Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

тут из харькова открывают глаза на то что происходит во львове.
    а то вдруг вы не знаете что у вас уже бенгази и сидите спокойно на форуме

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А дайте лінк.

3. Onewinged

Onewinged миється в бані

Чекай, а хіба хлопці на Майдані зараз - не підстилки? Хіба не їхніми руками та кров'ю нині намагаються захопити владу усілякі Яценюки, які клялись кули лбами ловити, або такі, як Ярош, які здійснюють переворот, ховаючись за спинами?

А ти, Ромко, хіба не підстилка тих самих яценюків та ярошів, що агітує за майдан та ескалацію протистояння сидячи на форумі? Хіба ти бодай раз запитав, чи підтримую я януковича? чи підтримую беркут? чи підтримую євроінтеграцію? чи спитав моє відношення до ТС? Ні, але ти вважаєш, що маєш право робити якісь висновки, базуючи їх на тому, чи підтримує людина братовбивчі події у Київі.

У мене для тебе новина, Роман. Не маєш. І твої висновки мають бодай хоч якусь вагу лише з твого боку монітора.

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Воно не дуплиться шо під час революцій таке буває. Може його дідо переміг фашистів канапками і квіточками, в нас так не виходить.

• Подобається Подобається x 2
  5. Un.Known

Ви якими джерелами новин користуєтесь?

6. Bambook

Bambook Persona non grata

Ви з дуба впали? Які нафіг вибори? Після того, що влаштували вчора владні уроди - вже навіть зовсім тупому мало бути зрозуміло - ніяких виборів не буде.

Тут вже "або пан, або пропав".
    І в цю ситуацію нас поставили уроди з Партії регіонів та МВС.

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Міліція забирає з лікарні поранених активістів Середа, 19 лютого 2014, 14:01

Міліція намагається вивезти поранених активістів із київської лікарні на Харківському шосе, 121.

Так, активіст Олександр Кравцов повідомив у Facebook: "На Червоному хуторі вивозять хлопців! Буде бійка!.. Харківське шосе, 121".

Користувач Твіттера Diana написала: "Дзвонили з БСП. Плачуть лікарі та весь персонал. Менти всіх прооперованних за ніч повідключали від систем життєзабезпечення – так, як скотину".

"Менти всіх хворих після операцій покидали в буси і вивезли у невідомому напрямку", - додала вона.
    Координатор волонтерів на місці поки не відповідає на телефон.
    Лікар Ольга Богомолець не змогла підтвердити інформацію про лікарню на Харківському шосе.
    "Зараз не відомо (мені про це), але така сама ситуація була і на житомирському КП, де до нас їхала колона з бусами зі Львова для евакуації поранених – і їх до Києва не пропустили. Тому зараз групи волонтерів вивозять поранених за КП, за місто".

8. Onewinged

Onewinged миється в бані

Усіма. Від "цензора" до "інтера".

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бамбуче, ти якшо не перестанеш вести дурні розмови з тролятиною, мені доведеться тебе теж заігнорити, бо я через твої цитати мушу його читати.

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Уточняющая информация

Украинские лыжницы не вышли на старт в командном спринте в Сочи
    Украинские лыжницы Марина Лисогор и Екатерина Сердюк не вышли на старт в командном спринте Олимпийских игр.

НОК объяснил отсутствие лыжниц на старте спринта травмой спины Сердюк, которую она получила накануне.

Отметим, до начала соревнований информации о травме спортсменки не было. Однако, накануне активисты Евромайдана призвали украинскую сборную прекратить участие в Олимпиаде в Сочи в связи кровопролитием на улицах Киева.

Читать полностью на http://statuspress.com.ua/videonews...hli-na-start-v-komandnom-sprinte-v-sochi.html

11. Un.Known

Брешете, бо не писали б дурниць. Бо інформація про те, що тріє царі вже давно самі по собі, і користуються дуже малою популярністю, є всюди.

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

угу ... саме вони, особливо захоплювати та палити РОВД, стріляти по ментам і т.і. .... Ви впевнені в усіх хто стоїть за барикадами???

13. Bambook

Щойно побачив, що через Артобстрєла зайшов на "Вєсті" - один із найбільш гидотних ЗМІ в Україні.
    Треба уважніше дивитися на лінки.

До речі, така от іронія долі: першим загиблим журналістом - забили до смерті палицями тітушки - став журналіст "Вєстєй", які постійно виправдовують дії влади, і тітушок зокрема.
    Не радію, але і сумувати з цього приводу не можу.

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а що? не пів країни а абсолютна більшість не підтримує того що відбувається, (ладно нехай не більшість якась частина) але яким чином планується з'ясовувати яка частина? Ви ж не дурний, розумієте що крім ЗУ - ніде не буде захоплень, то що далі? розвал країни????

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

я не знав, кинули - дививсь, втім пох на джерело то брехня?

15. Bambook

Так, саме дії Партії регіонів та МВС викликали той гнів, який спричинив підпали РОВД, напади на ментів і тому подібне.

16. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вчора я писав, що біля лікарні побачив автівку нібито знайомого "опікового хірурга". На мої дзвінки він не відповідав.
    А сьогодні зателефонував товариш з іншого міста (дочку якого колись лікував той хірург) і розповів цікаву історію:
    Тому хірургу весь вечір наполегливо телефонували зі шпиталю МВС. До телефона підходила дружина, відповідала, що лікаря нема вдома. Отож щоби уникнути примусового надання послуг ментам чи беркутам, він обдзвонив кілька лікарень, довідався, де саме потрібна його допомога Майданівцям і поїхав туди.
    Правильний дохтур!

18. Onewinged

Onewinged миється в бані

Так воно і є. В результаті маємо ТягнЯцеКличко, що втратили майже усю підтримку, маємо Яника, що як може, чіпляється за владу, і маємо натовп, який вважає, що усі проблеми в країні можна вирішити силою.

Ви хочете, щоб за вас вирішував натовп? Хочете, щоб рішення приймались на вулицях? Тоді можна забути про закон взагалі.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В нього є патріотизм, але до іншої країни. Нам не пригодиться.

20. Bambook

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)