Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Поменше слухайте свою сладкую парочку - Допу з Гєпою

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А як ви відноситесь до харківських тітушок?

Як ви відноситесь до Гепи з Допою?

• Подобається Подобається x 6
  3. Gromadyanin

Gromadyanin Member

Та ну до чого тут Допа и Гепа? Я запистав про Ваші настрої, та ваше відношення до того явища.

4. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Полкан віджигає на рідному форумі:)))

• Подобається Подобається x 3
  6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

РАНО.

• Подобається Подобається x 4
  7. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Ну скільки ще ця худоба вітя може погрожувати ? Вічно сидіти його снайпери там не можуть. Потрібно здати їх ментам яких вони також учора відстрілювали. Гадаю там буде досить бажаючих для щоб скрутити їм їх дурні бошки. Одного лишити для свідчень. Хто, за скільки і коли найняв цих відморозків.

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Опозиція пробачить снайперів за вас

Годину тому споглядала, як Порошенко рвав на собі рябчика за “мусорів”, яких його колеги хотіли таємно вивезти з майдану.

Таємниця накрилася, коли автобус дивом заглох і їхати далі відмовився, бо поламався.

Коротше глянули дядьки з барикади в автобус, мовляв – чим допомогти, а там – повний автобус мусорів полонених.

Починається значить хай на весь Майдан, народ уже ящиками коктейлі підносить і тут раптом з’являється брава “самооборона”, одягнена “з голочки” і пафосними щами. На шмотках – ні пляминочки. Каски – ніби щойно розпаковані. І всі, як один – з ногами перемотаними якоюсь х*рньою і зав’язаними клейкою стрічкою (прикид, як ото потерті джинси: вони не попсуті – це просто так модно).

Коротше причалапує ця самооборона і до автобуса вже не підійдеш. Не пускають. Охорона відволіклась від охорони Майдану і займається охороною тих, від кого Майдан треба охороняти.

На дах машини вилазить якесь батюшко (яке, судячи з фігури – ні дня в житті не постувало) з гучномовцем – давай до миру закликати.

Кілька сотень рагулів, які барикад і не нюхали – давай пищати “На майдан! На майдан!”.

Потім – кульмінація: з’являється банда депутатів. Очолює їх скромну компанію товстосумів Порох-до-миру-закликатель. Ну і давай всіх вмовляти відчалювати на Майдан.

Воно про це з 1 грудня пищить – заціпило тоді, як повз нього не змогла, не зупинившись, пролетіти цеглина.

До депів на підмогу причалапала ще одна колона “оборонців” – теж бдять.

Історія закінчилася тим, що ментят повиймали з автобусів, посадили по машинах і вивезли з майдану подалі від народного гніву.

А тепер – старий як світ фокус-покус, який відростив собі довжелезну бороду і був задіяний і сьогодні: усі ментята були у формі внутрішніх військ. Але не всі до них належали.

Хто ще гумору від ОО не пойняв – розшифровую: крім “мерзликів” біля автобусу стояли і люди. Люди, які повоювали з 18 числа.

У них у всіх вбивали на очах людей. У багатьох загинули друзі. Вони брали участь у захопленні полонених.

Так от – серед полонених, яких відпустили – були снайпери. Тих яких взяли – тих і відпустили. Їх красиво одягли, щоб ті випурхнули на волю під виглядом “оні-же-наши-діти-срочнєгі”…

А завтра ці “срочнєгі” переодягнуться в чисте і своє рідне, беркутівське, і повернуться на роботу.

Але цього на собі не відчують не “самооборонці”, ні миротворців, ні депутати. Їх куля на барикадах не впіймає – бо вони туди не ходять.

Кулі ловитимете ви, бійці, ваші друзі, дівчата, які перев’язуватимуть вам рани, лікарі, які виноситимуть ваші тіла з поля бою…

Ви зараз скажете, що не можна палити повний автобус з бійцями ВВ через наявних в ньому кількох снайперів? Можна, навіть необхідно. За вчора в нерівному бою полягло близько сотні кращих українців. Багаття розпалене з тіл гірших представників цієї нації – це найменше, що можна зробити в пам’ять про них.

