Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Ігор Луценко:

• Подобається Подобається x 3
  2. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

Терористи обережно! п."гаранте"

• Подобається Подобається x 7
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

4. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

[​IMG]что они делают в Украине ?

• Подобається Подобається x 4
  5. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Догорать...

• Подобається Подобається x 2
  7. Spyhunter

Spyhunter Member

Активісти опізнали співробітника спецпідрозділу "Беркут", який 19 січня брав участь у разгромі машини автомайданівця Ярослава Гончара.
    Активісти змогли дізнатися, що в розгромі машини Гончара брав участь житель Львова
    Роман Тимків.
    Як відомо, 14 лютого активіст "Автомайдану" Ярослав Гончар опублікував відеозапис нападу співробітників підрозділу МВС "Беркут" на його автомобіль.
    http://www.youtube.com/watch?v=BsPDEnQncHw

Опізнали по сторінці: Роман Тимків

ЛЬВІВ ПОВИНЕН ЗНАТИ СВОЇХ ГЕРОЇВ І ДОСТОЙНО ЗУСТРІТИ ГЕРОЯ-БЕРКУТІВЦЯ!

8. Gron

Gron тафгай

Ні, не буду.
    Але "не воїнів" не засуджую.
    З точки зору "воїна" це впадло, але те що робить влада, то отримує те що заслуговує.
    "Воїнів" не багато, а беркут не воїни, і вв не воїни, перші заслуговують на зашморг, бо куля це їм забагато, а других жаль бо командири в них лайно.

9. ArtCool

ArtCool Well-Known Member

• Подобається Подобається x 9
  10. Bambook

http://uainfo.org/yandex/278752-titushki-maskiruyutsya-pod-samooboronu-kak-otlichit.html

11. Dobrodiy

Объясните каким образом картинка при среднем увеличении выглядит хуже чем при максимальном. Может поработал очередной мастер фотошопа, чтобы подкинуть дровишек в пламя революции? ;)
    Кстати я там почемуто флага России не наблюдаю:dntknw:

Останнє редагування: 19 лют 2014
    • Подобається Подобається x 1
  12. Bambook

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тут була розмова про чиновника, за сім'єю якого хтось там поїхав.
    Таких треба не засуджувати, а карати.
    Це шлях до вендети. В когось можуть знайтись яйця, і рука натисне на електроспуск. І людині буде похєр, що почнеться "третя світова", чи його живцем спалять в залізі.

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Додам. Беркута взяли в руки зброю добровільно. Це не срочніки, яких примусили. Вевешніки-контрабаси теж. Я не маю жодного жалю до їхніх душ. Загинув, знав куди йдеш. Боїшся за свою шкуру - кинь шльм і щит та й вали цеглу класти, чи шпали носити. Відсидівши спочатку положений срок.

14. Dobrodiy

13 тонн металла, предназначенных для ведения боевых действий, спалить крайне сложно. С самого начала удивлялся, как это так быстро подпалили БТР, но оказалась очередная брехня про майдан :mocking:

15. VasMT

Крайне сложно спалить тринадцать тонн рельсов. А БТР вполне...

16. Bambook

Мені це теж не подобається.
    Але ще більше не подобається, коли, наголошуючи на теоретично можливій вендеті (наскільки я зрозумів, ніхто нікуди не поїхав, лише лякали волинського губернатора, хоч можу й помилятися), намагаються заретушувати злочини ментів у Києві.
    Мол, тепер оцим можна їх виправдати.
    Це очевидна спекуляція.

Не може бути ні сьогоднішній випадок у Луцьку, ні нічні погроми РОВд у Львові бути виправданням того, що вчора менти в Києві убивали людей.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Roman Rak
    Важлива інформація. Ужгородський беркут зараз намагається доїхати в Київ (близько 80 людей на мікроавтобусах і джипах). Мали їхати через Старий Самбір. Люди встановили блокпост в Старому - перекрили дорогу. Вони розвернулися і поїхали в напрямку на Борислав. Люди закидували їх усім що попадалося під руки в районі с. Топільниця. До Борислава беркут не доїхав - рванули на Східницю. Там теж блокпости стоять. Вони наче знову розвернулися на Старий. В стрілках лісовозами перекрили трасу, багато людей стоять в очікуванні гостей.

Окрім того, кілька годин тому згоріла машина одного з мешканців Старосамбірщини, який працює в Беркуті і зараз перебуває в Києві (знаю і село і прізвище, але писати не буду з міркувань його безпеки). Люди кажуть, що у нього залишилося кілька днів для повернення в село, інакше спалахне його хата. АЛЕ!!! Родичі беркутівця кажуть, що він давно хоче повернутися, але свої ж сказали йому, що якщо спробує втекти його пристрелять і скажуть, що це "екстремісти" зробили. Тому варто розуміти, що частина з них також заручники, які втечуть звідти, якщо у них з'явиться найменша можливість.

Ну і ще одна новина. Старосамбірщина повстала, люди щемлять членів ПР, бють вікна в хатах і масово збираються на виїзд в Київ. А тепер повірте мені на слово, як людині, яка там 2,5 роки прожила. Якщо цей район піднявся, то можна стверджувати про початок повномасштабного народного повстання.

UPD. 18:35. Олена Цапович: У мене є інформація на рахунок Закарпатського БЕРКУТА, шо вони неподалік с.Топільниця залишили свої автобуси і пішли лісом у невідомому напрямку

18. Dobrodiy

За 5 секунд? о_О
    Без фугаса или хотя бы гранатомета? сомневаюсь...

19. VasMT

Злочини повинні бути покарані. Законним шляхом. Бажаєте покарати судом Лінча, будьте готові отримати кулю між очі. Ця формула універсальна. Тобто стосується всіх без винятку.

• Подобається Подобається x 1
  20. Bambook

Ще раз кажу: не може бути виправданням для вбивства людей у Києві ВЧОРА підозра (!) про те, що хтось збирається СЬОГОДНІ зробити щось, що теоретично може завершитися судом Лінча.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)