Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

менше ажіотажу, більше думки.
    У нас ще жалоба.

Дві чутки, які дійшли майже одночасно:
    - Янукович зустрічався з Тимошенко
    - Янукович подав у відставку і зараз це оголосять в парламенті.

Якщо це правда, то якось воно мені на збіг обставин не схоже.

Можливо, спроба зливу революції виглядатиме трохи інакше, ніж здавалося вчора...

• Подобається Подобається x 3
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я не вірю їй. Я не вірю, що вона мінятиме систему, вона породження цієї системи. Не здивуюся, що вигравши вибори, вона перетягне на себе ті самі повноваження і стане просто януковичем в спідниці... Юля президент - це ніяке не перезавантаження, а лише перефарбування системи

• Подобається Подобається x 14
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Їх не треба переобирати. :nea: Негайно позбавити недоторканості, заарештувати та судити.

5. kym

kym Well-Known Member

100% через те потрібностворювати фон що б навіть не думали іі кудись у владу - вона хвора і треба в Німеччину на лікування так років на 4.....

• Подобається Подобається x 1
  6. Locke

Locke невиправний реаліст

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

8. Bambook

Bambook Persona non grata

однозначно.
    дуже важливо не розслабитися.
    авторитарний лідер-харизмат при владі - зовсім не те, для чого ми збиралися.

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

якої недоторканності? голова ОДА і мер не мають такого статусу. їх можна просто заарештувати і судити.

• Подобається Подобається x 4
  9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

10. Dred

Dred Well-Known Member

Ну і ще срібні з позолотою гривні у гаражі в Межигір'ї

Фоліант з гаража у Межигір'ї. Крупно. Ці всі знахідки нам показали хлопці з Самооборони

Ще зі скарбів у гаражі в Межигір'ї. Портрет Януковича. 1 кг золота
    https://twitter.com/MichaelShchur

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

При всій повазі і бажанні - нічого аж такого там не стоїть. Дослівно практично - Ваш запит від 23.01 був переданий в державну прокуратуру Відня з огляду на вже існуючий там, старіший процес.
    Виглядає на звичайну бюрократичну відписку, такий запит і на мене подати можна.

• Подобається Подобається x 1
  12. Forpost

Forpost Стоїк

Останнє редагування: 22 лют 2014
  13. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Вы прочитайте ещё, что про неё ваш предыдущий победитель Майдана пишет: http://reporter.vesti.ua/37734-negosudarstvennye-tajny

Получается, что происходящее у вас в течение последних дней на руку тем, кто сейчас берёт власть в свои руки, той же Юле. Вот и думайте. Можно конечно утешать себя в том, что это временно и потом всё поменяется.

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Олександр Положинський
    Коли наші опоненти звинувачували нас у тому, що ми все це робимо заради того, щоб Яценюк, Кличко, Тягнибок, Тимошенко, Турчинов, Луценко, Пашинський, Порошенко тощо дорвалися до влади, ми казали, що ми не за них, ми за себе. Тож давайте виходити за себе до скону. В Луцьку, схоже, вже повним ходом тривають "мутні мутки" - колишні "професіонали" та нові "герої революції" активно рвуться до посад. Думаю, таке всюди - і в Києві, і на місцях. Вважаю, ніхто з колишніх не може посідати нові посади. За винятком тих, хто показав фантастичні результи роботи і лишився з чистою репутацією. Але щось мені підказує, що таких або немає зовсім, або дуже-дуже одиничні одиниці. Отож - ніяких фарбаваних лисів! Жодних революційних заслуг! Справжні революціонери творять революцію не за посади й місця. Правило трьох П: професіоналізм, порядність, патріотизм - і лише в комплексі. Революція тільки починається.

• Подобається Подобається x 8
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Його підставили, хіба не ясно. :))

16. borkhes

Я на предыдущей странице уже писал, что судя по фото документов, в которых есть такие позиции как "взятка энергонадзору", либо это липа, либо янукович терпилой был и будучи президентом давал взятки и платил штрафы "на месте".

17. Forpost

Forpost Стоїк

Ще поплачте за ним

18. borkhes

Не знаю кто там кого подставил, но выглядит смешно, если это действительно его документы. Представил себе Путина, к которому в Огарёво пришли представители Облэнерго и он им взятку даёт, ведь подключение к сетям выполнено с нарушениями. :facepalm:

19. Locke

Locke невиправний реаліст

• Подобається Подобається x 4
  20. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

а вот и посмотрим: если янычару (и еже с ним: захарченко,азИрову,кернесу,ахметке,фирташу и остальному кагалу) новые-старые керівники країни, дадут спокойно коротать старость в австриях, аглиях, испаниях на просторах россии (как это сделал главный бджол)- то станет ясно, что это были маланские разборки, где за смерть и грабеж "не наших" они своих не карають!!! это покажет ближайшее время!!!!!!!!!!!!!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)