P.S.: Поки писався цей блог – опозиція почала виправдовувати свої дії тим, що, мовляв, це ті дітки-срочники, які самі здалися, яких не захоплювали в полон. Але, по-перше – чому вивозити їх з Майдану вночі? Тих хто здався можна було б серед білого дня по Хрещатику колоною пустити – їх би пальцем ніхто не зачепив. По-друге, а де ж тоді ті полонені, яких взяли силою? Куди вони поділися? Зникли? Втекли? Вони у вас, але ви їх нам не покажете?

9. Gromadyanin

Gromadyanin Member

Я так розумію, це і є відповідь))))
    До титушок відношусь - ні як. Але треба розуміти, що, наприклад, Оплот - це дійсно ідеологичне об'еднання. Та потрібно визнати, що з ціею ідеологією живе дуже багато людей на сході України. Підтвердженням - зайдіть на kharkovforum.com Я переконаний, що цих людей теж треба "почути.
    Гепа и Допа - до них відносятся з гумором... Так Гепа не поганий "хозяйственнік", я к би він тирів би меньше... В іншому - дешевий PR

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Там були дві групи, одних захопили в Українському домі, а другі здалися самі. Ті шо здалися - там нема на шо дивитися, вони на вигляд як після Сталінграду і не старше 20 років всі, подавлені. В них 2 місяці кидали цеглою, мені здається вони ніколи не повернуться проти Майдану, запам'ятають на все життя. Я думав цю групу і відпускав Порошенко.

11. Forpost

Forpost Стоїк

ще один ушльопок,медом вам ту намазано чи що.....

12. Gromadyanin

Gromadyanin Member

шановний, я не розумію Вашої агресії. Я не вважаю, що бігати по місту з вогнепальною зброєю, та кидати запалювальні суміши - це гарно. Тому без поваги до тих чмирів.
    От мені цікаво чи Ви підтримуєте цєй маразм чи ні. Якщо так - то розмовляти дійсно нема про що.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

14. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Розсмішили... :) Як і наші руськомірці, особливо, коли хряпнуть по чарочці :)
    Лозунги у голові - то, канЄшно, крута ідеологія... Але її не вистачає навіть на те, щоб розібратися, що то є "гЄоргіЄвскаЯ лЄнточка" :mocking:

До речі, керівник "Правого сектора" фактично зі Сходу - з Дніпродзержинська, як і кістяк цієї організації. Це до репліки що до ідеології сходу ;)

• Подобається Подобається x 2
  15. Alias

Це не відповідь, а запитання.
    Заходжу..досить часто. Враження таке, що більшість міряється пісюнами і хто найдотепніше заматюкається. Є нормальні люди, але не багато.

За їхній так званий "гумор" можна б вже було посадити.

Ну да-ну да...найкраща йолка і гарні лавочки, щоб замилити очі на більш серйозні проблеми.

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ми тут всі підтримуємо "той маразм", як ви кажете.
    Є ще питання?

17. Locke

Locke невиправний реаліст

18. Gromadyanin

Gromadyanin Member

А я шо писав, щось інше?

Троль... Я прийшов сюди пройшов регістрацію, та вірішив дати запитання... Отже троль... Ну гаразд - дебіли Ви. Вам москалі "мерещатся"... Ві дійсно не способні на якусь адекватну розмову. Можите забанити. Бо розмовляти не ма про що. Ідіоти

19. Alias

А тим часом у районному центрі на херсонщині (у селі моєї бабці) вчора біля прокуратури зібралася група людей з прапорами ,які кричали "банду геть"!
    Це вже велике досягнення ...

• Подобається Подобається x 4
  20. Gromadyanin

Gromadyanin Member

Ні, ще дороги, отреставований проспект гагарина(найбильший в Харкові), відреставований центр, бесперебійне тепло, та водопостачання и все інще, що стосується міського господарства.

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

Ні більш не має. Потім не нийте "Вони же діти" мерзота

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)