Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а ДЕ носять? Вас почути мирна ідилія, ніхто нічого поганого не робить? просто стоять усі ... столи стояли - пшиздик - захопили одну будівлю, столи-стояли - пшиздик - іншу ....
    про що саме? про 30 загиблих? Ви їх особисто бачили усіх? якщо ні то їх не було? ніякого правого сектору ніякого ультрасу - стоять собі хлопці та дівчатка нікого не чіпають ... а по них гранатами кидають ... хтось правда там машини попалив, там РОВД, там когось забили - ну то тітушки лише, 10 міліціонерів хтось застрелив, але то теж мабуть провокація .... дивлюсь ТВ протестувальники які шурують ОДА - соплячня до 20 ти років ... потім скажуть побили дітей ...

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

P.S. Влучно сказав щойно Олег Ляшко на Майдані, звертаючись до Беркутні: "Ми тут нашу "Брестську фортецю" - Майдан - не здамо ворогові!"

• Подобається Подобається x 5
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Артобстріле, ми вели мову про конкретний випадок, про який я знаю все, а ви - ні, однак заперечували.
    Ми не говорили про загиблих, про РОВД, про застрелених мікртеліціонерів.
    Я писав конкретно про ситуацію на вулиці Стрийській у Львові, де вевешники кидали гранати у беззбройних людей, які навіть не мали касок на голові.

Спочатку у вас був простий аргумент "не вірю". Тепер ви намагаєтеся приплести ситуації, про які я взагалі не писав.

Загалом поводитеся або як дуже тупа, або як дуже підла людина.

• Подобається Подобається x 8
  4. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Вам смысл написанного не понятен?
    Где там "Ветераны Евреи"?
    Читайте: "СО МНОЙ СЛУЖАТ 4 ИЗРАИЛЬТЯНИНА С БОЕВЫМ ОПЫТОМ"
    Израильтяне, в моем понимании, граждане Израиля.
    Чтобы было совсем понятно перефразирую вопрос: "Что делают на майдане эти граждане Израиля с боевым опытом?"

5. artobstrel

давайте взагалі усе розглядати, а не бачити як на Стрійській кидають ВВшникі у натовп гранати, а "мирні" львів'яни без касок, захоплюють МВС, СБУ, військові частини ... взагалі то я думав що ми говоримо про революційно перетворений на сортир Київ ...

• Подобається Подобається x 1
  6. Dobrodiy

Ляшко известный революционер :haha:

7. Bambook

Я вже вам казав - дочитуйте дописи до кінця перед тим, як щось коментувати, не будете виглядати як ідіот.

Яке ж ви все таки лайно, так довго прикидуватися, щоб зараз знову почати закидати таку фігню.
    Майдану - майже три місяці. А як сортир він починає виглядати тільки тоді, коли сюди присунули ублюдки з ВВ і Беркуту.

• Подобається Подобається x 3
  8. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

Правильно служат , а что не понятно , так военные общаются , а что они делают играются ? Правильно , служили люди в Израиле , там даже девушки служат . А Живут они в Украине ,что тут непонятного ?
    У меня есть знакомый еврей , до 15 лет жил в Украине ,потом поехал в Израиль , там отучился , армию прошел и вернулся в свою родную Украину . Вы глупый человек и цепляетесь к словам . Вот тут на форуме тоже некоторые чуть по другому чем я привык пишут ,у нас на восточной Украине ,немножко по другому общаются . Некоторые фразы "ухо режут" ничего страшного , если у человека есть логическое мышление , он поймет . А если пример вы Человек-бот. не понимающий ,то у вы я никак вам не могу помочь .
    Как говорят "мама не виновата ,что дите придурковато"
    Не придирайтесь к словам ,а лучше по ссылке зайдите и прочтите статью ,думаю тогда у вас не будет таких наивных вопросов .
    Надеюсь , я доступно вам написал.

9. Gron

Gron тафгай

Козліна ти тупа, що роблять, що роблять...
    Всі хто з наших був там, вже давно трахнули би владу і тебе, якщо б був хтось кому ми довіряли.
    Ти хто з Ізраілю теж колишні наші, досвід у них ні ЦАХАЛовький, а Афганський .
    Тут вчора Михалич писав про путь воїна.
    Срати я хотів на путь воїна.
    Воїнів завжди використовували, а потім кидали, і зараз кинуть.
    Я власну позицію представляю- на палю владу і добродіїв.

