Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Ромку, в Біблії є: ;)

"Не давайте святого псам, і не розсипайте перел своїх перед свиньми, щоб вони не потоптали їх ногами своїми, і, обернувшись, щоб не розшматували й вас…" (Від Матвія 7:6)

• Подобається Подобається x 3
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

там ще є: Не спіши в своїм дусі, щоб гніватися, бо гнів спочиває у надрах глупців.
    (Екклезіяст 7:9)

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви не маєте чесного слова, Романе.

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

В Сумах Запоріжжя-2 почалось
    Геть з катушок позлітали

• Подобається Подобається x 4
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

"Не говори "гоп", пока роешь яму другому." (с) ;)

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ще раз поспівйте славу хєроям.
    Маєте втіху - вбили УКРАЇНЦЯ.

http://www.youtube.com/watch?v=sHdPFubpAQk

Ви ж возхваляєте тих звірюк,що нищать українців
    Як савєцькій мразі,так і нинішнім ублюдкам.

---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ----------

Я завжди відповідаю за свої слова.

• Подобається Подобається x 2
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну то де мої восхваляння?

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вони вже написали. Жестяк.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Глянула на репортаж і навіть я, львів"янка, знаюча побут земляків, сумно замилувалася, як живе родина Романа Сеника. Чистеньке охайне подвір"я, сучасний будинок, такі ж самі садиби сусідів. І це не багаті райони навколо Львова, а село Львівської області. Цікаво, ті, хто проглядали цей репортаж і наповнені злобою проти "бандєровцефф", порівняли ті напіврозрушені, залиті болотом, злиденні сьола, де вони живуть з тим, як живуть галичани? А якщо порівняли, то до якого висновку дійшли?

• Подобається Подобається x 7
  10. smartlamer

smartlamer Well-Known Member

У вас во Львове есть титушки? Ну может в Сыхове например? Я в субботу ходил в харькове на минимайдан. И в 5 метрах от майдана стояли идейные лидеры титушек. Т.е свою братву с битами они в автобусах оставили а сами возле возле митинга кружили и даже прессе интервью давали. http://m.ustream.tv/recorded/43075355
    Примерно с 2ой минуты. А на 4.30 тот кто лучше всего слог умеет слагать. Вот я не могу назвать его титушкой. Человек просто хочет жить как в России. Состоит в какой-то про российской организации. И таких в харькове не мало. Т.е с одной стороны я рад что сходил на митинг и увидел что есть люди которым не пофиг. А с другой сторыны когда шли маршем по городу наслушались матов от случайных прохожих, горожан. Так многие простые харьковчане сейчас за беркут, титушек и порядок. А мне теперь уже не особо хочется ходить на майдан чтобы по голове получить и ещё освистаным горожанами быть. Гораздо уютней как раньше фоточки лайкать и готовиться валить потихоньку, хотя бы из города а потом из страны

11. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Думав, сьогодні буде вихідний. Пригод було багато, але не особливих. І зараз пишу не про них. Багато спілкуюсь, багато знайомих. Жодних підтверджень, жодних документів, очевидців, наказів і т.п. Висновки роблю сам. Можу помилитись, дофантазувати зайве тощо. Тим не менше, картина сьогодні важлива. Про локальні, а отже і глобальні події. Здається, п'ятниці. Коли був інцидент з Грифоном на Кульпарківській та тривога ВВ на Рубчака. Тим не менше, по можливості прошу додатково поширити ці мої висновки.

