Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. avatarwin

мене цікавить одне , чому до цього часу не взяті під контроль , аєропорти, залізниця , і усі дороги на виходах і входах , а також пропускні пункти на границях, щоб усі ті бандити які засвітилися не встигли нікуди повтікати--це основне завдання на сьогодні., а також їх усіх блокувати по можливості по їх місцю проживання.
    і ні про які заяви що ми з народом від тих бандитів більше не приймати.---бандит і в Африці бандит

2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Обе стороны вырисовывают противоположную только чёрными красками. Посмотришь 5й канал, эспрессо - одно говорят, послушаешь, что у вас там на 112 вещают - там противоположное.
    Я согласен с артобстрелом, что неизвестно, были ли выстрелы со стороны этой толпы или нет. Об этом знает только тот, кто там был в этот момент. Во всяком случае после того как читаешь призывы взять оружие, записи о селитре как "нужной вещи" и так далее, не верится, что всё было очень мирно, а потом внезапно раздались выстрелы на поражение.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Олександр Бригинець
    Тітушки стріляють наліво і направо. Щойно отримав інформацію, що затримали бандита, який стріляв по міліціянтам. У нього знайшли посвідчення співробітника МВС, яке видають тітушкам. Це і не дивно. У тітушок своя гра. Постріляти і заробити. І немає значення кого вбивати. У диких скажених шакалів господарів не буває.

• Подобається Подобається x 1
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Роман від вас адекватне почути у салуні не можливо тому, думайте що завгодно ... я розумію що якщо б це були менти постріляні ви б від радощів зі штанів вистрибували, а для нелюдського мене - будь які жертви жах ...

5. coolzak

coolzak Well-Known Member

Zabante kozla .ludy gynut a vono warniakaje tut

• Подобається Подобається x 2
  6. Romko

ВАРТА КИЄВА
    Друзі хто є передайте в Київ інформація офіційна. Передає мій перший заступник по руху НОВА ЕЛІТА Світлана Котик. вул. Ломоносова, 65, Голосіївський район, тут гуртожитків багато, і вони всі в небезпеці. Тому що вже по центральній вулиці, куди виходить наша, вже рушають тітушки, громлять все на своєму шляху, б`ють людей і одну студентку вбили на смерть...
    Хто може підьїдьте туди. Там студенти барикадуються. Щоб не допустити тітушок в середину.

7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Конечно был. Называться мог иначе, но однозначно он сформировался заранее.

8. artobstrel

бо якщо ви будете "брати під контроль" вас будуть стріляти на ураження, ви хто? щоб щось брати ? якась сила? керівник хто? статут який? бо коли свідома (хай Бо простить) частина буде "брати під контроль", інша частина з того ж натовпу буде трощити просто так, ще частина буде ро*пижувати усе що побачить ...

9. Romko

Модератори,ради пам"яті загиблих,заберіть з форуму покидьків.
    Зараз не час для політичних дискусій.

10. artobstrel

zalishitesa u koli odnodumciv hcete a deg demokratiya ? sam coolzel ...

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ----------

оо! чудово!
    1. в нас тут анонимне зібрання однодумців??? чи є протилежні точки зору ?
    2. то така демократія що хто не скаче той москаль?
    3. зараз не час на форумі сидіти, але якщо сидите то варто не вдавати з себе бійця, якому заважать з вікна стріляти ???

11. Romko

Ти знаєш,сволото,чому я не можу зараз поїхати на Майдан,де гинуть мої друзі.
    І не треба мене попрікати,покидьку тим.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тот десяток "осіб на відстані локтевого контакту" можна було закОпати берцами, забити досмерті патиками і порізати щитами. Їх розстріляли. Не закидали "факелами", не травмували фортами, а розстріляли з АКМ-ів.

13. harkov

harkov Well-Known Member

Герою слава!
    В Харькове сеют панику народ безумно снимает деньги, в магазинах очереди, титуши в форме свободы ходят по центру, народ паникует говорят что танки в городе, мы ехали с моим водилой видели бтр везут на малышево полу разрушенный говорю наверно танки в харькове и подтвердилось

14. artobstrel

1. я не дорікав тим що не можете поїхати я казав про - "уберіть з форуму" ...
    2. на відміну від вас жодна подряпина на будь кому з "старих" форумців мені не доставить жодного задоволення а навпаки
    3. якщо вам легше від особистої лайки на мою адресою можете гавкати
    4. попри все бажання підтримати "вас" не можу - бо ви допомагаєте втягнути країну в суцільну дупу
    5. щодо патологічної відсутності здібності вислуховувати чужу думку то що тут скажеш - звик ...

15. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Доказів як так розумію не буде. Аби тільки щось ляпнути.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я наверное чуток получше Вас знаю, что делать с селитрой и угольной пылью. Но ниразу не заострил на этом внимания. Я ни секунды не сомневаюсь в "мирности" секторов и молотов, но... Стреляют в ментов. Вопросов нет. Стреляют. Но это сила. Разсади снайперов и коси стреляющих. На 17.00 я не увидел ни одного убитого с оружием в руках.
    Идя Вашей логикой следует ждать приминения зениток по горизонту. В ответ на выстрелы из толпы.

17. Bambook

Bambook Persona non grata

Менти зараз масово чинять злочини, стріляючи по беззбройних людях бойовими. Інші менти, які їх не зупиняють - автоматично теж стають злочинцями. Як співучасники вбивств або винуватці злочинної бездіяльності.

18. Romko

Олександр Бригинець
    Щойно з вікна готелю Україна снайпер вбив ще одного патріота. Шозефреніки, що керують державою, не підлягають лікуванню... Лише крематорій...
    Подобається · · Поділитись · 16214 · 22 хвилин тому ·

19. artobstrel

наскільки я побачив вони просувалися до групи "однодумців" яка знаходилась під прикриттям парапету з якої теж могли стріляти по ментам (гіпотетично), до речі ментів які стріляють ми на цьому відео не бачимо, дивно але оператор чомусь не повернув камеру на тих хто стріляв, і головне що мене здивувало - чому опинившись під обстрілом група не побігла, а продовжила повільно просуватися ?

---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

як і контраргументів ... втім питання провладності правого сектору чомусь до цього не підіймалося ...

20. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

Крымские татары обещают сохранить Крым в составе Украины

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)