Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Я не роблю вигляд.
    Я кажу, що ви не можете говрити про те, чого не відбулося і, ймовірно, не відбудеться, як про доконаний факт.
    Бо це називається не інакше, як БРЕХНЯ.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді скажіть що є народ? сміливіше....

3. Bambook

Якщо на вас нападуть озвірілі менти чи просто гопніки (зараз це практично одне і те ж)зі зброєю, ви будете відбиватися текстом Декларації прав людини?

4. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а що він зробив?
    о! так СУПЕР!!! заручники з родини! молодці, діти в нього є? їм як руки заламувати будуть? чи пінками гнатимуть, а потім що ? підпиши або родину вб'ємо ? тупорилі дегенерати ....

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

що і тре було доказати, такі ж самі ... навіть ще гірші ...

• Подобається Подобається x 3
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А всі і не кидають.
    Ов. А хто в нашій країні несе відповідальність за її стан? (Риторичне).

То ви потролити приперлись? В наступному житті.

7. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Я сделал предположение, за которое вы зацепились.
    Выскажите свою догадку нафига этим "борцам с режимом" семья чиновника нужна. И, прошу, не сдерживайте свою фантазию.
    Если вы не в курсе, то именно с таких поступков начинается настоящая гражданская война, т.е. война со своим же народом :sad:

8. artobstrel

Бабмук - я не розумію Вашого мінусу, тобто Ви згодні з "поїздками по родину" ??? чи фраза "діяти так само не означає бути такими ж" *????

9. Onewinged

Onewinged миється в бані

Чомусь на мене жодного разу не чіплялись менти. Перевіряли документи один чи два рази, коли вночі пізно додому повертался, та жодного разу не чіплялись. Перевірили, вибачились и пішли далі. Якщо до тебе чіпляються менти, то може не в них справа?

10. Bambook

Артобстрєл, не доказати треба було, а ДОВЕСТИ до такого, два місяці підставлялися під кийки і незаконні арешти, після вчорашнього ментовсько-тітуханського бєспрєдєлу народ зірвало з котушок - і це цілком зрозуміло, не тупіть!

• Подобається Подобається x 4
  11. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

О! Маєш тобі!
    Ви ж сьогодні мені самі радили "підпалити/ потрощити будинок губернатора який нацарював на держпосаді собі маєток як у Рокфєллєра ..." http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=2656822#post2656822
    Щось ви не питали тоді про його дітей...
    А тепер так його захищаєте що аж заплювались.
    Заспокойтесь. Все буде в межах чинного законодавства, як каже захарченко

Привіт з Волині

• Подобається Подобається x 7
  12. artobstrel

та Ви шо? довели до того що будуть погрожувати родині ??? це чим він особисто так довів?
    нарешті, дана оцінка діям ....
    ну тоді буде зрозуміло коли замість води у діло підуть кулі, і не поодинокі постріли невідомо в кого невідомо з чого, а конкретні такі кулеметні черги ...

• Подобається Подобається x 2
  13. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

14. artobstrel

акстітєсь, хіба я мав на увазі з дітьми? як каже Бамбук - не тупіть, я пожежник, я з вогню буду тащити будь кого ...
    а це хто? невже це Ви ??????

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Andrij Bondar

Янукович сидів з лідерами опозиції дві (!) години і розмовляв. Судячи з реляції Кличка, вони йому казали:

– Фьодрич, нада шота рєшать…

А він відповідав:

– Пусть все уйдут домой…

І так дві години.

16. Bambook

Артобстріле, ви знаєте, що родині будуть погрожувати? Поки що я чув лише про випадки, коли родинам давали листівки з інфою про злочини чоловіків/синів/батьків. Дуже нормальна практика, я вважаю.

Скажіть по чесному: як ви гадаєте, як мали відреагувати люди на те, що менти і тітушки під їхнім прикриттям вбивають людей? От опишіть процес. Дякую.

17. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Ну так діток же треба було вивести з хати чи нехай би горіли?

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

Та хто ж вам правду в наші часи скаже?

18. artobstrel

я читаю що поститься, поститься "автомайдан поїхав по родину" в очах будь кого це виглядає саме так, крім того наша амазонка каже - так їм і тре, і ніхто не бачить чогось нереально тупого в цьому - навіть Ви ...
    виловлювати титушек та ментів під час цих процесів - прецеденти такі були - ніхто особливо не заперечував, проти отримання тітушкамі по сусалам, ви зробили з губернатора - Героя, який попри зірваний з катушок натовп, послав їх в даль ... і яких людей? ви завжди кажете людей/народ я ще раз питаю хто це? правий сектор то народ? ультрас то народ? ті хто кидає молотовим у стоячий беркут то народ? ті хто стріляє з натовпу то теж народ?

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

іти работать!

20. Bambook

Який-такий "стоячий"? Той, який стояв і цілився, чи той, який стояв і гранати кидав?

Учора кілька груп смооборони пробували так зробити. Тільки до того менти і тітушки виявилися готовими - повідрізали людей, оточили і били кого до напівсмерті, а кого й до смерті. У деяких тітушок була нарізна зброя.

Усім зрозуміло, що це добре спланована провокація, на яку команду дав "головнокомандувач".

Що далі?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)