Отже, що маємо у Львові і хто що робив у п'ятницю зранку.
    1. Ні з того, ні з цього вирішив Пазіком виїхати Грифон. З палками, щитами, жилетами і т.д. Тобто, в хорошому озброєнні. Заблокований автомобілями, жінками, дівчатами.
    2. Заведені авто, роздані пайки і т.д. у в/ч ВВ на Рубчака. Барикади на воротах, люди. Враження від стану їхньої техніки, що в таку погоду вони просто не доїдуть в Київ.
    3. Беркут на Тролейбусній - майже весь з грудня вже в Києві. Тут - охорона об'єктів і т.п. Кілька людей, які якось відмазались від "поїздки" в Київ і спокійно "охороняють" пам'ятник Бандері.
    4. Конвоїри на Кн.Ольги - етапують засуджених. Також малувато людей. І сумнівно, що є бажання перекваліфікуватись з охорони зеків на побиття
    людей.
    Також був помічений рух цього ранку чи то на об'єкті 3 чи 4.
    Пам'ятаємо, що у цей час вже була заблокована ОДА.

І є плітки. Не з вулиці і не від бочок на барикадах. Що залишки Беркуту, конвоїри та Грифон отримали цього ранку наказ - розблокувати в/ч ВВ на Рубчака ззовні, а самі ВВ - зсередини.
    Куди ж мало їхати ВВ? До Києва? Не впевнений, що доїхали б. На ОДА? Тоді навіщо пайки? Відповіді не маю.
    Але був "нетрадиційний" рух у цих частинах саме цього ранку. І є ці чутки про наказ. Добре, що кожна з цих частин є заблокована окремо і добре, що випадкові свідки та медичний персонал встигли заблокувати Грифон. Добре, що жодна з цих частин не кинулась на беззбройних людей!

Написано все це для того, щоб спробувати зрозуміти, чи в даній ситуації можуть бути поєднані факти, плітки і фантазія. Чи варто нам остерігатись подібного сценарію, якщо, не дай Боже, люди розслабляться з тими блокуваннями.

І ще одне. На минулому тижні піднімали по тривозі аеромобільний полк на Стрийській. Просто зібрались, потім - відбій.
    Ясно, що ні в Київ, ні на ОДА його б не кидали. А от потренувати на випадок Надзвичайного Стану - могли! От тільки мені видається, що це не тупоголовий Беркут в Києві, який битиме та роздягатиме людей. І що швидше, ці військовики стали б на захист людей!
    На жаль, це лише моя переконана думка у яку, дуже хочеться вірити самому.

Одним словом. Все зліпив до купи. Є можливість - зважуйте самі, дайте таку змогу і іншим. Щось в цих "львівських" сценаріях є. А може параноя.

---------- Додано в 02:41 ---------- Попередній допис був написаний в 02:37 ----------

Це - Новояворівськ. На жаль. Прикро. Розумію. Соромно. Це наші тітушки.
    А це - було вчора, біля Гамаліївки. Там інцидентів не було. Але також наші тітушки. Вже не Новояворівські, а якісь чи Малехівські чи Гамаліївські. Х.з.

---------- Додано в 02:44 ---------- Попередній допис був написаний в 02:41 ----------

Золоті та показові слова! У нас ця сцикливість пройшла у 1988-у році! Люди тоді почали переставати боятись. Блін, невже тепер вам потрібно 26 років, щоб стати Громадянами, а не обивателяти, мешканцями чи сірою масою, якій вдома лайкати безпечніше?
    Сумно якось стає!

