Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

А може мені хтось пояснити, навіщо на західному кордоні блокують дороги? Я ще зрозуміла б на сході. А так, що воно дає - заважає не тим, кому треба?

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 2
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

[​IMG] VasMT (Нині)

Васю, Ви бачили десь спільну братську могилу совєтських і німецьких воїнів?
    Отож.

• Подобається Подобається x 6
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Президент США Барак Обама гостро розкритикував політику Росії та особисто Володимира Путіна щодо кризи в Україні.

Про це він заявив у Мексиці, де проходив міднародний саміт, повідомляє The Guardian.

Барак Обама звинуватив Росію у підтримці наступу на демократію в Україні та Сирії.

Він також звинуватив Путіна у неповазі основних свобод людей в обох країнах.

"Це не змагання між Росією та США. Йдеться про реалізацію бажань народів України та Сирії здобути основні свободи – свободу слова, свободу зібрань, прозорі та чесні вибори – і фундаментальні права, яких прагне кожен", - заявив Обама.

Водночас він додав, що Путін має інший погляд на ці права.

"Пан Путін має інший погляд щодо цих питань і, я не думаю, що це є для когось таємницею", - сказав Обама.

• Подобається Подобається x 3
  5. Boris_Kiev

Військовим роздають бойові набої

Бойові набої роздаються ні тільки міліції та СБУ, а й службовцям армії

Про це Еспресо.TV повідомляють власні джерела в Міноборони.

Зазначимо, після прйняття Верховіною Радою постанови про припинення бойових дій в центрі Києва такі дії є незаконними, оскільки постанова набуває чинності з моменту прийняття.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Боря, при всій повазі прцитую одну із любимих мудростей : живемо ви всі разом, а помираємо кожен окремо. Я не впевнений, що всі загинувші стріляли один в одного.

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ----------

Боря, кому і навіщо власне джерело не сповістило?
    Мому змінщику вчора видали бойові набої. 16 штук. Вгадаєте з трьох раз навіщо?

7. Boris_Kiev

Їхати до АП?

8. VasMT

У-гу...
    Майдан розганяти... В Стрию...
    Я вам всім вже сотні раз казав: АРМІЯ НЕ БУДЕ ВОЮВАТИ З НАРОДОМ.
    Ви ж гуртом порочите єдину озброєну силу, яка не заплямувала себе кров'ю громадян.

• Подобається Подобається x 3
  9. Boris_Kiev

Gotcha! (попалися!) Ви і менти - "єдина сила"?

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я ж не вас звинуватила, а допогєп.Вони давно на пуцькіна працюють. Це вони їздили до Кадирова. Возили лаве воблоглазу, минуючі овоча, вони створили український фронт на зразок російського фронту, вони тримали у себе білгородських тітуханів і т.д. і т.п.
    Сподіваюсь нарешті Рада посадить їх на дупу рівно.

• Подобається Подобається x 5
  11. harkov

harkov Well-Known Member

запасайтесь запасайтесь тухлятиной в гепыных супермаркетах завтра из аптек все лекарства от поноса выкупите ))))

• Подобається Подобається x 4
  12. VasMT

Ай донт андестент.

13. Boris_Kiev

Васю, мерщій до Житомира! Дєдушку валять!
    А мій друг грає їм на гітарі і співає.

Пізно, Васю. Дєдушка гавкнувася.

• Подобається Подобається x 2
  14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Игорь Степанов в ФБ:

Очень тезисно - нет времени ни секунды.

1. На 16.30 должно было быть провозглашено ЧП. Комплект док-тов лежал на столе у овоща. Более того, уже была сделана видеозапись с его выступлением. Но он не ставил подпись. поскольку никто другой из РНБО не подписал подання.
    Т.е., все валилось на него. Кроме того, на стол ему положили документ, из которого явствует, что оппа готова с примкнувшими депутатами объявить его вне закона, как узурпатора власти и дать распоряжение всем силовикам прекратить подчиняться нынешним руководителям (и еще ряд мер, некогда).

Подкреплено это было аналитикой, которая утверждала, что в этом случае будет массовое дезертирство и переход военнослужащих на сторону народа, причем с оружием.

2. Огонь на поражение с крыш ведут снайперы спецслужб России. Профи и ветераны - без эмоций и сомнений. Мочат всех, включая ментов. Их задача - углублять и расширять зону конфликта. Их обеспечивают тоже свои, внедренные давно и изучившие все крыши центра Киева.

Наши спецы из Сокола сообразили, в чем дело и отследили одного. Но взять им не дали, причем пресекли попытку командой с самого верха. запретили даже замечать их. Менты взбешены, разные структуры друг другу не верят. Беркутов ненавидят хором, считая, что эти садисты всех тянут в ад вместе с собой.

3. Город хотят задушить блокадой. По торговым сетям и рынкам спущено негласное распоряжение сворачивать торговлю. Хлебокомбинат 10 забит свежим хлебом, но по нашим данным, некие машины и странные личности перекрыли все выезды и не дают отправить в торговую сеть.

4. Овоща предупредили в последний раз и прямым текстом на встрече с дипломатами. Говорят, что он неадекватен, решений принимать не может. Как фюрер в бункере.

• Подобається Подобається x 8
  15. Bambook

Bambook Persona non grata

Самооборона Троєщини

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ----------

Ярослав Трофімов:

• Подобається Подобається x 5
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну от зараз бройлери повернуться на свої бази...і що?
    Звірі, що спробували на смак людську кров і безнаказанність будуть знову "служити народу України"?

І риги...ті, що вийшли з партії.Вийшли тому, що в дупу почало припікати, а не через те, що людей вбивали. Де ж вони були раніше? Надіялись, що Батя прикриє, розрулить?

Зараз перефарбуються і знову будуть засідати у ВР.

Чому не можна їх всіх перевіряти на детекторі брехні?

• Подобається Подобається x 9
  17. Boris_Kiev

На Дніпропетровщині люди зупинили потяг з військовими
    20/01 17:40 zaxid.net

P.S. моя дружина десь у новинах почула версію: військовці самі зателефонували активістам і попросили зупинити потяг.

P.P.S.
    - Прапорщик, остановите поезд!
    - Поезд, Стой - раз-два!

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ознакою зміни папи в Україні буде дим на міжгірї... причому колір диму немає значення...

Житомиряни знайшли собі роботу - валять памятник Леніну...

Процес затягнувся - пішла вже четверта година....

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

це ппц. треш

20. Boris_Kiev

Мій бос (мешкає з іншого боку Київського водосховища), починає ранок з того, що дивиться у бінокль, чи не йде звідти дим.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)