Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ааа, тоді раджу не заточувати - її і так вистачить будь яку агресію на хтьфу пустить, а заточка в разі чогось може бути аргументом проти Вас, купіть собі електрошокера - вільний продаж, 200 грн. у вигляді ліхтарика, хцете пістоля, то купіть або під флобера або газовий, у випадку застосування гумостріл нічого крім проблем все рівно не дасть ... я якось і від собак не зміг їм відмахатися ....

---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ----------

кляті бандьори :)))

• Подобається Подобається x 3
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

А хто в багажнику возить літні шини, бо не має де зберігати - той, виходить, взагалі екстреміст :mocking:

• Подобається Подобається x 6
  3. artobstrel

та да, мабуть віз старих покришок скіко влізло ...

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Тільки-но по 5-му каналу передали репортаж від оборонців-майданівців, які зайшли до Українського Дому, що він таки "загрожував з тилу" барикадам Грушевського, і що наразі були знайдені там (показали) бойові патрони від "Калашів" та СКС, які, до речі, ладні до ведення снайперського вогню. Камера показала, що з висоти Дому оборонці Грушевського були, як на долоні і на відстані всього 200-т метрів...

• Подобається Подобається x 5
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

з російського Ехо Радіо:

Я был поражен до растерянности, а уважение к восставшим стало безмерным

• Подобається Подобається x 9
  6. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Якщо б революція закінчилась не так, то новий пакет "законів" включав би від 10 до 15 років за перевезення в авто: коліс, продуктів, лопат, дров на шашлик тощо.
    Будівельникам каски дозволили б купували лише з реєстрацією у МВС з обов'язковими індивідуальними номерами.
    Лижв'ярі, велосипедисти - ще не знаю куди з тими шоломами. Чи в Мін туризму чи також в МВС... Але додати всілякі налокітники, наколінники - тоді точно мінімум МВС, якщо не відразу в СБУ...

• Подобається Подобається x 10
  7. Locke

Банка моторного мастила для доливу + бензин в баку - для приготування коктейлю молотова;
    протибуксовочні ланцюги - для побиття беркуту;
    домкрат - для перекидання автобусів з спецпризначенцями;
    аптечка - для надання допомоги пораненим мітингувальникам;
    атлас автомобільних доріг чи навігатор - для пошуку дороги на Межигір"я....
    На пожиттєве ув"язнення потягне.

• Подобається Подобається x 10
  8. IgorLvivM

Locke, геніально!
    Слухай, вступаємо в ригіони і йдемо в дипутити їхні! Ми - достійні того звіння!!!

• Подобається Подобається x 4
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Гм... моя літня гума зберігається у підвальній коморі моєї родички біля об"єкту, який теж можливо будуть брати в облогу.
    І сусіди родички теж тримають там сезонну гуму. Тож у разі чого - буду на місці протягом 30 хвилин.

Щодо Українського Дому: нажаль схоже на те, що недооцінили стратегічне значення його як вогневої точки. А тепер на даху знайшли нестріляні патрони до АК / карабіна Симонова.
    Шкода, що хоч кількох офіцерів-ВВшників не взяли у заручники "для обміну".
    Наскільки я пам"ятаю з часів, коли працював на ТВ, там є два бічні виходи з боку Трьохсвятительської (щоправда вони ведуть до високої підпірної стінки, на яку важко застрибнути) і ще два з боку парку.

Цікава історична інформація про назву вулиці: Трьохсвятительстка - Жертв революції - Героїв революції - Трьохсвятительска. Може після повної перемоги перейменуємо знову?

• Подобається Подобається x 2
  10. Locke

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

олена вашека
    Деякі спостереження про Український Дім.
    Головний висновок - влада готувалася до багатьох вбивств.

1. Ніякі то не курсанти. За погонами було видно багато офіцерів. Всередині знайшли купу пляшок від горілки. На даху знайшли жменю патронів від СКС і місця, де лежали снайпери. Убойна сила - 1,5 км. Прицільна дальність - 800 м.

2. Всі, хто був на Європейській площі та Грушевського, включно з тими, хто жив у готелі Дніпро та ходив у парку напроти - перебували у секторі обстрілу і могли бути вбиті. Причому у безпеці не був ніхто: ні протестуючий, ні журналіст, ні депутат, ні іноземець. Бо не відомо яке вбивство ще готувалося для збурення ситуації. Захарченко правий, коли признався, що в Києві найвищий ступінь екстремізму і екстремістами є його підлеглі з армійською зброєю у руках.

3. Будь-яка верхня точка над Майданом може бути використана для снайперів: дах Жовтневого, готель Україна, конверваторія, філармонія. Щось можна перевірити, а головне - треба спостерігати. Звільнення ж Українського Дому було потрібне для забезпечення реальної безпеки людей.

• Подобається Подобається x 4
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Логи реєстрації місцезнаходження мобілки зберігаються в оператора і без дзвінків/смс. Але щоби ними заволодіти (наприклад для алібі), потрібен запит слідчого в рамках провадження ТА санкція судді (раніш - прокурора). Оператор або відмахнеться, або видасть роздруківку міліціянту.
    Якщо маєте знайомих технарів (або заохотили незнайомих), видані ними роздруківки можна використати тільки для власної інформації. Процесуальної цінності вони не матимуть, а технарів можна не на жарт підставити.

Я порадив знайомим автомайданівцям під час руху телефонувати з інтервалом 15 хвилин "самому собі", тобто "з правої кишені до лівої", прийняти і тут же скинути виклик. Бажано щоби були телефони різних операторів.
    І записувати в навігаторі трек останнього виїзду, а старі треки складати до архівної папки навігатора плюс на флешку. Доказ слабенький, але ДАІшнику можна показати, що їду з ось такої точки до такої, але зовсім не звідти, де "хтось мене бачив".

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 9
  14. artobstrel

стосовно патрулів майдану, сьогодні здибав новини - кажуть якесь чмо у кількості кільканадцять рил, перефарбовані у майданівців, трощать автівки та людей б'ють "за просто так", в світі цього патрулі такі мають сенс, щоб таких - виловлювати ...

15. IgorLvivM

У Львові обл.рада, мер, міськрада - прийняли рішення про такі патрулі.

• Подобається Подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

мені сподобалося повідомлення:

Біла церква не випустила автобуси з податковою міліцією у Київ.

Що цікаво, цікаво не те, що не випустили, а те, що влада вже зовсім зійшла на пси: задіює податкову міліцію.

17. artobstrel

у Львові то вони накой? - дурня, тітушки, що Львовом крокують? такі патрулі в Києві потрібні, а у Львові і міліції вистачить ...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Арт, прошу не розслаблятися, скоро пожежників повезуть на захист влади у Київ...:)))

19. artobstrel

це ще далеко не всі кого вона залучає ....
    сскі ...

20. Bambook

Bambook Persona non grata

та йоханий бабай, це було однією з причин створення. Ще ввечері з неділі на понеділок почалося на Золотих Воротах, Контрактовій і ще в кількох точках

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)