Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

неправда.

Андрій Садовий(мер Львова)
    За ніч вдалось попередити спроби нападів на торгові центри, російське консульство, Сихівську районну адміністрацію, телерадіокомпанію на Високому замку та цілий ряд дрібніших інцидентів. В офтальмологічній лікарні, де проводять операції на очах пораненим активістам, невідомі пошкодили електрощитову і припинили електропостачання. На ранок пошкодження ліквідовані.

Всім, хто брав участь в нічних патрулях (добровольці Муніципальної дружини, священники, Самооборона, Автомайдан, Varta1, афганці, спортсмени та інші) велика подяка! Розслаблятись не можна. Очевидно, що реалізується чужий сценарій на дестабілізацію ситуацію у Львові. Відтак:

1. Батьки. Заберіть своїх малолітніх дітей з нічних вулиць! Я розумію їх емоції та гнів, але вони піддаються на провокації.

2. Львів’яни. Познімайте маски! Нам нема від кого ховатись в рідному місті. Всім дорослим чоловікам, які мають бажання долучитись до добровільних муніципальних дружин, звертайтесь до районних штабів з безпеки при адміністраціях. Нікому, крім нас самих, порядок і безпека у Львові не потрібні.

Галицька РА - штаб району 098-862-25-29
    Личаківська РА – черговий приймальні 032-254-62-06
    Сихівська РА – черговий приймальні 032-254-64-02
    Франківська РА - черговий приймальні 032-237-33-32
    Шевченківська РА – черговий приймальні 032-252-17-67
    Залізнична РА – черговий приймальні 032-295-82-40

3. Останнє попередження власникам магазинів. Якщо сьогодні буде виявлено хоча б один факт продажу алкоголю після 22:00, або продажу спиртного неповнолітнім, я видам розпорядження про повну заборону продажу алкоголю в місті. Доручу Муніципальній дружині сьогодні особливо ретельно проконтролювати цю ситуацію.

• Подобається Подобається x 7
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

harkov, та ваші харківські новини разом з Кисельовим ще й не такого наговорять.

• Подобається Подобається x 4
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Un.Known, вопрос в цене, которую вы заплатите за это. Я вижу как вы стремительно движетесь в сторону того, что было с Сирией. Я бы не хотел, чтобы происходящее сейчас в Киеве перекинулось на всю страну и она превратилась в ещё одну Сирию.

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я в банку, ніхто не грабує, вулиці патрулюються, ДСО працює в штатному режимі. Так шо нехай гєпачка і допачка вам і далі вішають лапшу і розказують казки про злих бандьорів.

• Подобається Подобається x 8
  5. borkhes

Контрреволюция это тоже революция. Смотря ваши новости я вижу как одни люди убивают других. Если это человеческое сосуществование и европейский путь, то :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Під час штурму на майдані, самооборонівці зірвали в одного "беркутівця" шеврон "мвс Росії".

• Подобається Подобається x 2
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага, і саме ви їй у цьому допомогли, де та розсудливість коли відловлювали провокаторів? коли був протест проти влади ? нах!!! на камери ось це ДЕБІЛЬНЕ знущання в Луцьку? нах три рази, дебільні підпали установ ??? зараз народ кинеться до банків почне масово тащити гроші з рахунків, почне усе хитатися, спекуляційна мерзота почне накручувати ціни, інфраструктура почне пробуксовувати, то це боротьба проти функціонування Держави ??? то ідіть у сраку (не особисто Ви а "борці дєлані"), я до цього вважав що було бажання владу поставати на місце або змінити ...

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я б також не хотіла. І я сподіваюсь, що так не буде. Я все ще сподіваюсь, що нашим військовим вистачить розуму. Без війська Овоч ніщо.

Але якщо українці не хочуть бути рабами, то іншого шляху в них нема.

9. borkhes

artobstrel, вроде бакс уже вчера 9 стоил, зачем говорить о том, что что-то "начнётся", если оно уже идёт?

10. artobstrel

під час арешту радикала, беркутівці зірвали з нього печатку сОтони, рога, копита і хвіст ...

---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

имею подозрение что 9 это далеко не предел ...

11. borkhes

Не получится уже. Две стороны стреляют друг в друга, если вы считаете, что они вот просто возьмут и забудут, то я так не думаю. Ваши переговорщики всё сделали для того, чтобы "мировой пожар раздуть". Что яник, что кличко, что яценюк и кто там у вас ещё есть. Во всяком случае именно они виновны в том, что кровь пролилась и продолжает литься.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А до вас не дійшло, що все це робить держава? Бандитська держава, яка за допомогою бандитів- тітушок
    бореться з народом.

• Подобається Подобається x 3
  13. artobstrel

да никого кроме Яныка нет , не потому что он такой раззвездастый, а просто не с кем говорить Янык может воздействовать на силовиков, то Кличкоценюк с Тягниценком не на что не влияют тока пшездят (польск) ...

14. borkhes

Да понятно, что не предел. Дойдёт до того, что у кого маузер - у того и власть и деньги, если уже не дошло.
    У вас в городе пока тихо или уже тоже вечерами грабить начали?

15. artobstrel

а до вас не дійшло що ви їй допомагаєте ? яке може бути ставлення до тих хто допомагає бандюківській ваді? все вірно - ганьба, ось ви (у широкому розумінні) їй допомагаєте - ГАНЬБА

16. borkhes

Но звездят-то они от имени улицы. Грон же выше писал, что других нету, значит переговариваются те, что есть.

17. Dred

Dred Well-Known Member

У нас все спокійно :)

Київ ведуть полонених ВВ.

• Подобається Подобається x 2
  18. artobstrel

неормально, я не думаю, все таки государство есть, учреждения в большинстве своем работают, да и активисты тоже не дураки, думаю поймут кому они помогают ...

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

питання тіко одне де ті срані снайпери, чому навколо ВВшнеків не падають тіла ???? де масований наступ ????? срані менти ...

19. borkhes

Ну это радует.

• Подобається Подобається x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))) чим я допомагаю?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)