Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Я думаю, що потрібно якось захоплювати готель "Дружба" і перевіряти документи жильців 5 поверху. Або хоча б дізнатися якось їхні прізвища і місце проживання. Таке можливо? :russian_ru:

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Статтею із жовтої газетьонки...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Омо, є інформація.
    Я показав звідки вона.

Правдива вона?
    Вирішувати кожному. Час покаже. Але таке можливо, враховуючи ситуацію в країні.

За жодец інфу, що подана тут неможна сказати, що вона на 100 відсотків правдива.

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

Я думаю, що захоплювати потрібно лукянівське сізо, прокуратуру, бо все це карний орган, який діє проти людей.

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

• Подобається Подобається x 6
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну, то вже давно треба було зробити... :sad:

• Подобається Подобається x 2
  5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Кажуть, в Сумах назріває те, що і в Запоріжжі

Крім того, з Василькова Беркут прорвався і ше кажуть про автобуси Беркуту з Одеси
    Влада пішла в контрнаступ?

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

то дурість, при чому небезпечна, не тре перетворювати на хаос, бо тоді нам буде ж-па, я дуже хвилююся, щодо створення штучної економічної кризи, де начебто через майдан, перестане функціонувати, механізм фінансово обігу у країні, з початку масове зняття грошей з рахунків, дуже вумні банкіри вирішать підняти ціни на валюту, і це потягне за собою дупу ... щодо злочинності прокуратури та ментів, то їх керманичів треба міняти повністю, але не шляхом захоплення, взагалі (хоча вумнічать у креслі воно звичайно не дуже важко) дійство нагадує бокс у якому суперника відчайдушно колотять по перчатках, замість того щоб дати в сюрло ....

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

цікаво, а можна хаос перетворити на хаос?

• Подобається Подобається x 6
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

:)))

• Подобається Подобається x 4
  9. VasMT

Артем, прокоментуйте, плз.

10. Оля

Оля Старожилка форуму

VasMT, Артобстрел, прокоментуйте це відео. ;)

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

VasMT, Артобстрел, прокоментуйте це відео. ;)

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 3
  12. VasMT

Голова спілки офіцерів підтверджує мої слова, в які велике ромкове серце не хоче вірити.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

От крутнулись те!.... ви не єврей?

14. VasMT

http://top.rbc.ru/society/26/01/2014/901576.shtml

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Які слова? Поки що я тільки читаю 2 місяці, як ви лахаєте з "майданутих". І часом ржете, коли плакати треба. Одним реченням сформулюйте вашу позицію. Бо я тільки бачу вашу реакцію на нові події, як в діда Нечипора зі "Свадьбьі в Малиновке": "Опять власть меняется!" ;)

• Подобається Подобається x 2
  16. artobstrel

гм, ну насчет отношения к убиенным - тут может и так, насчет наличия мнения про "быдлюков", хз вот на работе: 10 человек, 2 сичтают - "банду - геть", 4 - "банду то гэть а менять кем и че дальше, вот в 2004 уже было и шо ?", 2 - "власть козлячая но "бандеры" - хуже", 2- "ПР -ура!!" вот такое вот видовое разнообразие в коллективе из 10 человек .... что до событий, в местной прессе об этой героической брьбе ничего нет, сейчас стоят возле администрации 300 "за майдановцев", против 300 "заянуковичистов" ... вброс "левых" активистов однозначно был, как и организованный привоз "народа" .... насчет холода - да, мороз в 10 градусов вместе с "низовкой" - душа стынет ... что до автора, ну не знаю, каким надо быть дебилом что б защищать наши провладные рожи ...

17. VasMT

Чого Ви ржете?
    Я скільки разів говорив, що між найманцями-беркутами і мітингувальниками, стоять беззбройні солдати вв-шніки?

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

Не то. Было такое в Николаеве или брехня? На одном форуме собрались такие же, как и тут, верующие, и гуртом верят во всякий бред, только уже с другим знаком ...
    Куда, блн, подевались думающие люди? :dntknw:

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

Я лахаю з людей, які думають не мізками, а плакатами, гаслами і статтями з утаємниченими джерелами...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

То з РБК, якому ви дуже вірите?:)))

то ми знаємо, але ви прокоментуйте, оцініть того офіцера, а це, про що ви пишите - знаємо.

19. VasMT

Хто Вам сказав, що я вірю РБК?
    Я коресбандюгам взагалі не вірю. Їх п'ять років вчать брехати, професійно і за гроші...
    Я не зрозумів, що оцінювати? Я його особисто не знаю, тому про морально-ділові якості його не в курсі. Ви можете ясніше висловлювати думки?

20. artobstrel

що саме? я якихось "откровєній" не почув ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)