Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І Ви за те, щоби по звірячому катували дітей і жінок.
    Чим Ви кращий за мене?

• Подобається Подобається x 1
  2. Dred

Dred Well-Known Member

WELCOME TO HELL

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

які гості?
    нині спілкувався з знайомою кримчанкою, ніби вже і не пацанка, але шо мене вбило...наповал...
    у вас там бандери москлєй убивают...
    питаю- ти москалька?
    та де, тільки на 50 %
    то чо кипятком люриш
    страшно
    путін ТВ?
    угу
    і тут мене понесло.....

• Подобається Подобається x 5
  4. VasMT

Захоплено більше (чи біля) тисячу сто сімдесять (по іншим даним триста) одиниць вогнепальної зброї.
    5 канал.

5. Dred

Dred Well-Known Member

Волиняни зловили гауляйтера якого Янукович відправив правити на Волинь :)

• Подобається Подобається x 6
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Бачив колись фото: Будапешт, 1956 рік. Совєтські військовці підвішені за яйка на ліхтарях.
    Далі пояснювати не треба?

• Подобається Подобається x 6
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ваші хєрої ВЖЕ катують,вбивають,знущаються.
    І рахунок вбитим йде на десятки,а катованим - на тисячі.
    І це лиш тішить Вас,бо більшість з них - українці,яких Ви ненавидите.

Останнє редагування: 19 лют 2014
    • Подобається Подобається x 4
  8. VasMT

Тепер Ваша черга настала?

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє Вася, ваша.....лишилось лише роздрукувати вашу писанину і розклеїти по Стрию...

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Stanislav Shumlianskyi

Друзі, запитання до всіх, в порядку мозкового штурму, по погромах в західних областях. Маємо ось такі факти:
    1) спалення документів, серед яких могли бути докази злочинів влади;
    2) захоплення зброї (щоб було потім на кого списати вбивства);
    3) приміщення здавались без опору, дехто навіть пише про відчинені кабінети та ключі, які лежали поруч з сейфами!!!!
    4) львів"яни масово відмічають "понаехавших";
    5) від нічних погромів у Тернополі вже відхрестилися не лише Штаб спротиву, а й Правий сектор!!!!

При цьому більшість, я так розумію, не хоче бачити спланованості цих окремих подій, і каже, що це все "народний гнів, бо народ дістали".

Шановні колеги-журналісти із західних областей! Чи намагався хтось з"ясувати, яка організована сила стоїть за цими захопленнями? Це вкрай важливо з"ясувати! Бо далі вони "іменем революції" будуть вбивати, нищити і грабувати! Давайте з"ясовувати факти і співставляти інформацію з різних місць. Будь ласка - у коментах

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

Наталка Криничанка

Так хочеться взнати ім"я справжнього героя і захисника Львова від бандитської влади, який в ніч з 18 на 19 лютого на пр-ті Шевченка у Львові одним ГЕРОЇЧНИМ кидком переміг найбільше зло - ВІТРАЖ вхідного вестибюлю , виконаний за проектом 1908 р. А. Захаревича у краківському закладі вітражів Станіслава Габріеля Желенського (Stanisław Gabriel Żeleński). Так тримати!!! Усе перетовчіть і знищіть, щоб і сліду архітектурної спадщини не залишилось. Фашисти і совєти такого у Львові не робили...

• Подобається Подобається x 13
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

думаю заодно спалили не одну кримінальну справу проти реальних бандитів....

12. Romko

Ви боїтеся,що сусіди,коли взнають,наскільки люто Ви їх ненавидите,наскільки зневажаєте їх предків,будуть Вас палити?

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

Карабіне,коли реальні бандити сиділи,га?
    Ти вчора родився?

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У КГБ Вільнюса 21.08.1991 самі кагебісти палили усі папери.
    А 22.08 змінили вивіску - "Музей геноцида Литви".

14. VasMT

Значить ваша черга. Що ж, велкам...

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ну десь так середня ланка попадала на нари.... вищу тяжко було взяти за сраку бо мали прикриття влади.

16. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

17. Romko

Не моя.
    Сусіди знають,як Ви їх ненавидите?
    Вони знають,що Ви плюєте на їх предків?
    Вони знають,що Ви аплодуєте смертям тих,кого закатували Ваші смердячі хєрої?

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ----------

Хто не витримав конвейєр і ламався.

18. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

Нардеп Бондарь вышел из фракции ПР: Страна на грани гражданской войны - мирных людей начали расстреливать автоматами
    "Заявляю о выходе из фракции Партии регионов Верховной Рады Украины. Во время выборов я обещал избирателям европейский курс развития страны! В декабре этот курс радикально повернулся в другую сторону", - заявил нардеп. При этом он отметил, что не хочет быть причастным к организаторам кровавых событий в Украине: "Сегодня страна на грани гражданской войны! Не разделяю и не хочу быть причастным к организаторам кровавых событий в Украине".

"На родной Хмельниччине автоматами начали расстреливать мирных людей на митинге под зданием СБУ. Объяснения не принимаются. Это не моя политика! ", - резюмировал нардеп.

Он также призвал прекратить кровопролитие и перенести дискуссию в Верховную Раду: " Призываю остановить кровопролитие и перенести дискуссии в стены Верховной Рады. Выход один-изменение Конституции и курс в Европейский Союз! " Источник: http://censor.net.ua/n271607
    это уже 4й или 5й . бегут

19. albe

albe -Do you speak English? -Шо-о-о?!

В чиїх руках зброя взята зі складів мвд?

20. VasMT

Не Ваша? А чого ж Ви так щиро радієте адресам батьків та сімей мвсників та закликам до "відвідин"?

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)