Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

http://www.youtube.com/watch?v=IIg1b33bYm8

• Подобається Подобається x 5
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  3. Rhos

Rhos миється в бані

Это хорошо, что Вы это понимаете, значит, есть почва для нормального, цивилизованного диалога.

Во-первых, она не была "нашей" - там простой народ также повёлся на обещания лучшей жизни; во-вторых, Ленин, да, был идейным настолько, что запросто разбрасывался землями Российской империи, веруя в победу мировой пролетарской революции - "Всё равно всё станет общенародным, чего жалеть?". Но Ленин, как известно, был сначала ранен, болел, а в 1924-м году скончался. Куда делось золото Российской империи? http://ru.wikipedia.org/wiki/Золотой_запас_Российской_империи

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

бо "не на тій стороні" воює?:)))

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні. Там інше. І планки, і медалі...
    В основному значки.
    Але навішані аби як. Кадровий так би не навісив.
    Але то таке...

• Подобається Подобається x 3
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Який нєжданчік! Вертикалі кінець? Дайош махновщину:

http://espreso.tv/new/2014/02/05/donecki_rehionaly_pochaly_voyuvaty_z_dobkinym_ta_kernesom

Все, риги, здавайтесь. Догралися у хвошиздів. Гра скінчилася. Ваш капець підкрався з іншого боку.

• Подобається Подобається x 5
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У полковника, по ходу, ментовський знак "За службу на Кавказі".

• Подобається Подобається x 2
  8. Un.Known

Roman Kordun

Подзвонив у Білий Дім. Тел 202 456 1111 Представився. Спитав, чи пан Президент в курсі, що завтрішній Молитовний Сніданок відвідує гостя з України на ім"я Олена Бондаренко, депутат ВР України, що цілком і повністю підримує застосування насильства, щодо мирних протестантів, голосувала обома руками за нелегітимні закони і яка знаходиться в країні лише на поруках МЗС. Прийняли інформацію, пообіцяли передати за призначенням

Прохання розшерити, аби усі українці Америки мали змогу подзвонити і висловити своє ставлення.

9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Європейський Союз пропонує Україні підтримку у розслідуванні фактів насильства під час акцій протесту.

Про це заявила представник ЄС із питань зовнішньої політики та політики безпеки, віце-президент Європейської Комісії Кетрін Ештон на прес-конференції в середу в Києві, передає Інтерфакс-Україна.

Вона зазначила, що, незважаючи на зменшення випадків насильства під час протестів, у європейської сторони залишається занепокоєння ситуацією в країні.

Зокрема, за її словами, це стосується і того, чи відповідатимуть особи, які застосували насильство.

"Я чітко пояснила, що ми дуже хочемо надати допомогу й підтримку в цьому процесі", - сказала вона.

Ештон також наголосила, що ЄС хоче побачити прозоре й незалежне розслідування таких фактів.

У середу відбулася зустріч Кетрін Ештон із президентом України Віктором Януковичем.
    ==========================================
    Двічі дивився на початок цієї зустрічі по 5-му каналу. Тіко й того, що в засос не цілувалося це безхребетне чмо з Януковичем...
    Колєктів, я от що згадав зараз,- отака Європа (як оця тьотя), кілька років підряд намагалася своїми беззубими балабонами втихомирити воюючу на всю катушку Югославію, але так нічого і не змогла зробити допоки США через НАТО не розбомбили Мілошевича.
    У нас люди гинуть, беспредєл повний, а вона з широченною посмішкою тисне руку головному ватажку і шось там цвірінчить про співпрацю та "діалог" ... З ким?

• Подобається Подобається x 4
  10. Un.Known

Я колись також, а потім мені це перейшло, знаєте, чому?

Вони уявити собі не можуть, повірити не можуть (і я не впевнена, що хочуть). Їм вдалось навести лад так, що у те, що діється (не тільки) на Україні їм важко повірити - у такий степінь нахабства, корупції, зневаги до власного народу.

То як з туалетами в Сочі - в них важко повірити, поки на власні очі не переконаєшся.

11. Romko

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

А як я тепер зрозумів, Європа розглядає усіх нас, мешканців України, в одному неподільному форматі, вкупі, зрозуміло, з бандюками і з якими ми якимось чином повинні домовитись... Сміх та й горе...

