Євромайдан (3)

Discussion in 'Євромайдан' started by Полковник, Jan 20, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yasam

yasam Well-Known Member

а за наші гроші нас бити це благе діло?

2. Gron

Gron тафгай

Ще раз кажу ( хоч отримую від Ігоря, Хулігана, Персі та інших ), революція - це коли є план дій, коли є обучені силові загони і тд.
    Розкидати беркут, вв-шників навіть я зміг би це зробити за 2-дні.
    Це телевізійна картинка, та поступове зростання свідомості громадян, які ненавідять владу та не дадуть новій владі розслаблятися.

3. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Так ОДА защищать особо никто и не рвется, а вот защитится от титушек и ультрас, которые спокойно разгуливают по улицам в поисках приключений - это самое разумное, что приходит в голову. Милиция при этом, в большинстве случаев, бездействует, т.к. не может уже понять кто свои , а кто чужие :sad:

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пипець, я не вірю що це наяву, це як в 1918 рік, і скільки буде таких фракцій? Ще можна тачанку запрягти і кожному свої гроші друкувати.

5. Dobrodiy

Невже сам? :good::mocking:

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дадуть.
    Сьогодні зустрів одного працівника "захопленої" стрийської райадміністрації. Питаю, ну шо, як ви там, після "визволення"?
    Той рже. Каже, так само, тільки без вивіски...
    Не ідеалізуйте натовп. В ньому немає крихти раціоналізму. Колективний розум, чи разум - вигадка сєкрєтарєй і вождєй.

• Подобається Подобається x 1
  7. yasam

yasam Well-Known Member

Ясно шо так само: сидять і плюють в потолок як завжди.

8. bayard

bayard Дуже важлива персона

о, вот это действительно мало кто понимает. нынешняя ситуация создала прецедент согласно которому любой новый президент, кем бы он ни был, в какой бы партии не состоял, будет точно знать, что если что-то пойдет не так. он получит Майдан не на 2 месяца, а за 2 дня, и за эти 2 дня будут захвачены не 10 обладминистраций, а все до одной, будут блокированы не пара министерств, а все.
    т.е. жизнь страны остановится быстро и сразу.

всех львовян поздравляю:)
    Фракция Партии регионов во Львовском облсовете приняла решение о самороспуске

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага а казначейство виключно ментам гроші нараховує? і саме тим що на мадані стоять? а лікарям, пожежникам, вчителям, і бла-бла не тре зарплатню давати ? чи ви воюєте з ними?

ось з цим згоден, але тре балансувати, щоб країну в суцільну дупу не затягнути, і трохи бути уважними до інших учасників процесу, наприклад на ОДА Харкова - портрету Бандери та прапору УПА робити нічого, я кщо хтось піде на штурм з цими регаліями то він замість підтримки від народу, отримає опір ... це як ЛЬвівську ОДА штурмувати з червоним прапором - я б обіржавсь ...

10. Dobrodiy

Снова на майдане правокаторы :)

11. bayard

bayard Дуже важлива персона

по-моему харьковские ультрас брались охранять наш майдан, или я ошибся?

12. artobstrel

та да, скіко років працювали в ОДА? бо здається почалися експертні висновки ...

13. yasam

yasam Well-Known Member

тим що на антимайдані стоять..., я вас прошу.

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

співпрацював з тими тунєядцами

14. Gron

Gron тафгай

Неможу.
    Бо на власні очі бачив як ці люди самоорганізовани,
    як у них відсутня хвороба вождізму, як критично та здраво вони оцінюють події .

• Подобається Подобається x 3
  15. yasam

yasam Well-Known Member

вам треба знімати передачу нєвєроятноє очєвідноє

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Я задав чіткі питання:
    - раніше - по 29-30 листопада.
    - тепер - по Запоріжжю й іншим містам, де менти з тітушками спільно калічили людей вчора.
    - Зрештою, про всі силові акції, де очевидно, що вказівки давали люди або з МВС, або з вертикалі ПР.
    Дайте відповідь на це, тоді можна буде поговорити про Мінюст тощо, зрештою, я б хотів сам розуміти, чого добивається той довбаний Данилюк.

17. artobstrel

а як хцев? єдиної партії - нема, ідея одна - опір бандитській владі, якщо хтось почне це дійство фарбувати під червоне - чорне, або ще под щось - то воно розвалиться як карткова хатинка ...

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти неправий, тому що я дивився захоплення усіх адміністрацій, всі як один використовують одні гасла, і в Черкасах "Героям слава" і "Україна понад усе", і в Запоріжжі, і в Сумах, і в Дніпропетровську, і в Одесі, я вже не кажу про західніше, іі саме мешканці цих міст. Ці гасла обєднали Україну.

19. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 4
  20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Екстремальна ситуація цьому сприяє. Пустіть трьох будь-яких людей у темний ліс на три дні і матимете чіткий розподіл на командира-лідера, генератора ідей чи мозковий центр і робочу конячку...
    В буль-якому підручнику ситуація описана.
    Але цей натовп, самоорганізований, критичний і жертовний, не в змозі вирішити сране питання - хто буде президентом.
    Іяк тільки хтось спробує це питання визначити головами натовпу, зразу зникне і єдність, і виваженість, і здравомисліє...

• Подобається Подобається x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)