Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

облиште, Ви мене не чуєте, і навіть себе ... потім будьмо розбиратися - зараз не час ...

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

пояснюю-всі аргументи на майдані. Шо не зрозуміло? Чи пишете хєрню аби писати?

• Подобається Подобається x 1
  3. artobstrel

дитина - це дитина, вона не повинна вмирати та калічитися, особливо через хтозна що ...

4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А вы всё по гривне равняетесь. Ну, ну...
    Ага, сказать вам фамилию вашего следующего президента?:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  5. coolzak

coolzak Well-Known Member

Хтось знає чи озброюють людей яеі ідуть на Киів зброєю з відділень міліціі та частини ВВ

6. Onewinged

Onewinged миється в бані

Как кидать - так "слава героям". Как беркут пошел - так "куди ви прете!".

7. artobstrel

що казати? кому казати? зараз йде бойня, причому бойня де з одного боку: якась не однорідна маса яка сама не знає нащо вона робить те що робить (я розумію що заради світлого майбутнього, але не розумію яким чином його наближає палаючє РОВД) з іншого влада, яка офіційно хоче навести хоч якийсь лад ... і да - херовастий мир - краще за хфайну війну ....

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

не дай Бо ....

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мене якось не цікавить мнєніє шмат.
    Ви не люди.
    Звичайне савєцьке гамно.

• Подобається Подобається x 5
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ніби ні, склади опечатують.

10. Dred

Dred Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  11. artobstrel

мало! тре було дерева на узбіччі погризти ... бобри мля ....

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Це не "хтозна що ...", пане "ґуманіст". Щодомене, то я ніколи не сумнівався у вашому справжньому ставленні до майдану. Старого жида не обманеш... :nea:

13. Onewinged

Onewinged миється в бані

Вот он - славный "культурный" запад. Может быть, тебе метр дать - черепа мерить будешь, как дедушка мерил?

14. coolzak

coolzak Well-Known Member

козли,шапками хочуть закидати

15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Я вообще не равняюсь ни к гривне ни к доллару. Мне куда интереснее стоимость продуктовой тележки на неделю, чем сколько рублей в долларе или евро. Зарплата "белая" рублями, в магазинах тоже рубли - куда мне этот кросс-курс упёрся? А никуда. :)

Да не важно какой там следующий или предыдущий. Человека, за которого я бы готов был отдать голос - там нет. Вот появится что-то - будет о чём говорить.

16. Dred

Dred Well-Known Member

У вас запекло :)

17. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Невже Кадиров? О_о

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Приблизно 2 тисячі протестувальників вночі захопили базу спецпідрозділу "Беркут" у Рівному. Центр міста перекрили барикадами.

На кодоні з Польщею почали блокувати пропускні пункти, повідомили у Держприкордонслужбі.

В Одесі, за свідченнями активістів, з бази "Беркута", яку намагалися блокувати, кілька автобусів з бійцями виїхали до Києва.

"Українські новини" повідомили, що будівлю прокуратури та СБУ також захопили в Івано-Франківську.

У Кіровограді заблокували будівлю облдержадміністрації, передало агентство "Інтерфакс-Україна".

• Подобається Подобається x 2
  19. artobstrel

до якого саме майдану? до активістів, радикалів, ультрас, контрас, синьожупанніков, свободовців, турчиновців, афганців, ударників, адептів ктулху, пастафаріанців ??? до кого з них? розкажіть мені про моє ставлення бо я його не можу сформулювати ... Ви сонце любите? я нібито теж, а в пустелі у опівдні ??? ото ж ....

---------- Додано в 10:34 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ----------

ви усю справу гробите ... тепер або за владу або за придурків, які палять РОВД та захоплюють приміщення баз Беркуту - НАХЄ....БА ??? я не знаю ....

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

ЗНИК СТЕПАН ХМАРА

Час події: 19.02.2014 01:23

Зник відомий політичний діяч Степан Хмара. Знайти його поки не можуть. На телефонні дзвінки не відповідає. В 20:00 виїхав на Майдан з дому. Востаннє дружина говорила з ним о 20:20. Але на Майдан він так і не приїхав.

Всі, хто хоч щось знає про його місцезнаходження або будь-які відомості, які допоможуть його знайти, повідомляйте нам: editor@ukrstream.tv

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)