Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

До тих,хто будь-яким чином виправдовує катування жінок і старих,ставлення в мене одне - як до нелюда.

• Подобається Подобається x 4
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

У Верховній Раді України оголошено евакуацію, народні депутати та співробітники залишають будівлю парламенту.

«Усім оголосили термінову евакуацію», – сказав позафракційний народний депутат Володимир Литвин журналістам, залишаючи будівлю парламенту в четвер уранці, повідомляє Інтерфакс.

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ромку, не будьте наївним, якщо когось і висилають, то перше що вони роблять, то знимають знаки відмінності. А двоголового орла міг надягнути й українець, але який за об'єднання з Росією.

• Подобається Подобається x 1
  4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Будет хорошо, если вы приведёте цитату где я оправдывал пытки. Пытки это когда губера на Волыни, какой бы он там у вас херовый не был, обливают ледяной водой на улице. А влезть в драку и получить там по репе - это просто безрассудство. Хотя, если выяснится, что гранату кидали ей в спину намеренно, то я так же буду за то, чтобы человек, который это сделал, ответил за это по закону.

---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

-Erebus-, тут бессмыслено к логике взывать. Почему-то у провластных "титушек" никаких знаков отличия, а россияне обязательно со знаками отличия приехали, ага. Из другого государства приехали не стесняясь российской формы. Ща ещё выяснится, что не просто шеврон, а парадная форма одежды была...

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А якщо навіть і буде відомо хто то зробив думаєте притягнуть до відповідальності?
    Ага, щазззз!
    В судах хто? ті ж самі злочинці!

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А таки влада добилася, щоб у вас в голові народилася така думка.

Жалко, що у нас мало людей, які думають своєю головою, а не жують харч, який підкидають плазуни Янека.

• Подобається Подобається x 7
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Цю фразу люди, народ (не революціонери) мусять написати десь у Верховній Раді, у кожній виборчій дільниці, і особу, котрій дарують своєю волею владу, постійно контролювати. А поки такої нема, мусить бути створена Тимчасова влада.

8. Alias

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Судді судять виходячи хто при владі. Як тільки трон впаде, платівка заграє іншу музику...

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ----------

Вав... пісочний будинок дав тріщинку...

Толі єсчьо будєт....

• Подобається Подобається x 3
  10. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Хіба євромайдан не проти цього і стоїть?

• Подобається Подобається x 2
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

альо, хакери, не втикайте в танчики, тово police-ua.com тре положити і на довго. Воно не має права називатись форумом співробітників мвс України.

12. borkhes

Ну почему. На Украине разделённость ветвей власти куда больше, чем в России, где демократия закончилась в октябре 93го. Во всяком случае события конца прошлого года и их последующий разбор показывали, что у вас всё не так плохо.

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Я думаю, що ми самі винні, що ведемо з ними бесіду. :sad: Тільки повний ігнор, як на пусте місце, бо тут краще постити нові щохвилинні новини, ніж доказувати щось рашистам, чи рашистонастроєним. Хіба українцям потрібні їхні ради-поради?

14. Alias

І проти цього теж.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я тепер собі уявляю... яким тре бути придурком, щоб в даній ситуації піти на місце Захарченка...

Вчора Обама попередив українське військове міністерство про наслідки застосування військових проти людей. Зверніть увагу, телефонний дзвінок був не до головнокомандуючого Янека!!! Про що це говорить?

Янек залишається сам... козел відпущення вимальовується....

16. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

ЕС готовит персональные санкции против украинских чиновников. Они будут введены во второй половине дня, - глава МИД Франции

• Подобається Подобається x 2
  17. borkhes

Все эти особы вышли из вашего же народа. И других, кроме тех, кто выйдет из него же, у вас не будет. Нет, конечно можно позвать себе временщика из Брюсселя или Москвы, надеясь, что он то уж наведёт порядок, но чудес не бывает, контроль это исполнение законов, а не идеальный человек у руля.

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Все це так, борхес. Тільки я не говорю про пошуки ідеального керуючого. Я говорю про необхідність змін в самих українцях.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ни нада. Это контрреволюция по отношению к 1917, когда говно всплыло наверх и плавает там уже почти 100 лет. Доруководилась кухарка государством до ручки. Сейчас идет процесс загона этого быдла в рамки человеческого сосуществования.

20. harkov

harkov Well-Known Member

Добрый день! Жители славного города Львова у нас харьковские новости говорят что у вас там полный безпредел начался, грабят магазины банки и тп. Правда или нет?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)