Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 2
  2. harkov

harkov Well-Known Member

харьков город уродов, парень погиб они суки его высмеивают

• Подобається Подобається x 6
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

4. Оля

Оля Старожилка форуму

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не думаю... Рада Європи не приймає рішення по Україні, чекає звіту парламентарів.
    І шість годин переговорів не просто так.
    Варіантів два:
    Якщо рішення буде розпливчато-м'яке, значить зрозуміли, що своєю підтримкою та заграванням із т.з. лідерами т.з. опозиції довели країну до ескалації конфлікту і повинні нести повну відповідальність за ситуацію в країні разом із опозицією.
    Другий варіант і так зрозумілий.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вже Європа прийняла санкції. Порошенко озвучив.

• Подобається Подобається x 4
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

спалити межигір'я разом з підаром....третього варіанту просто не існує

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

цензор ліг....

• Подобається Подобається x 8
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ар'єв: Снайпери на Майдані - це ті ж люди, що охороняли Межигір'я від Автомайдану

"Снайпери, які відстрілюють людей на Майдані, це представники того самого підрозділу, який охороняв Межигір'я від Автомайдану в кінці грудня, без розрізняльних знаків

Про це повідомив народний депутат Володимир Ар'єв на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Нам повідомили, що снайпери - зі спецпідрозділу "Булат" Управління Державної Охорони, який був створений заступником начальника УДО Заневським, що працював до того в ФСО РФ. Саме вони охороняли під'їзди до Межигір'я від Автомайдану", - написав депутат. "

=========================
    Денис Суворов: И вот ещё один для общей картины .Этого персонажа давно прикрывает ФСБ и СБУ.постите страна должна знать своих героев .Он недавно с особой жестокостью разогнал митинг в Черкассах.Там Ефремов в Луганск собрался на крайний случай отколоть пару восточных областей.))А задерживали подчинённые этого героя?Которые четыре года назад в Луганске убили бывшего майора РВСН .А разбоев со средней тяжестью на на них за это время пальцев на руках не хватит посчитать.Знакомтесь* агент ФСБ командир луганского батальона патрульной службы ,бывший капитан российской армии Сергей Васильев .Большой специалист по стрельбе из пулемёта вертолёта в детей на кавказе .Имеет большой опыт взаимодействия с разведывательно-диве*рсионными группами ГРУ РФ еще по Чечне .Старые его подвиги попадают под определение международный терроризм.И самое главное батальон Сергея Васильева стоит первый на востоке ,у него есть БТРы ,а рядом бывший аэродром .Так что у Генштаба РФ давно есть план удара Ми -24 по Луганску который составил штурман -снайпер Сергей Васильев на нём минимум убитых полсотни ,а раненых попробуй посчитай .Удивляет другое мер Луганска Кравченко, человек Ефремова ,бывший танкист и военком каменобродскогорайон*а делает вид ,что не знает кто у него город охраняет .В Луганске находилось одно из лучших училищ штурманов СССР и Кравченко был знаком с его руководствомпоэтому узнать на чём летал и где воевал лётчик для него дело двух минут .Так что готовтесь к войне ,у них всё готово.

Збільшений портрет.

• Подобається Подобається x 5
  9. Bambook

Bambook Persona non grata

Аврора Огородник:

• Подобається Подобається x 3
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

13. bayard

bayard Дуже важлива персона

Роман Андрусяк
    Львів готовий до антитерористичної операції СБУ

охтыж! где это такое? не утка?

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Польща, Словаччина, Угорщина і Румунія готуються прийняти біженців з України.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

В ПАМ'ЯТЬ ПРО ЗАГИБЛИХ НА МАЙДАНІ.

Мамо, не плач. Я повернусь весною. У шибку пташинкою вдарюсь твою. Прийду на світанні в садок із росою, А, може, дощем на поріг упаду. Голубко, не плач. Так судилося, ненько. Вже слово, матусю, не буде моїм. Прийду і попрошуся в сон твій тихенько. Розкажу, як мається в домі новім. Мені колискову ангел співає. I рана смертельна уже не болить. Ти знаєш, матусю, й тут сумно буває. Душа за тобою, рідненька, щемить. Мамочко, вибач за чорну хустину. За те, що віднині будеш сама. Тебе я люблю. I люблю Україну. Вона, як і Ти, - в мене одна.

• Подобається Подобається x 14
  16. Bambook

Bambook Persona non grata

Вулиця Стрийська, біля частини ВВ. Але то фото з "ночі гніву".

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніхто не чув, як там Хуліган?

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

звичайно ... хто б сумнівавсь ... а ви хамло ...
    бо на тебе схож - тому терплять
    виправдовувати? де ? підтримувати? ніколи ... маю багато питань - задаю - кажуть москальська сволото, це типове нацистське ставлення до інакшої думки, у іншій темі Бамбуче каже - серед нас якісь ліві гомнюки які у людей стріляють - молодець, я тут кажу теж саме - москальській запроданець ...
    чудово, тоб-то хтось вважає що роздача зброї комусь (який то сектор хто його зна) нормально ???

20. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

Это неработающие пушки ,музейные

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)