Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Wili

Wili Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  2. Awas Wasilev

Awas Wasilev миється в бані

И я про то, когда человеку не даны мозги, то работает ногами :haha:

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Продолжаем разговор (с)

Германия vs Россия.

• Подобається Подобається x 2
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Володя Яворський, юрист з Української Гельсінської Спілки:

https://www.facebook.com/volodymyr.yavorskyy/posts/10152151568184463

• Подобається Подобається x 1
  6. Wili

Wili Well-Known Member

Хочете знати ще одну відмінність між ЄС і РФ? Перші закликають до мирного вирішення проблем в Україні, другі - до застосування сили ((( Олександр Бригинець

7. Agaton

Agaton Well-Known Member

Справа у тому, що нема і ще долго не буде мега-держави ЄС.
    Це що є, це спільнота, порозуміння країн маючих часто суперчне інтереси політичне, а згідних щодо деяког цивілзацийного проєкту.
    Аналогія більше до історичної Ганзи ніж до США, чи СРСР.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В 2004 році не було на Майдані ніякої самооборони, тому що не було міліції, яка дубасила всіх по голові.

• Подобається Подобається x 4
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Всьо, рада вже напрацювалась...от під су козли

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, Шредер давно відомий газпромівській запроданець. Його після канцлерства посадили за хорошу зарплату гендиректором компанії-партнера "Газпрому".

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Донецьким ВВ-шникам вночі під кабміном дали медалі "Народної шани"
    Українська правда

Моя дружина, прочитавши цю інформацію, сказала "Народна шана? Чисто Оруел! "Міністерство правди".

12. Wili

Wili Well-Known Member

та вони тупо тягнуть час, всі ці комісії прокомісії для створення комісії розводилово для опозиції. Чесно кажучи особисто я не бачу шляху виходу з кризи у ВР.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І не тільки особового складу.

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Прочитала народна шина :mocking:
    Шина б їм більше підійшла б:)

15. Мікі

Мікі Well-Known Member

Нагадую, що як людині, яка вперше виїхала на Захід по парламентам-заводам-громадським організаціям-приватним будинкам, ще років 35-ть тому не треба закидати про "тупість" європейців.
    Ну, коли вже мова зайшла про німців. А їм в ті часи Гітлера на танках привезли? А збройний переворот у Ваймарі невже тоді стався? Ні і ще раз - ні, цивілізовані німці демократичним шляхом і то вибрали нацизм, але не можна ж порівнювати навіть тодішню євро-німецьку демократичну свідомість з постсовковою, тотально контрольованою Росією усі роки Незалежності українською політичною свідомістю? А ще як додати те, що наглядачем від Європи на останніх президентських виборах був Коваль від Польщі, який і визнав "законність" виборів і про чесність яких пересічному українцю годі й говорити, то вся картина з тим "президентством" буде ясна. Думаю, що колись дізнаємся, скільки донецьким коштував той Коваль...
    Ну, добре, якщо вже таке сталося в 45 млн. Україні і пішла така заваруха (Майдан) в центрі Європи, невже Заходу по барабану, що таке може напряму повпливати і на ситуацію в Старому Світі? І що, до цього часу Захід не знав, що Україна розкрадається на корені і купка злодіїв безцеремонно стягує з піпла останню нитку для того, щоби жити в тому шику та купувати на тому ж Заході навіть те, що не можуть дозволити собі самі круті європейські багатії? А про ті мільярди й мільярди крадених коштів, якими збагачується через банки західне суспільство їхні уряди та спецслужби теж не знають? Так що за свою репутацію ті уряди хай самі дбають, але Майдану вони вже точно показали своє блиднолике обличчя.

Я, особисто, впевнений, що західне громадянське суспільство поки не має повної інформації про сьогоднішню Україну і ще й тому, що уряди Європи просто прикривають оченята, бо то їм по різним причинам вигідно,.. але шила в мішку не заховаєш...

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Моя теж страшенно вумна, то ще й тому я її відчайдушно боюсь

16. Forpost

Forpost Стоїк

прийдеться знову воювати з двома ворогами- німчотою та москалями

17. Bambook

Народ, давно вже пора припинити сподіватися на
    - Європу
    - Штати
    - Марсіанський десант
    - Хворобу Януковича
    - Прозріння парламентарів
    - Якісь інші варіанти "руки провидіння".

Жодна "тося" за нас нічого не зробить.

• Подобається Подобається x 10
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Насправді загроза санкцій працює як санкції. Янукович тільки через загрозу санкцій не розігнав Майдан. А з санкціями йому вже нічого буде втрачати, зовсім звар'ює. Єнакієвський туркменбаші обійдеться без канадської візи, а українцям від цього яка користь?

19. Forpost

Forpost Стоїк

х пан Agaton сам трішки не доганяє Українців,

20. Bambook

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)