12. kym

kym Well-Known Member

взагалі то є ще одна база беркуту - на Топольній - це десь метрів 100 за поворотом до лікарні, якщо рухатись в сторону Грінченка зразу за магазинами є поворот наліво в тупику ворота з прохідною.
    Судячи по всьому хтось толковий почав планувати і виконувати акції спротиву - це не трьох голові. Раз не є можливим заблокувати Кабмін то блокують окремі міністерства, без яких кабмін пусте місце плюс захоплення обласних адміністрацій. всі дії в областях - щоб в Київ не стягнули додаткові сили МВД. Очевидно в Києві Януковичу бракує силовиків - бо вони уже давно б пішли на розгін Майдану. поки що вони цього не можуть зробити фізично. А Майдан не може перший нападати на силовиків - він повинен спровокувати щоб перші почали силовики. В цій ситуації дуже важлива думка третьої сторони - тих громадян що сидять в дома - якщо вона буде на стороні майдану то Майдан виграє. покищо обивателі на стороні Майдану, але якщо навіть не хотячи затопчуть якогось молодого ВВешника то думка може змінитись. З беркутом можуть робити що захочуть їх ніхто шкодувати не буде - таке вони собі заслужили. Думаю будуть пробувати ВВшників таки направити в Київ - з дуже простої причини їм не треба багато платити і ті що в Києві уже замучились їм потрібна заміна. Основні бази ВВ були вздовж Європейської границі від Одеси до Бреста. На Сході тільки ті що тюрми пильнували. Так що треба пильнувати Рубчака.
    Армію рухати напевне не будуть - Раз звільнив крмандувача Сухопутних військ - значить отримав відмову. Сам міністр оборони без генералів і полковників - пусте місце. А судячи з усього генералітет не полізе у громадянський конфлікт- за зека вони не підуть. Хоча один постріл з холостим з танка по Кабміну вирішив би все за одні сутки

13. Romko

Фото факт
    Менти спокійно дивляться,як озвірілий ссучений бандюк б"є людину.

14. Forpost

Forpost Стоїк

15. Romko

Михайло Анісімов
    Інформація від військового спецназівця!
    Прошу чтоб я остался анонимным!!!
    Поскольку я несильно могу помочь майдану,помогу тем в чем я мастер...
    Выложи эту тему чтоб люди знали как нести защиту от бойцов.
    При лобовом столкновении с беркутом когда они идут шеренгой основным силовым фактором является целостность их шеренги,которую разорвать тяжело без нехитрого приспособления а именно сбитым из досок треугольника приблизительно под 45° с толкающим рычагом длиной 1.5-2 метра. Данным тараном следует пробивать каждую пару таким образом чтоб образовывался проход имеется ввиду между 2и3рядом между 4и5 рядом 6и7 и так далее таким образом делить ряд на двойки ширина треугольника порядка 50-70см.в широком месте.
    Не стоит вести бой в лоб с беркутом,тоесть если беркут нацелен на первый ряд в лоб то первый ряд митингующих должен ориентироваться наносить удары им сзади а именно тыльная сторона колена (по связкам) удары в боковую часть тела (печень желчный пузырь) так же удары в бицепс и по локтевому суставу. Удар по голеностопному суставу выведет бойца из строя на долго,Только бить по голеностопному не в полную силу очень легко дробится (пацанов тоже жалко) сила удара 20-25 кг.смотря видео я вижу как люди бьют им по шлему (боец в таком случае даже звука удара не слышит) это не эффективно как и удары в грудь там броня чувствует боец в таком случае только толчек а не удар.проходить надо быстро без промедления и остановок опустив голову вниз вверх смотреть не нужно ваша работа по низу все что ниже груди. Беркут как правило не стоить в длинных рядах 2-5 рядов поэтому пройти их очень быстро и сомкнуть в кольцо для разоружения данного отряда. Не в коем случае после этого не бить и не унижать, ЭТО ОЧЕНЬ ВАЖНЫЙ МОМЕНТ!!!Пшикать балоном в бойца бесполезно,в глаза ему вряд ли попадет,меня в своё время тренировали таким образом что я этим балоном могу пользоваться как освежителем полости рта...
    Теперь следующее забудьте про палки только металические прутки небольшого диаметра,НЕ В КОЕМ СЛУЧАЕ НЕ НАМАТЫВАТЬ И НЕ ДЕЛАТЬ РУКОЯТЬ,иначе этот прут сразу становится дробящим оружием а это статья которая никому не нужна.
    Если человек остался с голыми руками и если он не имеет навыков боевых единоборств,следует хватать бойца за плечевую лямку броника и рывком смещать его центр тяжести в сторону в данном случае движение должно быть круговым,следующий момент захват за шлем если он открыт то за стенку шлема,если закрыт то согнуть руку под 90° в локтевом суставе и будто захватом опрокинуть голову назад до максимума при этом своей пяткой выбить пятку бойца вуаля он на земле(шею не сломаешь на шлеме юбка есть она не даст) звучит довольно таки тяжело тяжелого ничего нет это дело половины секунды. И боец вряд ли будет ожидать.народ попробуйте этот прием друг на друге только не сильно;) и после 5-6 попыток он станет для Вас
    эффективным!!! Не забывайте про свет если стычка идет ночью,пусть задние ряды те кто по слабее святят бойцам в лицо фонариками указками,пусть зайцев ловят...Как титушек бить рассказывать не буду это обычная драка.Армейский СПЕЦНАЗ с НАРОДОМ.
    P.s. Страх это нормальное явление,помните им тоже страшно!!

