Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я йому бажаю без слідчих, шоб народ з ним розібрався....

• Подобається Подобається x 1
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

Oleksandr Doniy ‏
    Боі: ще одного волинського хлопця вбили. Куля пройшла через бронежилет з обох боків. Фахівці кажуть, що це лише СВД.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

угу ... якого саме? того що зброю бойову ро*пиздив ? чі в/ч зпалив ? щодо пояснення цього розстрілу я не знаю, але вся ця процесія якась дивна, невеличка купка йде, де гарантії що з такої ж купки перед цим не стріляли по ментах ? (таке вже застосовувалось під час ВВВ) якого біса під обстрілом продовжили просуватися у напрямку стрілянини ???? і на відео видно що від початку обстрілу до стрілянини на ураження час був, перші постріли пішли зверху по деревах .. втім менти теж люди теж сволоти вистачає, може якихось дебілів і перекликнуло я не знаю ... знаю одне, люди не загинули б, не будь вони там ...

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Десь я щось схоже читав. Не памятаю тільки, чи то Гітлер, чи то Геббельс...

• Подобається Подобається x 5
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Грузовик из военной колонны с десантниками, следовавшей в Киев, попал в аварию, сообщает сайт Днепропетровска.

Про словам очевидцев, авария произошла близ села Песчанка: водитель не справился с управлением, и грузовик выехал с трассы и перевернулся.

В результате ДТП, по имеющимся данным, погибли трое военнослужащих, еще девять получили травмы. Эту информацию подтвердили в военной прокуратуре.

• Подобається Подобається x 3
  6. artobstrel

будуть тут представники або захисники беркуту обов'язково спитаю
    син твого тата,
    живі, беззбройні - начебто, але це керована група яка виконувала якусь задачу, я не знаю подробиць щоб робити якісь заяви, я лише питаю .. питаю вас - будете лізти туди звідки по вас стріляють?

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Только что передали на 112tv захарченко - с разрешением стрелять по людям.
    Еще один кандидат в Гаагу. Вместе с профФесором.
    Если конечно, ему повезет - и доживет.

• Подобається Подобається x 8
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

від СВД бронік має бути 6 класу захисту, а на Майдані напевно 2 найвище....

9. Bambook

так ти, покидьку, і захищаєш уродів.

10. artobstrel

11. Bambook

Є трохи 3-4. Але в основному таки 2.

12. artobstrel

ти дебіл (можливо тимчасово) я не захищаю уродив і ментів, читайте уважніше ...

13. Bambook

Ще раз відео, щоб уродський троль не вводив людей в оману.
    Вилупки з Беркуту вбивають беззбройних людей.

http://www.youtube.com/watch?v=0DxkDiAcSF8

• Подобається Подобається x 2
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мусора завжди лишаться мусорами, який би прапор на себе не натягували. Стрийські тупо засцали, що відірвуть від корита і дехто згадає їм всі геройства. Кажу ж, якби я не знав декого особисто, розплакався б.

Ще раз, Арт. Мусора стріляють в толпу. Якби стріляли в озброєних бойовиків, я би був на їх стороні.

• Подобається Подобається x 4
  15. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Вам скільки разів треба пояснювати. У цього дебіла вітька була купа часу і можливостей все це зупинити. Ця потвора зважає лише на своїх синків виблютків та кровожерливих радників. Тупий бидляк який печеться лише за свої пеньки у Межигірї. Чи був Правий сектор у листопаді ? Чому він виник ? Ви хоч спроможні на крихту аналізу ?

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

17. Bambook

...

• Подобається Подобається x 2
  18. Romko

19. artobstrel

та яка то товпа? то група, що це за товпа, кілька осіб посеред вулиці на дистанції локтевого контакту і більш нікого ??? попереджувальні постріли були, що повинен робити громадянин? залегти і продовжити просуватися ???? я ще раз наголошую особливо схильним до істерії громадянам, я не знаю нащо стріляли і чому, я задаю питання, бо віри нема більше нікому ...

, щодо прикладу після декількох перебіжчиків до німців, група розвідників під білим прапором підповзла до німецьких траншей і закидала їх гранатами - більше німці перебіжчиків не приймали - знищували на підходах ....

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:49 ----------

то що Вітя скотина - це ми навіть не обговорюємо, я кажу про припинення кровопролиття, і припинення допомагати Віті усіх протестувальників проти нього як сьогодні так і у майбутньому виставляти адептами хаосу ....

до речі Карабіне, приват банк не працює, приват 24 не працює, карткою розплатитися не можливо, принаймні зараз ...

20. Romko

Я не помилився.
    Ви не людина,Артеме.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)