Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Зараз повідомляють, що в "сотнях" не 100, а від 100 бійців. Тому і "сотня"

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Це фото Булатова... Якщо ви думаєте, що вас це не стосується сидіть дома далі...

Останнє редагування: 6 лют 2014
    • Подобається Подобається x 3
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

І ще врахуйте ротацію. Більшість самооборонців 14 сотні зараз в Києві, але знаю щонайменше восьмеро зараз перебувають у Львові і планують на Київ хто завтра, хто у понеділок. Думаю, в інших сотнях така ж ситуація,

---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

Sergey Koshman

• Подобається Подобається x 6
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вони взагалі порозповзалися! В них нічого не виходить! Чекають поки Путлер все вирішить! А наразі відсипатися пішли. А то мордувалися сараки 3 місяці, а рейтинги нижче плінтусу і перспектив портфель отримати мало. Вони так не граються! Так не чесно!

Кличко вже хоче в Майамі, Тягнибок у Львів, а Яценюк нічого не хоче.

• Подобається Подобається x 4
  5. terRen

terRen Дуже важлива персона

Було зранку.
    http://korrespondent.net/ukraine/po...delo-za-pryzyvy-k-sverzhenyui-stroia-lutsenko

• Подобається Подобається x 1
  6. Bambook

Яценюк, якщо вірити злим язикам, попри все, хоче в прем'єри.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це від безвиході. Хоча такий прем'єр Януковичу якраз, його можна тупо ігнорувати.

8. Romko

Генеральна прокуратура України визнала напад на активістку та журналістку Тетяну Чорновол хуліганством.

Про це заявив заступник генпрокурора України Роман Андрєєв, пише Інтерфакс-Україна.

"Підтвердження знайшла версія про вчинення злочину з хуліганських спонукань", – сказав він у четвер на брифінгу в Києві.

Заступник генпрокурора також зазначив, що Чорновол "підрізала" автомобіль на дорозі.

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

А тим часом

Олександр Аронець
    Повідомлення від активістів:
    ТЕРМІНОВО!!! ЛІКАРНЮ номер 17 оточують менти, поки, що один Богдан - ХОЧУТЬ ВКРАСТИ ПОРАНЕНОГО ПАТРІОТА! ТАМ ЛЕЖІТЬ ВОЛОНТЕР МЕДИЧНОЇ СЛУЖБИ, ЯКИЙ ПІДІРВАВСЯ НА ВИБУХОВОМУ ПРИСТРОЇ, ЯКИЙ БУЛО ПІДСТУПНО ЗАКЛАДЕНО У ЯЩИК З МЕДИКАМЕНТАМИ!!! ОДИН ЗА ВСІХ І ВСІ ЗА ОДНОГО! ВСІ НА ЛАБОРАТОРНИЙ ПРОВУЛОК 16!!! перепост!!! ПЕРЕПОСТ!!!

• Подобається Подобається x 4
  9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а сніжками коли кидали в депутаток, то це назвали "замахом на вбивство"

• Подобається Подобається x 9
  10. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ось тут Ви мене трішки здивували.
    Якщо подивитися на його діяльність сьогодні, пов'язану з питанням підртимки громадянського протесту в України, картина диаметрально інша.

Якщо знаєте трішки польскьу прочитайте:

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я тоді стояв по інший бік автобуса-трибуни і чув, як Свободовець кілька разів питав: "Хто викликав Швидку? Лікар біля автобусу, нехай хтось підійде до нього".
    Так ніхто і не підійшов. :)

12. Awas Wasilev

Awas Wasilev миється в бані

Насколько я понимаю, в нашей стране кризис не власти, а кризис СИСТЕМЫ тех ценностей, которыми народ уже сыт по самое горло. Поэтому, НИЧЕГО не изменится если голова СИСТЕМЫ поменяется с ПР на оппозиционную. Необходимы другие отношения между людьми, другая система ценностей в их жизни. Думаю, что всем ясно как Божий день, что ценность человека не в бабле нажитом неправедно, а в богатстве его души. Это самое ценное богатство, оно всегда при нас и чем больше его отдаешь, тем больше его и имеешь!!!

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Які пропозиції?

14. Bambook

Ситуація зміниться, тому що зявиться принаймні теоретична можливість подальших позитивних змін в суспільстві. Що опозиція сама по собі щось змінить, сподіваються тільки 4% людей на Майдані. Інші готові змінювати самі, от тільки тиснути на теперішніх опозиціонерів суспільству буде набагато легше, ніж на банду Януковича.
    Зрештою, про партії і політичних лідерів є купа тем, можете там розвивати думки про них.
    Тут тема про Майдан.
    А Майдан сам по собі - зразок принципово інших відносин між людьми.
    Але треба побувати там, щоб це відчути і зрозуміти.

15. Awas Wasilev

Awas Wasilev миється в бані

Согласен. Но прежде чем действовать должны быть выработаны идеи, цели, ценности... А это делается не на площадях. А Майдан держится на всеобщем недовольстве, а что будет завтра - ТУМАН. Да, хороших пожеланий хватает, но не продадутся ли как всегда хорошие люди на хорошие деньги? Ведь если нет ясности, то сделать шаг влево или вправо, равносильно что идти вперед. :)

16. Bambook

Ви на Майдан сходіть для початку і подивіться, на чому він тримається.
    Ато флудите без толку.

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

Роман Донік

• Подобається Подобається x 9
  17. Romko

ЗВЕРНЕННЯ

Я, Демченко Ігор Петрович, при виконанні журналістських обов’язків 19 січня 2014 року отримав травму від світло-шумової гранати, яку кинув в мене прямо у голову боєць «Беркуту» — відмінник бойової та політичної підготовки .

Я категорично заявляю та закликаю не вірити геббелівській пропаганді, яку розповсюджує Міністерство внутрішніх справ України, а саме про те, що воно притягне до відповідальності всіх винних осіб силових структур а не тільки мітингувальників. Факти річ вперта і вони свідчать про інше. З 19 січня 2014 року було повідомлено про злочин скоєний відносно мене, але наша доблесна міліція не провела жодної слідчої дії, навіть не вилучила у мене верхній одяг для визначення типу гранати, яка була кинута в мене. Все це робиться для того, щоб з часом зникли залишки гранати на одязі і потім заявити, що це я сам наніс пошкодження.

Але правду не заховаєш!

З повагою,

Журналіст І.Демченко

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я дуже уважно прочитав, дякую. Той план Маршала для України, який пропонує Коваль, по суті закріплює за олігархами у власності усю маєтність в країні в обмін, по суті, на їх обіцянку "модернізувати" економіку за євро-американські Маршальські фінансові вливання, тобто ще більше їх збагатити, а, головне, узаконити, як клан. Зрозумійте, ця паталогічно злодійська плеяда крім того що красти нічого робити не буде, як не робила цього вже два десятки років. Знаю про що говорю, бо це мій регіон і я пропрацював, працюю і живу в ньому поряд з цими шльоциками. Політику вони теж не полишать, бо люди, які прийдуть до влади в результаті СПРАВДІ демократичних виборів націоналізують вкрадене, інакше не буде. Надто велика ненависть в народі, якої навіть поляки до кінця не бачать.
    Хай Коваль вийде та прочитає свій план перед Майданом і я подивлюсь що з нього буде.
    Я не змінив своєї думки про Коваля і це, думаю, зрозуміло.

20. Romko

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)