Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це кого?
    Якщо провладних, то вектор не той. А якщо революціонерів, то перемоги не буде?

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то було...2 дні тому. вже нема

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дочекались .... коли ви це будете робити мабуть жодного слова супротив не почуєте ...
    цікаві ви люди ... але то лише ваше сприйняття, на відміну від вас для мене активіст який забиває ногами мента така сама тварюка як і мент який забиває ногами активіста, але то мабуть складно ... чомусь це розцінюється як зміна напрямку "суспільної орієнтації" ...

• Подобається Подобається x 1
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

Бо я не кажу, що на основі того, що тут якісь гімнюки стріляють, треба в іншому місці беззбройних розстрілювати, покидьку.

5. artobstrel

ого, а ще я чого розкажу - я доки послухаю, бо виявляється цікаві речі наговорив ...

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

я те ж не кажу ... хамло ...

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Провладні туди не побіжать. Провладні не туди побіжать.
    Не всі мають сили чекати на перемогу.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Клас. Завтра піду проситись до Словенії.

8. Bambook

• Подобається Подобається x 5
  9. artobstrel

Борис ментів захоплювати це однозначно право інших ментів стріляти, як Ви цього не розумієте ???
    за ментів як систему нема про що говорити - це дно, хто спорить?
    зараз зайшов, вдень не працювало, з/п правда нема, хоча має бути ну то таке зараз не до цього ...

10. Bambook

Ладно, досить годувати троля. Пішов на тренінг з саооборони - і вночі на варту.

11. harkov

harkov Well-Known Member

надо было с этого и начинать

12. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А какая была альтернатива? У меня лично ощущение, что все ждали этой крови и "точки невозврата". Ну что можно было 3 месяца обсуждать за столом переговоров? ИМХО, если ты за две недели с человеком не договорился и методы и аргументы не действуют - ты не договоришься и за год.

Насчёт того, кто откуда стрелял, вот интервью ушедшего с Майдана офицера: http://lenta.ru/articles/2014/02/20/major/

13. roko

roko Member

Доброго вам вечера Украинцы,хочу сказать что я родом с Ровенской области учился в Львовской,уже 10лет живу в Харьковской,могу со стопроцентной увереностью сказать ,вся Украина едина сдесь тоже люди которые за Украину и поддерживают Эвромайдан,мы все с вами ,давайте не будем делить нашу неньку,Извините что пишу с ошибками и по-русски главное что понятно,цель у нас одна скинуть псевдо царя с маленькой буквы,и жить в мире и спокойствии.Слава Украине

• Подобається Подобається x 12
  14. Dred

Dred Well-Known Member

Це Львів, вул. Стрийська.
    Гармати взяли з Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. :)

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Героям слава!
    Ваші харківські допогєпи вже розпочали дії по кремлівському сценарію розподілу України.

16. bayard

bayard Дуже важлива персона

да все это бестолку:
    http://www.segodnya.ua/hot/rada-pro...barrikadirovala-vyezd-na-aeroport-497301.html
    В Борисполе 5-тысячная толпа забаррикадировала выезд к аэропорту В Борисполе, на перекрестке улиц Киевский Шлях и Дзержинского люди заблокировали выезд на аэропорт «Борисполь». Таким образом, активисты намерены не дать народным депутатам улететь из страны (ранее в соцсетях стала появляться информация, что народные избранники с семьями покидают Украину)

народный гнев выливается в такие формы что никаким десантом им уже не спастись

вот она - "боеспособная" армия
    http://society.lb.ua/accidents/2014/02/20/256228_dnepropetrovskie_desantniki.html
    Днепропетровские десантники по дороге в Киев попали в ДТП: три человека погибли, 8 - в реанимации

тоже самое будет и с остальными

а жаль....

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Молодий чоловіче, ви ЩЕ не усвідомили, що робиться в країні, чи вперто хочете в баню?

• Подобається Подобається x 3
  18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А куди FEMEN поділося? :dntknw:

19. artobstrel

з формулюванням - не співпадання точки зору ? браво ......

• Подобається Подобається x 3
  20. roko

roko Member

Шановний допогепи як ви говорите,це не увесь народ а лише 2ва чоловіки,і я написав лише для того щоб люди знали правду,а ви на мою думку схиляєте все у інший бік,не потрібно ділити на чорне і біле,ми всі одинакові!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)