Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та вже було таке нещодавно, коли тітушки побили фанатів партії районів
    і знову таке буде

• Подобається Подобається x 2
  2. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

Кровавый экс-министр Захарченко сбежал в Беларусь

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

http://youtu.be/k4-8VbcPJ0Q

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ----------

http://youtu.be/yRyx0XwSXoI

• Подобається Подобається x 5
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Майдан зараз саме сюреалістичне і фантастичне з запахом згарища місце на землі, нічого подібного більше немає. Хто там побуває, в того це не зітреться ніколи з пам'яті. Був коли відспівували загиблих. Біля трунв плакали сиві матері, ридали дівчата, лікарі їх виводили з істериками, чоловіків теж душили сльози. А Майдан тепер скандує не "Зека геть", а "Зеку смерть". І ніхто нікуди не піде.

• Подобається Подобається x 10
  4. harkov

harkov Well-Known Member

ELiKA, вы откуда?

5. XrrabbriyKum

Конечно расходится нельзя , думаю в понедельник ехать в Киев ,чем больше нас приедет тем лучше .

• Подобається Подобається x 3
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Правильно. Зараз або ніколи.

7. harkov

harkov Well-Known Member

Такие у нас в харькове местные власти твари.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А наша директорка школи-регіоналка цієї ночі надала притулок у школі тітушкам , що мали сьогодні раненько їхати у Київ.
    Ця сука ще раніше заставила шкільних кухарів випікати булочки для антимайданівців.

9. XrrabbriyKum

10. Alias

Коли вони вже нас залишать у спокої?
    Коли вже перестануть сунути своє свиняче рило до нас?

• Подобається Подобається x 7
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Майдан множить опозицію на нуль!

• Подобається Подобається x 4
  12. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Включіть громадське.

13. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Если там их 310 человек, что считали, что её надо выпустить, почему они не сделали этого раньше? :nea:

15. Alias

З переляку вони зараз і за страту Яника проголосують. Раніше ж не припікало в дупу.А зараз смаленим запахло.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Щось у мене погановато йде трансляція з Майдану. Склалося враження, що Кличка освистували?

Люди на Майдані, мабуть, бажають помститися за смерть хлопців.

Терпіти Януковича ще до грудня - верх цинізму.

Здається, цеї ночі саме час викурити Януковича із Межигір"я.

Поки Беркут і міліція не зорганізувались заново.

Але, звичайно, при взятті Межигір"я можуть бути нові жертви.

• Подобається Подобається x 5
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Обсвистали всіх трьох і дали час до 10 ранку Януковичу на відставку. Якщо ні - на штурм.

18. Alias

borkhes, а що не так?
    Може б Україна сама якось розібралася проводити їй референдум чи ні?
    Нє, ну скільки ж можна? Пора б вже змиритись, що ми ніякі не меньші брати чи сестри.

• Подобається Подобається x 1
  19. XrrabbriyKum

С цены кричат зэка геть !!! дают время до 10 утра ,а потом идут в наступление . Господь Бог Храни Украину!
    Героям Слава!!!

20. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

даю 100% гарантии, что нова влада первыми законами примет такие положения, что милиция БУДЕТ ОБЯЗАНА, сразу расстреливать любого недовольного властью! что бы не дай боже, народ не стал бузить и повторять нынешние события, когда взвинтят цены на ЖКХ, газ, медицину и т.д. как гейропа требует, когда прививки сделают обязательными для молодежи, когда безработица увеличится втрое-четверо, когда отменят всю социалку (какая еще осталась), повысят пенсионный возраст... в общем выполнят все требования госдепа по сокращению населения..))))

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:41 ----------

а еще мне понравился Львовский беркут! сообразительные ребята, не то что остальные "тормоза"! в аккурат успели с трамвая спрыгнуть... не 5 дней назад, а именно, когда уже двери закрывались!!! НАСТОЯЩИЕ ГЕРОИ! Теперь их подполковник имеет все шансы не потерять свои наркоточки, контейнеры с рынков ну и весь остальной "маленький бизнес"! а если умело лизнет новых хозяев- станет НАСТОЯЩИМ ПОЛКОВНИКОМ!!!а пацанам теперь разрешат именем майдана, конфисковывать не "в разумных пределах", а все что понравится...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)