Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

А ви своє утворення ставите на один рівень з Європою та США ?
    Якби вас небуло, небуло взагалі, не сьогодні, ні вчора, ні 400 років тому, людство не знало б горя.
    Я за НАТОвьку зброю на нашій теріторії, яка буде націлена саме на вас, без зайвої політкоректності та бла-бла-бла про системи стеження, локатори та інш.
    Літаки, флот, ракети проти рф на захист людства.

• Подобається Подобається x 7
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Видадуть. На біса він їм?

• Подобається Подобається x 4
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Romko, не надо кровь с рук своих лидеров перемазывать на соседей. Всё что делали, делали ваш перзидент и прочие, кто участвовал в "переговорах". Ни путина, ни лукашенко, ни туска - никого в киеве не было. Выбрали януковича вы сами - к самим себе вопросы и задавайте, не надо сюда соседей втягивать. Нет у вас соседей, что желали бы вам бойни на улицах.

Погибшим с двух сторон - вечная память. Дай Бог, что эти жертвы будут последние.

4. Dred

Dred Well-Known Member

5. borkhes

Рассуждать о независимости Украины и полагаться не на свой суд, свои решения, а на какие-то внешние органы власти? Я не понимаю, как может независимая страна ставить решения любой другой страны выше решений своих собственных судов. И не важно, речь о США, России, ЕС или Зимбабве. Независимая страна, независимый народ - решает сам. От и до.

6. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Сегодня в Харькове простились с погибшими на киевском Евромайдане.
    http://glavnoe.ua/news/n166346

Опозоренный Жилин сбежал в Харьков, назвав Януковича предателем (+видео)
    http://glavnoe.ua/news/n166351

Луценко: СБУ возбудила уголовные дела против Добкина и Кернеса
    http://glavnoe.ua/news/n166352

• Подобається Подобається x 2
  7. borkhes

Куда он с Украины убежит? Нахрен он кому нужен после того, что произошло в Киеве? Москва? Минск? Пхеньян? Зачем он там после того, что сделал? :dntknw:

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мабуть в Яника очко жим-жим, навіть 10 -ї ранку не став чекати:)))
    Вихід тільки один - кулявлоб:))

• Подобається Подобається x 1
  9. Dred

Dred Well-Known Member

В Україні ленінопад.

• Подобається Подобається x 4
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Самооборона Майдану
    Щойно надійшла інформація, що біла села Княжичі на Київщині, 40 спецпризначенців "Беркуту" із Сум відстрілюються 100 мисливцями. Попередньо у ЗМІ було повідомлення про те, що на тому самому місці по активістам, які блокували автобус з начебто "тітушками", відкрили вогонь. За останньою інформацією, вже є четверо поранених.

11. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

...

12. Nedilya

От тепер з'явились беркути-шатуни. Я не жартую, не до того. Вони тепер безхозні і небезпечні.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ще у вересні 2011 Юрій Вінничук написав вірш, який звучав з усіх трибун під час виборів у ВР-2012.
    Хто ще не вивчив його напам"ять - надолужуйте!

• Подобається Подобається x 3
  14. borkhes

Нет, лучший выход это провести следствие и судить всех, кто окажется виновен. Выяснить, кто именно давал и какие приказы относительно разгона, чьи снайпера были на крышах, кто дал команду стрелять на поражение и так далее. А сейчас вы его грохнете и концов не найдёте.

15. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Их почти 20 лет воспитывали на российском ТВ, при разных президентах, депутатах.... И никто не забил тревогу, что в Украине есть вооруженные до зубов и наученные убивать пророссийские силовики (((( И что теперь с ними делать... Их же за пару дней не перепрограммируешь (((

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та шось не такі круті, як лікарів, вагітних жінок, дітей і журналістів дубасити. Городами тікати - герої, шо тут скажеш, кумири коцапятини, вже вулиці в Москві поназивали.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та я про те, що у Яника один вихід - кулявлоб.Але він цього не зробить, бо сцикло.

19. Dred

Dred Well-Known Member

Є інфа Янукович летить в Сочі.
    Пройшовши по силці можна прослідкувати політ літака Януковича
    http://www.flightradar24.com/AOJ92C/2c1d69f

Хтось повідомте ППО

20. Nedilya

Та вже пробачте. :blush: Як жінка я таких речей боюсь. А ви, чоловіки, молодці!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)