємо повний набір від спалених машин і побитих до напів-смерті журналісток до викрадень, тортур та вбивств людей.

А ви так переживаєте, що бруківку понищили на площі...

• Подобається Подобається x 8
  17. Оля

Оля Старожилка форуму

Теж організовано надрання? ;)

18. artobstrel

хлоп, один начебто втратив зір, у якого голова горіла ...

де? не вигадуйте ...

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви знаєте, що означає "канонізувати"?

20. MARTINI

вони, між іншим, і за Вас і Ваших дітей життя віддали

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)