Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

А кто не пьёт???

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ваш бувший шеф, нє?

• Подобається Подобається x 1
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Люди и в предыдущий раз просыпались и поставили Ющенко. Спустя 5 лет они же от него плевались. Ничего нового, в России так же когда-то поставили Ельцина, спустя 10 лет люди признавались, что ошиблись в нём.

Сейчас снова майдан, но кто встанет у власти в этот раз? И будет ли он стоить этих жертв?

з.ы. Я не говорю уже про деньги, что уйдут на ремонт того, что уже разрушено и ущерб экономике от текущей ситуации.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бувший.

5. borkhes

Не, это не другое. Это тоже самое. Когда в Москве околофутбол с ОМОНом рубится, глупо надеяться, что придя на матч в фанатский сектор ты не огребёшь люлей. И все по отдельности будут хорошие и замечательные парни, но в драке никто разбираться не будет, кто ты там, мальчик или девочка, тут либо ты либо тебя. Поэтому на футбол я беру билеты в "свободные" сектора, мне интересен футбол, а не порубиться с космонавтами или получить пластиковым креслом по голове.
    Так и тут, она знала куда идёт.

6. Gron

Gron тафгай

Єльцина ви не ставили.
    Він сам себе поставив, що у 91, що у 93.
    Якщо у 91 ви щось вирішували, то у 93 він сам себе зробив, ви нічого не вирішували, олігархи/змі так, ви - ні.

Та хто завгодно.
    Аби не дивився на вас та не був бандитом.
    Вектор на Захід, та не бандитська вертікаль краще ніж те що є.
    "Чуда" не буде,цього ніхто не очікує, потрохи все збудуємо, головне позбутися вас, та 90-х.

• Подобається Подобається x 3
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я го теж не переварюю...

8. borkhes

Gron, ну я знал людей, что в 91м за баррикады за Ельцина ездили, про них я и говорю. В 93м действительно он уже всё сам сделал, яиц у него было поболе чем у Януковича. Десяток танков всего потребовался.
    Это очень старая мантра, про "избавиться от 90-х". Вы тут в чём то, даже с Путиным совпадаете, :) он всегда это себе в заслугу ставит, рассказывая про ужасы 90-х от которых мы избавились благодаря ему. Только я жил в 90-е и сказок про "ужасы 90-х" мне рассказывать не стоит. 90е закончились больше 10 лет назад, сами.

Бандитская вертикаль это конечно плохо, но если продолжать всё делать по прежнему, то и результат будет соответствующий. Если сейчас в итоге всего этого к власти придут ваши "оппозиционеры", которые, даже сейчас не имеют поддержки большинства, то где гарантия, что через 5 лет вы не выберете Януковича снова?

• Подобається Подобається x 2
  9. Gron

Gron тафгай

Ви забуваєте про еволюцію.
    Повинні прийти ти, хто буде грати в гольф.
    януковичі це етап первічного накопичення та захисту капіталу.
    Прийде час професійних політиків.
    Майдан це прискорює.
    Ну не гальмує це точно.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

МИДы европейских стран предлагают рассмотреть вопрос об отправке контингента миротворцев.

Министры иностранных дел Литвы, Польши, Латвии и Швеции предъявили требование Совету Министров Евросоюза ввести санкции против семьи Януковича, семьи Азарова, Захарченко, Ахметова, Фирташа.

Также МИДы предлагают рассмотреть вопрос об отправке контингента миротворцев. На данный момент это предложение поддержали власти Германии.

К европейским политикам присоединился Президент Франции и призвал ЕС ввести санкции против Украины.

Франсуа Олланд осуждает недопустимое насилие, проявленное милицией по отношению к митингующим.

"Президент сегодня утром обсудил по телефону ситуацию на Украине с премьер-министром Польши Дональдом Туском. Президент осуждает недопустимое насилие, проявляемое полицейскими, и призывает к его немедленному прекращению", – говорится в официальном сообщении, размещенном на сайте Елисейского дворца.

Также призвал ввечти немедленные санкции против виновных председатель Еврокомиссии Жозе Мануель Баррозу.

Европейские политики уже признали, что силовые методы поставили Украину на порог гражданской войны.

---------- Додано в 01:19 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ----------

На трассе Одесса-Киев народ захватил и сжег автобус с "титушками" и автобус с солдатами ВВ. Бандиты убили одного активиста. ФОТО+ВИДЕО

http://youtu.be/p3ksVXSdrPs
    Сподіваюсь,що тварюк дуже скоро будуть вішати,разом з ментами.
    І тими,хто їм співчуває.
    Боркхес,це у вас,в вашій смердячій рашці вважається нормальним,коли катують старих і жінок.
    Може колись потішетесь,як менти катуватимуть вашу маму,то ж природньо для вас.
    А ми для того й повстали,щоб вилізти з вашого савєцького гамна.

• Подобається Подобається x 4
  11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

о! піднялися з колін! і що почали робити? палити будівлі? то може тим у кого замість голови - дупа, слід бути на колінах ? щоб дупу надто до гори не здіймати?
    оно - повстали і спалили РОВД, частину ВВшників! усьо більш перепонів на шляху з гімна нема, правда якась дупомолодь трощить що бачить, но сили самооборни їх виловлюють, через рік самооборона претвориться на міліцію, а старший атаман на начальника УМВС, і коли будуть сидіти у спортзалі школи може тоді у дупах зачухається - "браття а на хіба ми будівлю спалили?"