• Подобається Подобається x 5
  16. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

І про актуальні потреби Львова.
    Щодня, 6:00 - 11:00 - найменше людей на барикадах біля заблокованих частин.
    Якщо є можливість, по дорозі на роботу і т.п. - заїжджайте туди. Хоч на 20-30хв. Вже буде супер!

17. Romko

Sofiya Fedyna
    Львів'яни, 27 січня відбудеться суд над Автомайданівцями, яких звинувачують у невиконанні зупинки на вимогу працівника міліції 29 грудня 2013 року, коли колона автомобілів Автомайдану рухалася до Межигір’я. Активістам загрожує позбавлення водійських прав. Суди відбудуться у Личаківському райсуду за адресою: м. Львів, вул.. Б. Лепкого, 16 9:30 – суд над Чижмар Ганною 14:00 – суд над Ротчевичем Тарасом. МАЄМО ТАМ БУТИ І ПІДТРИМАТИ!!!!

---------- Додано в 09:38 ---------- Попередній допис був написаний в 09:34 ----------

Міліція з лікарні хоче арештувати покалічених «Беркутом» черкащан (ФОТО)

У Фейсбуці черкаський фотокор В’ячеслав Ромодан опублікував альбом «Після розгону авто майдану…», зазначаючи, що це лише мала частина побаченого в приймальному відділенні третьої лікарні.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Romko

Радісна картина для добродіїв і решти лизунів хряка.

http://youtu.be/rrl6Uw--nYc

І Василь потішиться - топчуть український прапор.

---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ----------

Larisa Shevchuk
    Моє друге, денне, чергування в БСП: за весь день майже не присідала - на першому поверсі три наших "блок-пости", другий поверх - дві тюремні палати, куди нас не допускають, але туди ходить адвокат і біля них наш 4-й блок-пост. На 3-ому поверсі палата з нашими ув"язненими, у яких просто у палаті сидять зі зброєю троє ментів-охоронців. На 12-му поверсі ще один наш хворий. Весь день носили на 2-й, 3-й і 12-й поверх їжу, одяг і все, що потрібно для життя. Там же, на 3-ому, лежить козак Пасічник, 72 роки. Попросив дзеркальце для бриття, коли принесла (дякую Лідії за допомогу), всі хлопці зі страхом почали розглядати свої побиті обличчя. Кияни йдуть і йдуть, несуть і несуть, телефонують і пропонують гроші, ліки і допомогу - я вражена таким безмежним співчуттям. 050 738 2968 - Варта в лікарні. Там є двоє людей, що потребують рідкої їжі. В одного вибиті зуби, другий, 63 роки, після інсульту потрапив під дубинки (є відео з цим страшним побоїщем) і в нього відібрало мову, він не може жувати, ледь ковтає. В нього дуже глибока рубана рана голови і все таке. Хто може допомагати з такою їжею - протерті супи, бульйони, рідкі пюрешки, прошу дзвонити координатору в лікарню.

20. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Добра и мира Вам!
    Дамаю тут собрались верующие и человеколюбивые создания Господние.
    Вот что бы это значило?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)