Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я не можу з вами дискутувати на дану тему, оскільки не знаю, з чого взагалі ті п'ятниці виникли, то по-перше
    А по-друге, ви якісь абсолютно непорівнянні речі порівнюєте :)

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мда-а-а....:facepalm:
    А я то, дурень, все життя думав, що то підлість.

• Подобається Подобається x 1
  3. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

4. VasMT

Я знаю, про що кажу.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  6. Valley

Valley Member

За вас уже все решили, учите китайский..http://realty.mail.ru/news/14707/po...cy_prodali_kitaju_zapadnoe_poberezhe_tavridy/

• Подобається Подобається x 2
  7. Персі

Я так не думаю
    Кожна розумна людина усвідомлює, що кожна дія викликає протидію
    Тому від насильницьких методів добра ніколи не буде, порозуміння треба шукати поступово
    Ну або справді розділитись )

8. LubaSevastopol

LubaSevastopol миється в бані

Ома
    Тот текст который Вы привели хоть как то объясняет действия подонков, по другому их назвать нельзя которые били цепями 18 летних ВВшников которые не имели права сопротивлятся??
    Они оправданы? Их простить?

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Шшассс! Нема мені чого робити.:crazy: Гугль вам в поміч!

10. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

LubaSevastopol, якщо Ви справді Люба, якщо Ви справді з Севастополя, якщо Ви справді все написали щиро.
    Я вас поважаю!!! Бо ви з чоловіком такі самі, як я! Тільки я з іншого боку. :)
    Ми можемо 5-10 сторінок переконувати одне одного в чомусь. І навряд чи прийдемо до чогось спільного.
    А можемо просто зустрітись у Львові чи Києві, щоб Ви побачили це все з середини і зрозуміли нас.
    На жаль, потрапити на Антимайдан "чомусь" не зміг (коліс, напалму, молотова) - при собі не мав.
    У Вас є змога вільно та абсолютно безпечно відвідати нас. Я навіть піду з вами в центр нашого Майдану чи всередину захопленої ОДА і обіцяю голосно розмовляти російською. Ви все побачите і зрозумієте самі. І про бандерівців, і про екстремістів і про все решта. :give_rose:
    А ще в нас тут є такий москалюга (це я любя!) з Миколаєва - Артобстрєл. Запитайте його про нас. :drinks:

• Подобається Подобається x 6
  11. Персі

Скажите, а вопросов к МВД, которые заслонили беркут 18-летними пацанами у вас нету?

12. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Ох, Персі, з виборами було таке:
    Кандидатів було два - Аваков і Кернес. Екзітполи показували перевагу Авакова на кілька (не пам'ятаю точно) відсотків. Підрахунок почав показувати приблизно те саме. Під час підрахунку на годину чи дві вирубились сервери. Після чого підрахунок показав перемогу Гепи. До речі, у нас листівки на стінках висіли "Шановні Харків'яни, будьте уважні і обережні, не ГЕПніться під час виборів!" Таки гепнулись...

13. Персі

Кернес виніс мені мозок )))
    Там реально на пару кліпів на кшталт "яйця і галавєшкі" вистачить )

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичайно,що ментовських провокаторів прощати не можна.
    Їх і не простять,не сумнівайтесь.

І в метро поведи.
    Борщику з русскіх младєнцєв атвєдать.

15. VasMT

Ви молодець! Ваш юний розум ще не зіпсований свідомізмом і не отруєний націоналізмом.

16. LubaSevastopol

LubaSevastopol миється в бані

Предлагаете выбирать между двумя оттенками дерьма?
    Изнасилованию буду противится с той же степенью упорства что и украинизации. То бишь всеми возможными методами, как и большинство, надеюсь, у нас в Севастополе. За весь Крым не поручусь, но дружина по охране города организована например в Джанкое, охраняют не только город но и выставили посты на въезде в Крым. с маленького городка больше тысячи в дружине.

На Янука и власть еще раз повторяю накласть, наплевать и растереть.
    Для нас вобше идеально было бы чтобы нас не беспокоили.
    Чего мы будем точно добиватся, так это создание полноценной автономии , без всяких назначенцев из Киева. И сами со своими властями разберемся. Поверьте наши мужики не тюфели и вполне понимают что Крымчанам нужно.

Украине под когото лечь все равно придется, или под Германию или под Россию. В чесность в бизнесе и политике я перестала верить очень давно, никто не собирается нам ничего за "так" отдавать, все на шее сидеть будут. Вопрос исключительно в выборе лучшего ярма. Для меня Российское ярмо ничуть не хуже, а во многом и лучше Немецкого.

17. Персі

:))) Да успокойтесь, никто к вам не едет )))
    А это вряд ли )
    Разговаривайте на каком угодно языке (чем больше языков знает человек, тем лучше), налаживайте какие угодно связи с Россией на региональном уровне, но в рамках Конституции, будьте добры )

18. VasMT

А Ви, люба Персі, кажете...:mocking:
    Яочікував такої відповіді, тому не здивований. Я тепер навіть знаю, що саме завдяки вихованню Ваші сини не пішли би в армію...

19. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ну... близько.
    Але на війні, як на війні.
    ... А підлість до кого? Десант ще потім можна героями зробити, що під мусорів не лягли.
    ... Але я то таки смутно уявляю. Чи не найелітніший підрозділ армії віддати найбезпораднішому бандитському МВС. Я навіть не вірю, що таке могло в голову дауну Янеку і К в голову прийти. Та там одна рота десантників вартує більше ніж ціле МВС з "керівним" складом разом, з "міністром" включно.
    ... Гидота, одним словом!

20. anon ymous

anon ymous Member

Спасибо за Ваше мнение.
    Но, скажите пожалуйста, кто запрещает Вам разговаривать на русском? Кто Вас насильно украинизирует? Если у человека родной язык русский - ну и отлично, во Львове процентов 10 говорят на русском и никто никогда их не трогает! Потому что это право человека говорить на том языке, на котором он хочет. Ровно также, как и Ваше право любить Россию (я прекрасно понимаю, Вас связывают с ней родные узы)! Ровно также, как и восхищаться своими героями, например ветеранами ВОВ. Я действительно считаю их героями, и, уж поверьте, большинство львовян тоже. Только не тех, кто потом пришёл на их землю под прикрытием НКВД, а тех, кто уничтожал фашистов (если Вы не в курсе, западные украинцы воевали против фашизма, многострадальный Бандера сидел всю войну в концлагере, но Гитлеру видимо так и не удалось его склонить на свою сторону). Вы вообще об этом всё знаете? Или у Вас та, "альтернативная" реальность и история, которую вещают на Ваших каналах? Приедьте один раз во Львов, смело говорите на русском, обратите внимание, что никто Вам и слова не скажет (я надеюсь, уроды везде есть), почувствуйте, что там живут такие же люди, как и Вы, которые не хотят Вам зла, не хотят Вас украинизировать, относятся к Вам дружелюбно. Потом обратите внимание, в какой реальности живёте Вы и как Ваша власть (это Ваша власть, т.к. Вы её защищаете, пусть и косвенно) вешает лапшу Вам на уши, лишь бы удержаться на троне.

---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ----------

западноукраинцы Вас за братьев считают, а Вы их - фашистами. За что?

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)