Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Думаєш ти самий розумний?

• Подобається Подобається x 4
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

В Дніпрі, тобто в Січеславі валять члєніна. Кричать "Слава Україні!", "Слава нації!". Господи, дякую тобі. Нарешті. Схід прокидається.
    Зараз завалять. Наживо:
    http://www.ustream.tv/channel/freednipro

• Подобається Подобається x 7
  3. avatarwin

Тільки що прочитала в ЗМІ що невідомі снайпери пів дня відстрілювали людей, про що були повідомлені як наша знаменита трійка депутатів , так і правий сектор , і вказано з яких будівель, і ніхто з них нічого не збирався ні вияснити не приймати ні яких мір , напевно вирішили чим гірше тим краще, хоча могли прийняти міри заблокувати ці будівлі і виловити снайперів --це називається ми з майданом ми з народом. А ще вчора дорожний контроль піймав випадково на трасі тих Львівських беркутівців (одного затримали) які вбили двох, підпалили їх і викрали зброю , передали одного міліції інші втекли. Тепер пан Рудяк дасть їм нагоняю що не могли чисто спрацювати---вони також з народом. А через деякий час якщо все заспокоїться вони ще більше і ближче будуть з народом. СЛАВА ТИМ ЩО З НАРОДОМ!

• Подобається Подобається x 2
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дзержинського також в Москві валили. Випуск пари.

Подивіться на нинішню Москву.

Спочатку потрібно звільнити Україну від внутрішньої окупації, потім - наводити порядок в монументальній пропаганді. імхо.

5. harkov

harkov Well-Known Member

кстати хотел узнать во львове тоже аптеки наркотой торгуют или только у нас?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Валити нахер, а шо робити, яка різниця просто стояти мітингувати чи заодно вождя завалити? В якій ще країні стоять пам'ятники людям, що знищували їх народ?

• Подобається Подобається x 1
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Треба ж ***м помахати на прощання?

• Подобається Подобається x 2
  8. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

9. Locke

Locke невиправний реаліст

Тягнибок на сцені Майдану говорив про 16 загиблих свободівців. Б...дь, а про інших загиблих забув чи шо? Хіба їх не треба вшанувати? Чи вони в його очах просто гарматне м"ясо, а герої тільки свободівці?

• Подобається Подобається x 13
  10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А бо так і є!
    Щойно стрімер Аронець, що бавиться в політика, порівняв опозицію...з Ісусом Христом.
    А як вони Парубія лайном поливають....
    Є там достойні люди,є, безумовно, але ВО "Сволота" дискредитувала себе.

І тішився, що людина-Тягнибок Янику нині руки начебто не тиснула - а до того? А вчора, позавчора? Тиснув ту криваву руку! Тішаться, що дружина свободівця Підгрушна золото вибігла для України. Дружина свободівця не мала морального права, імхо, виходити на естафету на іграх, під час яких колись в світі спинялись війни - а в її країні нині панахида за майже сотнею вбитих, не загиблих своєю смертю, а вбитих людей!!!!

Свобода щодня все більше і більше вмирає для мене.
    Хоч, ще раз кажу, окремі люди там дуже і дуже достойні. Регіональних масштабів.
    Може, я і не права на емоціях, не знаю...

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

відгуки..

Даниил Яневский
    До ОППІВ:
    Сволото! У вас є шанс залишитися в нашій пам”яті людьми, якщо ви ухвалите 3 рішення:
    1. Ваш Президент – НА Х...Й!
    2. Статут Міжнародного Трибуналу, який розлідує все, що він скоїв.
    3. Визначить місцем його подальшого життя камеру, в якій здох Онопрієнко.
    4. Про націоналізацію Мажигір”я, передачу його на потреби дітей-сиріт, закриття всіх дитячих будянків та утримання надалі їх за рахунок статті на утримання колишніх Президентів України та забезпечення діяльності теперішнього. Якось вони проживуть без дежавного забезпечення. Наші діти важливіші – інших у нас немає.
    Дякую за увагу.

Volodymyr Viatrovych
    Опозиціонери не готові говорити з народом і ганебно прикриваються загиблими героями.

Громадська рада Майдану
    ЗАЯВА Громадської ради Майдану

Громадська Рада Майдану вимагає зміни системи влади, а не кулуарних змов з нею

Ми, представники Громадської Ради Майдану (ГРМ), визнаючи надзвичайну важливість врегулювання кризи в Україні, яка має покласти край насильству, жертвам і стражданням мирних громадян, заявляємо:

Протистояння мирного народу і кримінального режиму Януковича показали усьому світу і нам, українцям, що Україна - єдина. Майдан народив справжнього громадянина – господаря своєї Держави. Тепер нас не ділить ні мова, ні релігія, ні національність.

В.Янукович, який залишається на посаді президента і Майдан - речі несумісні. А тому, ми вимагаємо:
    1. Негайної відставки В.Януковича та позачергових виборів нового Президента України.
    2. Негайної відставки Генерального прокурора України, притягнення до кримінальної відповідальності керівників силових відомств, прокурорів, суддів і представників силових структур за злочини проти мирних протестувальників.
    3. Повної реабілітації та припинення кримінального процесу проти учасників Майданів.
    4. Притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які закликали до сепаратизму та розколу країни.
    5. Люстрації та формування тимчасового технічного уряду
    6. Внесення змін до виборчого законодавства і проведення дострокових виборів до Верховної Ради України.

Представляючи тих, хто більше 3-х місяців відстоював своє право бути вільними, не маємо жодного сумніву, що Майдан стоятиме до забезпечення виконання усіх вимог.

Заява прийняти на сьогоднішньому засідання ГРМ - 21 лютого 2014 року

Розсилається за дорученням координаторів - Печко В., Ніцой А.

12. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

В последнее время все чаще слышу, что Свобода - креатура ПР... То, что ее лидеры очень помогали ПР в выстраивании противостояния восток- запад - это несомненно... Хочется думать, что делалось это неосознанно, в виду не очень высокого политического уровня, слабых стратегических возможностей лидеров.
    Но в Свободе немало рядовых членов, которые очень преданы украинской идее, потому и оказались на передовой... Жаль, что лидеры часто недостойны тех, кто идет за ними...
    А делить погибших на свободовцев и нет - последнее дело, от Олега не ожидала... ((((

Перевыборы на декабрь - это недопустимо, за это время ПР может таких дел наворочать... ((( Доверять слову ПР нельзя.

• Подобається Подобається x 5
  13. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Дзвонили мені щойно з Майдану. Кажуть: "якщо хочеш власноруч пофоткати як горить межихєр’я і медведчукхаус, їдь вже і дуже-дуже швидко"
    Бля.
    Коли я висплюсь...
    Поїхала

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тільки що по 5-му каналу сказали, що горить дача Медведчука.

15. Locke

Locke невиправний реаліст

Після Перемоги.
    Удачі! Бережіть себе.

• Подобається Подобається x 4
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас навіть менти приторговують.А аптеки то є класика.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Слона, який в них живе, шкода...

18. Dred

Dred Well-Known Member

По 5 каналі сказали що горить дача Медведчука :)

19. harkov

harkov Well-Known Member

не угомонятся никак

20. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Буду берегти, бо їду маршруткою. Хочу спати+в машині вже нема запаски

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)