Осьо, тільки но побачив одного класного дядька на УП:

Victor Victorenko _ 05.02.2014 22:29
    Странные вещи происходят. Уже все осознали и заявили о нелегитимности и узурпации госорганов шайкой воров и бандитов, и тем не менее мы продолжаем слышать о каких переговорах? С кем? О чём? У нас нет президента – есть бандит, ахметовская марионетка, у нас нет Кабмина – есть банда, нет Верховной Рады – есть банда, нет МВД – есть банда, нет СБУ – есть банда, нет прокуратуры – есть банда, нет судов –есть банда. И мы продолжаем договариваться о чём то с бандой и бандитами? Мы ждем правомерных действий от бандитов и воров чинивших беззаконие, воровство и покрывавших свои злодеяния годами? Наивно и глупо. Пока с нами «переговариваются» на валютной бирже ежедневно покупаются милиарды долларов в объемах в 3 раза превышающие обычные нормы торгов и никто не может ничего объяснить? Пока с нами «переговариваются» кто-то пытается замести следы и украсть под шумок все что можно? Так чего и кого мы ждем? Нам не о чём договариваться с ворами и бандитами. Пора обявлять жесткие сроки капитуляции режима

• Подобається Подобається x 2
  13. Un.Known

Так президент же легітимно обраний. :) Це наш президент, ми його обрали, хто має за це відповідати?
    А коли їм це кажеш, то вони питають:"Ну вони ж не в одну ніч бандою стали? Ви про це не знали раніше?"

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та яке дружно, я що кажу обіймаймося? я кажу що йде боксерський поєдинок у якому з усього маху лупцюють по перчатках, замість того щоб дати по голові ... зараз штучно країну введуть у дупу економічну, звалять на "бєспорядкі", при тому що влада не подобається нікому, але вона не будь дурна робить так що або за неї, або за хаос, бендерофашистів, та неадекватів .... і що родить революція щоб з цим боротися? натягує свастику, валить леніна, захоплює ліві будинки, кидає молотовим у стоячих солдатиків, якщо б усе це дійство кидало молотовим у беркута який штурмує, захоплювало межигір'я, або ще якусь приватну власність наших "батьків народу" я думаю їм би щонайменше аплодували стоячи ... а так ... йду припустимо за цементом до Епіцентру а там пікет з якимось долбойо .. який каже туди не ходи там ригі сидять, і кого я буду пилисосить ригів чи долбойо через яких мені тепер пертися на інший край міста?

---------- Додано в 09:37 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ----------

ой лишенько, щось від над непотребства над радянськими пам'ятниками у вас ніякого "стананюги" не спостерігається, а в Харкові історично фашистів не дуже то поважають, таке враження що той пам'ятник туди вткнули саме для показового знущання та показового стогнання ...

15. Agaton

Agaton Well-Known Member

Можна сміятися над тупими європейцами, а можна і постаратися зрозумити чому це саме так...

Глянтье з їхней точки зору... ( не маю на увазі цинізму багатьох европейських політиків, а просто пересічгого громадянина).
    Говоримо - банда, ну ладно. На танках банди не привезли, якогось збройного перевороту в країні не було.
    Кажемо - Гитлер теж дійшов до влади мирним / демократичним, шляхом.
    Саме так, і стал узурпатором. Правильно - і наскільки це врятувало репутацію звичайних німців.... ?

Далі - є ця Україна, країною яка просто відокремилася від Росії, чи це якось інакше ? (СРСР це для ніх .... теж Россія, тільки з червоної зіркої, а зараз, чомусь - без). Просто не расбереш.:dntknw:

Який вихід - щоденно, сто разів в день, у західних ЗМІ відхрещуватися від пострадянської цивілізацийної спадщини, а не тільки показувати шокіруючі сцени із Майдану.
    Не просто так, а на основному рівні - питанння культури, правосуддя, осьвіти, корупції.
    Якщо не вдастся, забудьте про можливість переконання когось до західних аспірацій України.
    Ну правда, самому собі треба теж щиро відповісти чи вони справді є, чи тільки так "в обмеженому масштабі".

А лише потім сміятися із европейців чи янкесів, що то нічого не розуміють.

• Подобається Подобається x 8
  16. Romko

Це хрест.
    А совєцька сволота завжди ненавиділа хрест.
    Нічого дивного,що ці прокляіті потвори з піною на їх смердячих пащеках воюють з хрестами.
    За те й мають те,що мають - проклята рабська пліснява.
    Скоти.
    Така їх доля - здихати за смердячих педерастів і лизати чоботи своїх катів.
    Тьфу,наволоч.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

рАшка купила їх всіх. Таке складається враження.
    http://hvylya.org/interview/politic...ak-provokatsiyu-vstuplenie-ukrainyi-v-es.html
    Новый уполномоченный Министерства иностранных дел Германии по вопросам германо-российских отношений Гернот Эрлер .

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

і що? поставити хрест на честь радянських вояків стоятиме? ага щщаз ...

ага фашистські дуполизи

19. Agaton

Agaton Well-Known Member

Не прошло ні ... 5 хвилин, як Ви цитируючи оте інтерв"ю підтвердили мої ... відчуття :sad:

20. Romko

Вони не заслужили на хрест.
    Пентаграма сатани - їх знак.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)