Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dred

Dred Well-Known Member

Все з вами ясно ви як і Васьок підтримуєте ригів.

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Sergey Vysotsky
    Утро наступило. Как-то даже и не ожидал. Промежуточный итог: как и предсказывалось, Киев невозможно удержать в подчинении силами милиции. Вчера ночью помогал одним друзьям (возили с ними раненых и медиков) отбиться от ГАИ. ГАИшники очень напряжены и откровенно боятся. Вообще интересный получился диалог: "А чего вы убегали?" - спросили они после "замирения". "Так от вас хрен чего ожидать можно", - "Так и от вас", - сказал сержант. Посоветовал им не лезть в конфликт, аргументируя что их в итоге начнут валить на улицах. Сержант внимательно послушал. На том и разъехались.

Что это означает? Майдан можно дожать при помощи крупнокалиберных пулеметов, но это только сместит противостояние на другие улицы города. в Киеве начнется партизанская война. Учитывая и то, что вертикаль власти на Западной Украине фактически демонтируется у Витьки Кровавого остался последний аргумент в его споре с Народом: армия.

Мой прогноз: в ближайшее время он двинет армию (какая уж есть) из казарм, так как последняя опора режима - бандиты-титушки и Беркут - в случае начала полноценной городской герильи быстро закончатся. Из казарм будут выдвинуты лояльные гарнизоны, что приведет к самостоятельному выходу из казарм гарнизонов нелояльных. А там посмотрим. Мне бы хотелось верить, что этот сумасшедший болван повиснет на суку, но если он успеет угнать в Донецк, может запуститься процесс раскола.

На том пока попрощаюсь, так как моя роль водителя сейчас важнее роли журналиста.

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чого? я їх ненавиджу, але як підтримувати тих хто палить РОВД не знамо на хіба? як можна підтримувати скажену собаку яка бризкаю піною, та кидається на усе що рухається навіть свій хвіст ...

4. Dred

Dred Well-Known Member

В нас люди міліцію бояться більше ніж бандитів.
    Міліція зараз в спілці з бандитами.

5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

artobstrel, при прочих равных, поджоги выгодны власти, потому, что это как раз дискредитирует все действия захватчиков. Пока всё было довольно мирно, подкопаться было не к чему - "мирные демонстрации протеста".

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Забаньте виродка рашистського. Вчора почалася громадянська війна. Україна проти рашистів. Шанси на мирне врегулювання - 1%.

7. artobstrel

це все мало сенс до того як почалося безглуздя ....
    ну да ... але ж не розуміють робесп'єри дєлані ...

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

і от що з такими робити? лише знешкоджувати ....

8. Dred

Dred Well-Known Member

Ніякого безладу немає, люди все роблять правильно.

9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

это на флоте называют "кошка", штурмовой крюк с веревкой

10. artobstrel

яким чином підпал будівлі РОВД є "правильнім" ? чому чергова зміна не відкрила вогонь на ураження по паліям ?

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

невже? то хто тоді керує з ким можна розмовляти по поводу вимог - примирення і т.і. ???

• Подобається Подобається x 1
  11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Міністр іноземних справ Швеції Карл Більд поклав відповідальність за смерті і насильство у Києві на президента Януковича.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Треба сказати прямо: остаточна відповідальність за смерті і насильство в Києві лежить на президенті Януковичі. У нього кров на руках".

12. Dred

Dred Well-Known Member

Таким, що РОВД, СБУ, прокуратура в області є опорними пунктами режиму. І тоді коли риги захочуть відновити свою владу у Львові вони будуть оперятися на ці опорін пункти. Тому їх потрібно захопити, знищити, заблокувати.
    Люди б'ють по опорних пунктах режиму і правильно роблять.

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Взагалі таке враження, що за його компом різні люди працюють.

14. artobstrel

не будівлі, а співробітники, перш за все - керівництво, але палять саме будівлі ...
    по опорних пунктах влади, будь якої влади, тобто в нас не буде народного СБУ, МВС в нас буде що?

15. Onewinged

Onewinged миється в бані

Во-первых, при чем тут рашисты и Россия вообще? Во-вторых, при чем к вышеозначенному государству я, особенно с учетом того, что я о них и слова не говорил (но некоторым везде мерещится рука москвы). В-третьих, советую воздержаться от оскорблений - мы ведь тут пытаемся культурно общаться, правда?

16. Dred

Dred Well-Known Member

Якого примирення? Ви смішні.
    Люди організовуються на місцях.

17. artobstrel

нє, це я, і лише я, я ж не можу себе дозволити, через наявність мозків, виправдовувати будь яку безглузду ідіотію яку творять під начеб-то вірними гаслами ...

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думав хоч трохи мізків було в цього німецького шнайпера. Немає ніяких органів влади, йде громадянська війна, українців проти коцапів в українськиї погонах, їх треба знешкоджувати і роззброювати, всіх представників влади Януковича. Вони поставили собі за мету знищити українців, і знищать, якщо ми їх не знищим. Немає більше ніяких партій, оппозицій, активістів, є солдати і польові командири. І Майдан звичайно переможе. Слава Україні, слава загиблим за нашу свободу героям.

• Подобається Подобається x 4
  19. Dred

Dred Well-Known Member

Цим людям працівникам треба десь збиратися, треба мати документи, треба мати зброю. А де вони це все тримають як не у своїх опорних пунктах?

Ви в якій країні живете?
    В нас до цього була народна СБУ і МВС, прокуратура?

20. artobstrel

то яка мета? силове повалення "режиму" ??? а заодно додати кілька тисяч трупів ? ну-ну ...

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

нєа, і після цього не буде, принаймні збиратися їй точно не буде де ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)