• Подобається Подобається x 6
  10. artobstrel

чекати як стане три роки? 13 років? 30 років ??? я розумію що лише менти сцють на стіни, активісти не сцють, і не ср*ть, вони ж янголи, в них отвори запаяно ...

і вас туда ж ... коли у тому що відбувалося був якийсь сенс - то була справа, зараз єдиний сенс - кров та вогонь , введення НС, блок пости, перекриття трас, економічна криза - ХЄРЕННІ здобутки ... нагадуєте доктора ПІ який не знає як але робить хай і необхідну операцію .... тіко "клієнт" може загинути ....

11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А Вам застилает глаза слепая ненависть к Майдану. Я думаю, что в любом районе москвы нацистской мрази намного больше, чем на десятерых Майданах вместе взятых. Всё остальное это брехня с вашей стороны. Евреи в Израиле не верят в антисемитизм а Майдане.

• Подобається Подобається x 4
  12. Dobrodiy

Ваша наивность граничит с глупостью :facepalm:
    Я не знаю людей, которые получили гражданство Израиля, отслужили там, а потом вернулись в Украину и отказались от израильского гражданства.
    Хоть бред явный не пишите.
    а весь майдан состоит из таких мелочей, о которых многим думать "Неудобно".

Вот депутат от «Батькивщины» Сергей Пашинский увозит винтовку с майдана, теперь вспомните про убитых от огнестрела.
    Включайте мозг и думайте хоть иногда.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L_zJGvmGVcE

Останнє редагування: 19 лют 2014
  13. Bambook

Вони в біотуалетах це роблять!

Хто почав?

Азаров особисто визнав, що країна була на межі дефолту ДО МАЙДАНУ.

Але вам же хіба цікаві факти? Головне - обісрати.

Троль - він і є троль.

14. artobstrel

що далі пани карбонарії ? то який план? стояти, палити, захоплювати?

15. Dobrodiy

Очередной говновброс не оправдался :mocking:

16. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

Митингующие громят офис Партии регионов в Полтаве
    Офис, в котором нет табличек с пометкой «Партия регионов», митингующие буквально крушат: бьют окна камнями. Люди сорвали решетки с окон. Залезли внутрь помещения, достают флаги политической силы, бумаги - все это сейчас выбрасывают на вулицю.Таку информацию передает наша журналистка Ольга Матвиенко. Сейчас она находится на месте событий.

Со стороны улицы Шевченко (на перекрестке с улицей Розы Люксембург) митингующие перекрыли дорогу.
    До этого примерно 4 тысячи полтавчан пикетировали здание областной милиции. Источник: http://censor.net.ua/n271573

17. Boris_Kiev

Я тут наводив цитати з інтерв"ю з тим колишнім ізраїльським воїном.
    Він репатріант, віруючий юдей, здається викладач єврейської школи. В його "сотні" четверо євреїв, грузини, алербайджанець і слов"яни. Спілкуються поміж собою російською і нікого факт мови спілкування не турбує.
    Взагалі репатріанти у своїй більшості - позитивні люди, з досвідом і патріоти. Могли би розвивати свій бізнес або достідження за кордоном, однак хочуть бути корисними саме Україні.

• Подобається Подобається x 3
  18. Bambook

19. Boris_Kiev

Карбонарії (від слова carboneum) дають збиткове низькосортне вугілля. Чи є у них план (у совєтському розумінні цього слова?) Може є, а може нема. Яке мені діло до них?

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Щось мені здається, Гроне, що не будете Ви вламуватись в квартиру батьків беркутівця, щоби помститись чи покарати за дії сина-мвсника. І вікна їм бити не будете. Не хочу в таке вірити. Падлота, яка таке робить, чи до такого закликає, нічим не краща за гвалтівника дітей.
    І те, що воїнів використовували і кидали - не називай себе воїном. Будь шудрою, паши і не муркай. А назвався - знай, що війна твоя робота. Будь готовий загинути.
    Якось пафосно получилось, але суть я передав.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)