Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та нічо, а гітлера є? а чикатила?

• Подобається Подобається x 1
  2. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  3. duncan

плюс за всё остальное, минус за эту фразу
    не было никакой украинизации -- была лишь имитация мудака-пасечника, который запорол всё, к чему прикасался

• Подобається Подобається x 4
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не нації, а ЕТНОСУ.
    А ідентифікатори НАЦІЇ - Прапор, Герб, Гімн і Державна мова (згідно Конституції).

5. Gromadyanin

Gromadyanin Member

Представляете нет. А у Вас?

Я срача не провоцировал, я изначально сюда с одним единственным вопросом пришёл, дальше понеслось, не с моей подачи.
    А за цитату - да, ошибся, извеняюсь

6. duncan

ні, не уявляю
    якщо вулиці кривавим комуністичним виродкам є, і ви не бачите у цьому "нічого такого"
    то мене би не здивували вулиці гітлеру, чикатилу, сталіну, путіну

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Маете угоду оппи з Хамом - невже знову ПРОСРЕМО, галичани????!!!!!
    Ви вмирали марно вiд хахляцьких куль?????!!!!!

8. Gron

Gron тафгай

Х ня якась а не угода.
    Ні, все зрозуміло з точки зору "політиків", Заходу та чівокуні.
    Але Майдан, нмд, цього не зрозуміє.
    Я теж.
    Вихідні ще ти будуть...

• Подобається Подобається x 6
  9. Bambook

Bambook Persona non grata

Опозиція хоче опинитися на одному смітнику історії з Януковичем.
    Ну що ж, прапор їй в руки.

• Подобається Подобається x 11
  10. XrrabbriyKum

Письмо подписали София Гордиенко, специальный корреспондент (корпункт в Брюсселе), Анна Гороженко, специальный корреспондент; Светлана Чернецкая, специальный корреспондент (корпункт в Лондоне); выпускающие редактора Подробностей Марьяна Яснинская и Лариса Задорожная и другие.

11. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Sagaydak, В общем согласна, особенно про Бандеру, хотя сама к Бандере отношусь неплохо, но без патетики.
    Украинизации в общем-то и не было, но не было и адекватной программы по внедрению украинского языка в жизнь. Была масса возможностей мягкой и приятной украинизации, но, увы...
    С Крымом тоже не все так просто - там довольно внушительная часть населения не захочет в Россию это с одной стороны, а с другой - самостоятельность крыма тоже чревата конфлитом славяне-татары...
    Отмечу - был крымский Беркут, но были и крымчане в баррикадах, и крымские татары на Майдане...
    Несмотря ни на что ситауция решаема с наименьшими затратами в рамках данного государства, ЛЮБОЙ передел обернется куда большими проблемами... Еще и внешними.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я от дивлюсь-слухаю опозицію, і пригадую, в якому шоці вони були від того, що діялось на початку, від нелогічних і самовбивчих рішень Януковича. І думаю, чи вони взагалі здогадуються, що їхні дії такі ж самовбивчі і нелогічні.

13. avatarwin

мені одне не ясно починали наші славетні три богатирі за здравіє а хочуть закінчити за упокой. Ким і чим вони керуються ні мені ні майдану невідомо. Про які ще угоди може іти мова. Єдина угода , це арешт януковича , і керівників тих силових структур а це відомо хто які віддавали ці всі укази, їх небагато --з десяток. , А також деякого з владних структур у Київі , їх назбирається меньше ніж загиблих. Інакше отримаємо те що було і до цього., якщо не гірше. А ще мені дуже подобається коли на протязі двох місяців люди вмовляли силовиків перейти на їх сторону , но вони не чули їх. Тепер коли запахло --паленим вони почали переходити на сторону народу , тільки на яку сторону , і кого вони рахують за народ(а їхніми заявами паперчиками можуть підтертися) і на яку сторону вони перейдуть завтра невідомо . Якщо комусь і підходить ця маячня , то можите їй вірити, -но тільки не мені.СЛАВА УКРАЇНІ!

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Такие россияне - просто бриллианты своего народа. И они очень для нас ценны и для России прежде всего.
    Представляю, как им в условиях Мордора нелегко. Мне это несложно представить, как "иному" жителю Донецка.
    Блестящая статья на эту тему россиянина:
    http://echo.msk.ru/blog/aiderm/1262...aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

• Подобається Подобається x 5
  15. Locke

Locke невиправний реаліст

Текст сьогоднішньої "Угоди"

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Мені особливо цікаво, що тепер робитимуть 50 озброєних львівських ментів, які вчора на сцені київського Майдану заявили, що не визнають Януковича і охоронятимуть Майдан.

І ще купа людей по регіонах.

Це тільки раціональні думки.

Про моральні речі, наприклад, подивитися в очі матерям загиблих - я просто мовчу.

17. Locke

Верховна Рада
    361 за включення до порядку денного повернення Конституції-2004
    За процедуру "без обговорення" - 369 голосів

18. XrrabbriyKum

Все откатили до 2004 года!

19. Locke

Постанову прийнято 386 голосів

20. avatarwin

наскільки потрібно бути недалекоглядним щоб повірити зеку або менту? Як перші так і другі це люди з надломленою психікою по відношенню до суспільства, які усе життя стоять в протистоянні одні до других, а часом і обєднуються для спільних справ. То і як вони збираються охороняти можете собі тільки уявити. Согодні вони не визнають Януковича на словах, а кого вони збираються визнавати завтра вони вам не скажуть. І до чужого горя повірте мені вони відносяться спокійно, без особливих переживань.СЛАВА УКРАЇНІ!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)