Євромайдан (4)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Дальневосточник, 4 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Олю,та зрозумійте,для савєцької сволоти той,хто зробить таке з його матір"ю,а таке з батьком

є героєм.
    Їх не виправиш,то раби.

• Подобається Подобається x 5
  2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Дальше пойдём в гости к вам. :yes:

• Подобається Подобається x 3
  3. XrrabbriyKum

XrrabbriyKum Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

KLIBERN, да и сейчас вроде ничего в гости ездить не мешает. Я вот на нэньку через пару недель поеду. :)

Не, по сути, вот сольётся завтра Янукович, дальше что? Наступило утро 20 февраля, Янукович огласил выборы весной, назначил себя и.о. или ещё кого-нибудь назначил, а потом? Майдану придётся разойтись - "цель" достигнута. Что дальше? Бегом в Брюссель, проситься обратно? Вряд ли. Ну выпустят Тимошенко, объявят амнистию, а потом? Через полгода например.

• Подобається Подобається x 4
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

вам шо до того шо буде через пів-року?
    краще сходіть путіну туфлю облобизайте

6. Onewinged

Onewinged миється в бані

Очередной прием политической борьбы - если аргументов нет, вспомни про путинга.

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну да: той хто палить установи - той радикал, хто кидає молотов - той радикал (частково можу це зрозуміти у випадку з БТРом)
    я дуже був би радий помилитися, але просто повірте - саме так і є, будь яка нормальна людина не класу "ненавиджу раданську сволоту хптьфу,блює,сер" обере воровастого Яника ніж вулиці завалені трупами, не зважаючи на причини через які ті трупи з'явилися ... хоч ради другого пришестя ...

---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ----------

я бачу що відбувається зараз .... владу перемогти у такий спосіб - нереально, хто думає інакше або дебіл або тричі дебіл, єдиний вихід забрати людей з під куль ...

• Подобається Подобається x 1
  8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я бы на вашем месте подумал, что будете делать вы. Потому, что когда у вас увидят, что это получилось в Украине, то обязтельно попробуют это сделать в Москве, чего ваш наколотый ботоксом президент до смерти боится, несмотря на свой большой гэбэшный опыт. А за Украину не волнуйтесь, ещё не ода страна пославшая на йух Россию об этом не пожалела. Кстати, чё у вас там с рубликом делается? Под плинтус закатился болезный?

9. Romko

Людмила Добровольская
    Майдан тримається. Ціною десятків убитих і сотень поранених. Зараз кожен є тим, чим він є насправді. Чоловіки боронять честь своєї країни. Жінки, щоб менше за них хвилюватися- поруч. Медики працюють так, як не снилося жодній зірці лікарняних серіалів, у шпиталях не вистачає місць, кияни розбирають поранених по домах. Святі Отці стоять на барикадах, а у храмах розгорнуто польові шпиталі. Абсолютно патріархального вигляду старенькі вибивають тротуарну плитку і конвейєром передають каміння на передову. Найдивніше: страху- немає. Таке враження, що ні в кого. Таке враження, що над Києвом розгорнули крила усі янголи разом.

• Подобається Подобається x 6
  10. artobstrel

умгу для свідомитської наволочі нехай вбивають хоч дітей але під гаслами "сала хероям", оно зверху пост з дитинчам у "самооборонці", якесь падло за його спиною буде у беркут стріляти або молотовим кидатися а коли від світлошумової хлопцю очі винесе мабуть свідомістьська сволото залється в екстазі , хптьфу, ненавиджу бидлякі рогулясті хай в аду горять ...

11. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  12. artobstrel

[​IMG] усе вірно - так іж самі дебіли ... але як завжди коли дебіли починають "мирні" відгрібають ...

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

До Вас і повернеться.

14. artobstrel

з мене і почалося ))) Ви вважаєте що той хто дитинча на барикади поставив розумна людина ????????????????????????????????

15. Romko

Ви для мене перестали існувати,Артеме.
    В мене є де нерви тратити.
    На нелюдів їх не вистарчить.

16. Оля

Оля Старожилка форуму

А нащо ж ви тоді пишете, що нерадикалів знешкодити? о_О

Якби ж то він був воровастим просто. Воровастих при владі у світі немало. Але ж то кінчений зек, який з кожним роком все більше і більше показує своє нутро. Він вже "наворовався" вдосталь, тепер він вже прагне раболєпської покори. А там піде ще "краще". Аж до диктаторства. Ви недооцінюєте Януковича. Таких взагалі до влади не можна пускати. В них "трудноє дєцтво" буде вилазити назовні все гірше і гірше. Так що то мусить бути неминуче: чи тепер, чи в четвер. І Україна має за це дякувати Майдану.

17. Romko

#‎ЄвроМайдан‬
    Військовий журналіст з Росії Аркадій Бабченко - про свої враження від ночі 18-19 лютого на Майдані:

"Если не брать Чечню, то это была, пожалуй, самая тяжелая ночь в моей жизни. Мне никогда еще командировки так тяжело не давались. За ночь было, думаю, порядка десяти атак. Да нет, больше, пожалуй. А долбили - постоянно. Не было 15 минут, чтобы что-то не рвалось. Одного убитого я видел точно. Раненных- десятки.

Все атаки отбиты. Отбиты вот на каком-то уже совсем последнем пределе, когда казалось, что уже все, край, люди побежали - и люди и вправду побежали - но оставалась какая-то ниточка, какие-то десять-двадцать-тридцать человек, которые не побежали, начинали драться с "Беркутом" - и побежавшие, дрогнувшие, возвращались, и дрались, и "Беркут" отступал.

Как эти люди способны выносить все это, я не понимаю. Я больше пятнадцати-двадцати близких разрывов светошумовых гранат за раз вынести не в состоянии. Мне надо отойти, подождать, пока пройдет тошнота, головная боль и вернется нормальный слух. А эти стоят. Милиция уже выверила дистанцию и стала бить уже непосредственно по щитам, которые они держат, то есть прямо по людям - а они не отходят. Это выше моего понимания.

Сейчас, часов с восьми утра - затишье. Не знаю как надолго, но пока тихо. Майдан - стоит. Ополовиненный, но - стоит.

Видео ночной атаки "Беркута". Самой жесткой для меня за эту ночь."

http://youtu.be/eG50cvc26lE

18. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

KLIBERN, с чего вы решили, что я за Украину как государство волнуюсь? Я за родню волнуюсь, а вопросы государств и кто там под кого лечь решил - мне не интересны. Это ВУ пусть волнуется, что им на заработки сюда ездить не удастся, да и курс рубля не так далеко ушёл от курса гривны.
    Что до "попробуют в Москве" то я не хочу такого сценария как у вас. Он уже был в 93м, не надо больше. Трупы, кровь, а в итоге что? А ничего. Лучше уж путём выборов что-то менять.

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Так тож дитина "бидляк рогулястих", яких ви ненавидите...

20. Romko

Анатолій Гриценко
    Армія з народом, усі питали й напружено чекали? Дочекалися. Міністр оборони Лебедєв щойно віддав наказ відправити до Києва 25-ту окрему Дніпропетровську повітряно-десантну бригаду. Негайно! Чисельністю 500 осіб, у повному бойовому спорядженні. Захищати кого? Від кого? Риторичні питання, для такої армії і з таким офіцерством...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)