---------- Додано в 07:13 ---------- Попередній допис був написаний в 07:06 ----------

а як же мені не плакати? протест проти влади перетворили на гімн - владі! бо усі відкриті акції які вона проведе тепер виглядають логічними і вимушеними .... пішли шляхом бунту - "нелепого та беспащадного" .... були активісти з одного боку з іншого тітушня, та тупорила влада ... а зараз усе перевернулося догори дриком ... крашє така влада ніж така революція ...

12. Romko

Є інший варіант?

Вас не поставиш на коліна.
    Як лежали,так і будете лежати.
    Югавасток.

---------- Додано в 07:45 ---------- Попередній допис був написаний в 07:33 ----------

Леся Оробець
    НАС ЗНОВУ ЦИНІЧНО ДУРЯТЬ З "ПЕРЕМИР'ЯМ"

Якщо "домовились!!! з януковичем!!! про перемир'я!!!!" - це означає одне: 100% що у януковича зараз немає сил знести Майдан, "антитерористична операція" чи то не почалась, чи досі існує опір таким наказам.

Очевидно, що треба ще кілька днів, щоб підтягнути військові бульдозери і докупити окремих армійських офіцерів, які ще вагаються. В Будинку профспілок закатовані, з переламаними ВСІМА кінцівками, обпалені до вугілля трупи. Ось чого вони так вперто палили будівлю. Захоплені беркутом громадяни з зашитим взуттєвою ниткою ротом. Рукавиць з людської шкіри ще не повідомляли, думаю анонсують ближчим часом.

ТАКЕ в Україні витворяло тільки ЧК, НКВД, СС і гестапо. Але нічого, янукович зумів виховати нову плеяду талантів.
    Відключене метро, перерізані всі дороги, поїзди на Захід не ходять, людей тупо вбивають з автоматів посеред дня. Гвалтують армію, щось ніби виходить. З Лук'янівського сізо повипускали урок і пороздавали саперні лопати (інфа 100%, мій інсайд, потім буду свідчити на суді).

Навіть риги виходять помалу із своєї ригофракції. Хоча відповідальність за вбивства на Грушевського, викрадення з катуваннями - їм з себе не змити. Пізно, батєнька. І голосування за "закони 16 січня." Але вчасне розкаяння додає бонусів на суді, це правда.

Янукович знову втрачає контроль над країною.

Тому що у нас? Правильно, переговори. Дайте угадаю - всім розійтись, вироки Пшонка милостиво замість розстрілу дасть по 15 років - хто переживе катування? І звільнити всі адмінбудівлі і засудити екстремістів. Катам - премії і похвальні грамоти в кінозалі Верховної Ради. Я нічого не забула з попереднього перемир'я?

Останнє редагування: 20 лют 2014
  13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ну саме Януковіч вже політичний труп, здається він не набере впевненої більшості вже навіть на Сході і Півдні. І він є символом клептократії і совка, який зараз панує в Україні, наступний президент це і наступний етап розвитку, якщо і не буде економічного чуда, то коли припинять ту клептократію і бєспрєдєл, що є зараз, то вже буде великим досягненням!

14. Romko

15. Forpost

Forpost Стоїк

Коли вже модери забанять стару сволоту і нову яка з"являються

САБЖ заходиш зранку, десять сторінок сволоти тре перелистати або перестаньте їм відповідати, якщо не хочете їх поставити в ігнор,вони то в мене в ігнорі, але я бачу ваші відповіді на їх пости,що як Дзеко всіх в ігнор поставити, то нахера тоді той ЛФ

16. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Я того не розумію.
    Якщо перейшли на сторону народу, нехай їдуть на Київ в повному бойовому споряджені і стають в одну шеренгу з нашими хлопцями проти тих шакалів. А клястись в Тернополі людям, що ми з вами, то не є героїзмом.
    А як ригі переможуть, то вони вже знову будуть клястись янику і казати що то минулого разу їх заставили?
    Не вірю мусарам.

---------- Додано в 08:41 ---------- Попередній допис був написаний в 08:38 ----------

17. Romko

На Майдан піід"їхало 8 автобусів зі Львова.

18. borkhes

Я не считаю, что нынешние политики чем-то непрофессиональны в части политики. Наоборот, жить за счёт своих избирателей у них получается мастерски, давать обещания и жрать казённые харчи тоже отлично выходит. Куда профессиональней-то? В том-то и беда, что куда не ткнись, везде сидят профессионалы, что в политике с 90-х, как с ними может быть что-то новое, если они из политики если и уйдут, то только вперёд ногами?

Майдан ускоряет, но я сомневаюсь, что нынешние жертвы с двух сторон того стоят. Янукович не оправдал надежд, на ближайших выборах ему вряд-ли что-то светит. Альтернативного кандидата, типа как был Ющенко 10 лет назад - ещё нет, не появился такой. Ну и стоят при таком раскладе жизни тех людей, что погибли сокращения срока правления Януковича который один хрен не выиграет выборы?

19. Romko

Відбили Стелу Незалежності.
    Погану ментярню відтискають.

20. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Мітингувальники пішли штурмом на Інститутську.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)