Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

Турчинова обрали головою ВР

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Мда....

3. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

каже, що він на тимчасово

4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Мартин, ну я ведь вам тоже самое могу ответить. Я не был тут 5 лет, а речи про Россию, россиян, русских - звучат одни и те же. Да Бог с Россией, вы даже про Восток Украины одно и то же пишете. Вроде бы есть интернет, есть поезда, самолёты, глаза собственные, а сказки всё те же самые. Скажете, что я ошибаюсь?

Читая аналогичные записи на ЛФ, призывающие к уничтожению тех, кто не согласен с активистами Майдана - что должен подумать читатель? Особенно тот, кто на ЛФ зашёл впервые и не в курсе, что патологическая ненависть - это, к сожалению, удел небольшой группы форумчан и не треба звертати на неї уваги? :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  5. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Аваков - в.о. міністра внутрішніх справ чи Ярема???

6. kym

kym Well-Known Member

Януковича в Харкові немає...... Невже втік зараза

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

Якась херня Бртьківщина забирає владу в Україні .... спікер, міністр МВС..... не вірю цьому зброду

• Подобається Подобається x 1
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Авакова рекомендують у міністри МВС.
    допогепі - кранти і не люстрація, а фізична кастрація!
    І усім "причетним" харків"янам.

• Подобається Подобається x 4
  8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Янукович походу совсем лохом был, или это явная липа:

Президент, в якобы "чёрной" бухгалтерии которого фигурируют строки "взятка энергонадзору" это не президент, это терпила какой-то... Ща ещё выяснится, что он штрафы гаишникам "на месте" оплачивал. :facepalm:
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/22/7015685/

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Послухайте,що зараз в Харківі гєпи з дорами на їх збіговиську триндять...

10. kym

kym Well-Known Member

Та уже нічого не триндять ..... в 13.34 прийняли якусь резолюцію і напевно вже готують чемодани в росію

11. Locke

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Той Самойлович трохи схильний до надмірної істерії. Значить не треба ейфорії. Сьогодні день остаточної перемоги над Януковичем, але вона далася занадто високою ціною, щоб радісно святкувати, і щоб тепер робити помилки. Всім треба заспокоїтися, робити свою справу, і думати 10 раз перед прийняттям будь-якого рішення, думати кожен раз про загиблих на барикадах.

• Подобається Подобається x 6
  13. Bambook

Bambook Persona non grata

Яка в біса ейфорія?
    По-перше, ще жалоба не минула.
    По-друге, за руками "союзничків" і перекинчиків слідкувати треба (не сратися,а уважно слідкувати і в разі чого лупанути по руках) - оно "Батьківщина", точніше, ті, кому довіряє Тимошенко, по тихому владу підгрібає...
    По-третє, якщо не будуть повної чухні творити - ніхто з ними наразі сратися не буде, бо в країні ще надто багато чужорідних ракових пухлин, щоб починати боротися з власними глистами...

• Подобається Подобається x 3
  14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А чему вы радуетесь, возращаются старые бойцы времен Ющенко, которые просрали все что можно в 2004-10-х

15. kym

kym Well-Known Member

...... Бандюки навіть опір не вміють створити зразу втікають

• Подобається Подобається x 2
  16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

панство, емоції зашкалюють, шукаємо крайніх
    це все зрозуміло
    але!
    я не звинувачую нікого з росіян, розмовляю з кожним своїм знайомим, товаришем, колегою окремо
    кожному помалу пояснюю, що є насправді: що біле це біле, а чорне це чорне
    раджу робити так усім
    люде живуть в антиукраїнському, антидемократичному середовищі, з незалежних демократичних каналів є тільки один “дождь” -- робіть на це поправку
    справді є шкури (так само, як і в нас; згадайте скільки у нас є підарасів -- уся партія районів, це тисячі людей), в Росії більшість просто живе в інформаційно отруєному середовищі

вчора один мій товариш-москвич привітав з першою великою перемогою України -- перемир’ям і запланованими перевиборами!

• Подобається Подобається x 4
  17. Bambook

Bambook Persona non grata

Я думаю, всі тут присутні бачили, що я щиро старався. Але остання спроба з артобстрілом стала останньою краплею. Скільки можна, нерви не залізні, час дорогий, давайтє дасвіданія, Україна - не Кульпарків для імперієстурбованих і дрочерів на Стабільность і Порядок...

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Igor Stokoz.
    6 хвилин тому
    Можно и я вставлю свои пять копеек? Господа, все эти назначения ВРЕМЕНННЫЕ, на переходный период. Они сегодня жизненно необходимы, нам нужна сегодня власть переходного периода, а потому эмоции, симпатии и антипатии складываем в шухлядку до лучших времен. Все будет хорошо. Украинцы уже продемонстрировали всему миру свою фантастическую способность к самоорганизации. Давайте не дадим повода миру разочароваться в нас. Всем спасибо за внимание))))))

• Подобається Подобається x 5
  19. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Да радости особой нет, как и особого выбора тоже... В колоде - только депутаты ВР....
    Каждая работа, даже в ВР требует некоторых знаний, навыков, чтобы оперативно решать задачи...
    Турчинов не лучший вариант, но не дедушка Рыбак и не Литвин, который нужен всем, - уже хорошо...
    Аваков - и.о. Это скорее всего привет Гепе и Допе в этот переходный период, потом переизберут, возможно будет Ярема...
    Второго зама головы ВР надо бы из ПР - чисто тактически...

• Подобається Подобається x 8
  20. Locke

На сторінці "Українского фронту" стає цікаво...

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)