Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Среди моих знакомых, ситуация на Украине интересует только тех, у кого там есть родня. Остальных больше интересует Олимпиада в Сочи, как хоккей сыграл вчера и кто куда едет отдыхать в первую неделю марта. Не стоит преувеличивать свою значимость для остальных и мерить по себе.

з.ы. Беркут - хереркут, я знаю, что в тихом заштатном мирном украинском городе за неделю в два раза чаще машины угонять стали и на улицах вечерами грабить. Жену за хлебом в 7 вечера мать не пустила, а вы мне тут про майдан с беркутом...:sad:

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А менти (беркути) ніколи не вламувалися у квартири родичів тих осіб, на яких вони полюють?
    Васю, кого Ви жалієте? "Функцію", "розходники"?
    Знаєте, колись у дикі 90-ті втрапив я в одну історію і шукав виходу на бандитів (вирішити цивільну матеріальну справу). І мені несподівано дала пораду молода дівчина: "Підіть краще до ментів. Ті ж бандити, тільки в шляпах. Вийде дешевше".

• Подобається Подобається x 7
  3. vladimirkiyv

vladimirkiyv Well-Known Member

"Наиональный союз: На Майдане создаётся «Русский легион»

Друзья и соратники! На Евромайдане создаётся отряд русских националистов для участия в активных акциях сопротивления - "Русский легион". Именно в этот момент мы должны стать плечом к плечу с нашими украинскими братьями. Происходящие события в Киеве являются ударом и предупреждением прежде всего для правящего в России истеблишмента, для олигархата и продажных чиновников. Это начало конца. Начала конца путинского режима. Именно сейчас мы должны быть здесь, чтобы вершить свою историческую судьбу! Историческая судьба России решается здесь и сейчас!
    Слава Руси!
    К.т.:+380637172095
    Для тех, кто не может прибыть, но желает оказать посильную финансовую поддержку:
    Яндекс-кош.: 41001183550178
    Долларовый счет Приватбанк : 5168 7572 4312 7588
    Источник: Национальный союз"
    http://naso.org.ua/mir/908-russkiy-legion.html

4. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

Горить Хмельницьке СБУ, справи закриваються.

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василь всією душею з тих підорастів.
    Вони ж послідовники своїх смердячих дідів-мародерів.

Олександр Бригинець
    Сьогодні в 00 год 00 хв (через кілька годин після захоплення Беркутом Українського дому) у фондах Музею історії Києва спрацювала сигналізація.
    Ситуація виявилася настільки критичною, що на місце прибуло все керівництво від культури включаючи в. о. Міністра культури.
    Очевидно, що відбулося пограбування музею чи ж нищення експонатів.
    Як це можуть робити беркутівці громада бачила. Бачила як вони мародерствували, увірвавшись у Жовтневий палац, дійшовши до того,що почали витрушувати особисті речі майданівців, забираючи все від телефонів і грошей до зубних щіток і тампонів.
    У зв’язку із цим, готую завтра звернення у міліцію з вимогою відкрити кримінальне провадження щодо пограбування та нівечення мистецьких творів.

Трохи наївно - звертатись до бандюг зі скаргою на них ж...

• Подобається Подобається x 4
  6. XrrabbriyKum

7. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 2
  8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ну вообще ответ на вопрос, кому выгодно сжечь документацию в прокуратуре и ментовке лежит на поверхности. Выгоднее всех это тем, на кого там есть какие-то материалы, дело или что-то ещё, например. Стукачам, информаторам, обычным уркам.
    ИМХО, если бы захватывающих интересовали преступления власти, то эти архивы бы не жгли, а разобрали и осудили всех тех, что совершал преступления против народа. Как это было сделано в тех же европейских странах.

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

XrrabbriyKum, присягу дают один раз. Дважды не присягают. Это вам любой офицер расскажет.

• Подобається Подобається x 1
  9. XrrabbriyKum

Президент Виктор Янукович поручил рабочей группе во главе с главой администрации президента Андреем Клюевым ускорить организацию мирного политического переговорного процесса для быстрого разрешения кризиса в Украине. Источник: http://censor.net.ua/n271584
    а тем временем на майдане

10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Запросто.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

уточніть які злочини..
    злочини бандитської влади чи інші?

• Подобається Подобається x 6
  12. Dred

Dred Well-Known Member

Захарченко відрікся від Беркуту :)

МВС знімає з себе всю відповідальність за дії “Беркуту” й перекладає її на директора Центрального парку культури й відпочинку Києва, — повідомляє нардеп Геннадій Москаль. — У відповідь на мій запит міністр МВС В.Захарченко стверджує, що ні його заступники, ні керівники департаменту прикомандирований “Беркут” не інструктували і в очі його не бачили.

Згідно з телеграмою заступника міністра МВС В.Ратушняка від 22.11.2013р. начальникам УМВС в областях наказано “особовому складу підрозділів “Беркут” прибути о 8.00 24.11.2013 року в міський сад Центрального парку культури й відпочинку м.Києва”.

http://www.moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=989

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:give_rose:
    Мені, Боря, пофігу, що там робили менти, гітлерівці, бандерівці, самосовці, вьєтконговці...
    Я знаю, чим це грозить...
    І мені тричі плювати на загиблого беркутівця. Вій знав на що іде.
    В армії, отакий цікавий момент, зарплату дають наперед, а не за відслужений місяць. Чому? Бо тебе ніхто не питатиме, хочеш чи нехочеш, коли почнеться війна.
    Давно це було. В періо розвалу. В військовому містечку зимою відімкнули опалення і електрику. За борги. В казармах поставили буржуйки, нарізали дров, тай перебивались. І, по великому рахунку, воякам було повігу. А дома діти... Командир танкового батальйону, на третій день мороження дітей, вигнав свій танк під мерію. Загнав снаряд в гармату і сидячи за бронею попередив владу, що якщо за годину тепла не буде, він відкриє вогонь...
    Мєнти, яких викликали, погавкали на сорок тон металу, і пішли. А тепло за годину дали.
    Комбат отримав догану за виїзд із парку без шляхового листа.
    Тому не варто дітей і жінок називати розходніками.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

А Ви спробуйте познущатись над моєю донькою, дружинож чи мамою. Я Вам ту сокиру Вашу запхаю по самий обух.

• Подобається Подобається x 5
  14. Boris_Kiev

Я назвав розходниками самих беркутів.
    А Ви чомусь об"їхали моє запитання про пресування ментурою родичів підозрюваних осіб.

• Подобається Подобається x 5
  15. VasMT

Всі.

• Подобається Подобається x 1
  16. Boris_Kiev

Нехай йдуть нах (остен).

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тим не менше,Ви співаєте осанну тим звірюкам,які катували жінок,дітей,стареньких.
    І Вас не обходить,що це чиїсь матері,батьки,діти.

18. vladimirkiyv

vladimirkiyv Well-Known Member

Борис почему? Они за нас.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тоді чому ви підтримуєте тих хто готовий таке зробити з кожним громадянином України?
    не залежно від мови.....

20. VasMT

Я не об'їхав. Я сказав чітко - знаю чим це грозить. Це правило універсальне. Хочете самосуду - готуйтесь отримати кулю межи очі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)