Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У нас є чим посадити Крим на дупи: у Північнокримський канал висипати кілька самосвалів проносного.
    І все! Навіть петард для салютів не знадобиться. Фізіологічні салюти кримчан почують і росіяни, і турки!

• Подобається Подобається x 4
  2. Оппа с властью сидят и что-то там решают, за закрытыми дверьми решают (а когда был круглый стол, то почему-то кричали что только присутствии СМИ, а теперь и не заикнулись даже). Ну отменили они законы 16 января, ну похлопали друг дружке какие они молодцы, герои. Ну амнистию они еще примут. Как уже где-то натыкался на фразочку: "Тактика Зека - отобрать вначале все, а потом вернуть половину, в лучшем случае". А что толку? А что дальше? Народ не только из-за 16 повстал, народ повстал против ментовского беспредела, беспредела судов и прокуроров, против беспредела власти. С этим они что-то решать будут? Хотя бы одного беркута накажут? Оппа уже показала и доказала свою беспомощность и популизм. Любят только кричать. Мне кажется, изначально оппа майдан и собрала ради пиара. Теперь же, когда все вышло из-под контроля у них, когда майдан это не просто танцы и песни, когда народ уже не воспринимает оппу, оппа обосралась/обосцлась и уже жалеет что все это заварила. Теперь же три дебила пытаются с зэком договориться, выторговать для себя любимых какие-то привелегии и убедить зэка в том, что все под контролем и если что - они смогут слить революцию. Ну посмотрим, может быть революцию в Киеве слить у них и получиться, а вот по областям как? Вы ребята с западных областей молодцы, я уверен у вас получиться искоренить из своих областей как рыгов, так и любого политика, который под красивыми лозунгами попытаются просто усесться в кресло предыдущей власти.

И мне очень обидно за свою Одессу. Да у нас был митинг в воскресенье, собралось 2-3 тысячи человек, сам там был. Это уже подвижка, но многих горожан либо политика и майдан не интересует вовсе (какая-то апатия) либо сторонники ПР/ТС/и подобной нечести). Вобщем небольшая кучка активистов за, и небольшая кучка активистов против, а всем остальным побарабану. В любом случае у меня такое ощущение, что Одесса - это самый вялый город в плане активности, посрать что будет, "останутся старые - ну и ладно, придут новые - ну ок".

P.S.Раньше я считал, что кого угодно, лишь бы не зэка. Теперь я считаю, кого угодно, лишь бы не зэка и трех дебилов!

3. Locke

Locke невиправний реаліст

• Подобається Подобається x 1
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Регіонали сьогодні отримали такі повідомлення:

Вам загрожує переслідування Гаазьким трибуналом за співучасть в організації злочинів проти людяності.

:)))

• Подобається Подобається x 2
  5. Gron

Gron тафгай

Татьяна Ветлицкая

А" раньше" це коли?
    До зміни статі?

• Подобається Подобається x 5
  6. ricardo

ricardo Well-Known Member

Ви якась дуже дивна Татьяна.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Будуть.

Думаю накажуть. Ви сьогодні хочете?

Вони не збирали нікого.

Сумнівно. Це значить злити самих себе.

Так і є.

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Менти розбирають свою "барикаду" :)))

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

Думаю "Тетяна" троль...і спорити з нею нема сенсу)

• Подобається Подобається x 8
  9. Все те кто начали стебаться с моего пола - объясняю я мужского пола. Дело в том что авторизовался на форуме через соц сети, а страничка в соц сетях - левая, женская, так как я уже давным давно сижу в интернете анонимно)

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Леся Оробець

• Подобається Подобається x 3
  11. Hyligan, ну спасибо за троля)) Я разве что-то провокационное заявил?) Наоборот, решил отписаться у вас на форуме, поддержать вас жителей западных областей, и рассказать о ситуации в своем городе.

12. ricardo

• Подобається Подобається x 3
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Правильно, але з чогось мусить початися заміна системи. Наприклад, з заміни уряду. Хтось ті заміни має робити.

14. kym

kym Well-Known Member

Напевне статус революції треба міняти на антикримінальну. Залишати систему МВД-тітушки-прокуратура-суди не можна ні в якому разі це смерті подібно. Недовіра до правоохоронних органів майже 100% а це означає що громадяни мають право самі кваліфікувати дії правоохоронців як законні чи незакрнні і таким чином виконувати їх чи не виконувати.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ржака!!! Нащо будували?

16. ricardo

За Народну Раду біля Дюка в неділю голосував?
    "В глаза смотреть!" (С)

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це само-собою було зрозуміло що почнеться махлювання без кінця і краю. Ну тупо не розуміють що можна інакше - чесно і відкрито. Тупо не доходить. Моя особиста думка - припинити перемир'я на Грушевського, доки все не буде прийнято і підписано НЕГАЙНО на умовах опозиції. По-перше влада не дотримується перемир'я, в регіонах творять що хочуть, по-друге влада не в тому положенні, щоб вішати лапшу, воно вже просто дістало всіх.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Знову "противсіхство"? Вдруге на ті ж граблі?
    Відверто скажу - Києву і Львову вже глибоко начхати, що ви там у себе "счітаєте". Свою землю ми успішно відвойовуємо від східних глистів.

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Не тільки в регіонах. Годину тому в Києві на Інститутській менти намагалися затримати активістів. Ледве відбили.

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

Для чого ми звільняємо свою обладміністрацію?
    Поясність хто-небудь
    Невже не ясно, що інші дивляться на Львів (хто теж захопив) і швидше всього теж позвільняють
    В чому сенс?

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Т
    Ти, щурьониш, сам то свою задницю підставляти сциш. Тільки підвизкуєш з своєї нори...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)