Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Там штурм Українського дому, заповненого Беркутом, повним ходом йде

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Oleh Pokalchuk
    В мене на думці те, що виступи лідерів оппо я вважаю глибоко аморальними.
    Морально було б для початку назвати поіменно вбитих героїв. Вони заслуговують на те, щоб вожді, сцуко, не забували їхні імена ще до того, як їх поховають.
    Морально було б назвати ім"я викраденого Булатова, і їх, блядь, жаба задушила вимовити слово "Автомайдан", якого влада на переговори не кличе, але потерпає значно більше за них, аніж за всі ці три партії, разом взяті.
    Морально було б сказати, що за кожну кулю, за кожен скалок гранати українці візьмуть свою плату. Морально було сказати, коли говорили про церкви, що їх просили, нагадати про око за око і зуб за зуб, і про вибиті очі наших. Просто - наших.
    Морально було б згадати про вимогу номер один, в яку повірили всі ті героїчні люди в областях - відставка. Не нам згадати, а собі, бо ми - пам"ятаємо.
    Я розумію ці тактичні ходи, і що політика не повинна мати сентименту, і про високі ставки людських життів. Але їх однаково віднімуть, але це може бути з честю, або безславно.
    Морально було б згадати про Юлю. Вони їй в підметки не годяться при всіх її бзіках. Я, не разу її не фан, але на пресконференції вчора говорив про неї як про тип лідера. якого потребує Україна.А тіпа спікер її тіпа партії на цю тему як в рот гімна набрав. Не хотів би я сидіти на тюрмі при таких однопартійцях хоробрих.
    Да, висока політика і все таке. На коліна, блядь, станьте на сцені Майдану перед цими людьми, які тут вмирають за свою країну, вибачтесь, що нескладуха вийшла, і пиздуйте шини носити на Грушевського, Колись так хитрий Шеварнадзе зробив в аеропорту, як вернувся з Москви, грузини в курсі. І то вийшов разводняк.
    Чути ж по інтонації, коли люди прибріхують і петляють.Всім чути.
    Замість пераховувати області і футбольні команди, і думати про інтриги - та не переграєте ви Кремль ніколи в житті, попустіться - поїдьте самі хоч в одну з цих областей, які ви так нахваляли.
    Без вас тут точно справляться, є кому.
    Я хочу їх бачити завтра на панихиді. Мають шанс.

• Подобається Подобається x 3
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тобто "можливо з лінії беркутні" чи "неможливо"? Чи всі кулі були випущені з гладкостволу? Я вже втратив лінки на ранні коменти.

Справа в тому, що хтось із журналістів, стоячи на барикаді, почув якийсь агресивний вигук від беркутні стосовно "хачей". Погодьтеся, що навіть найвідстійніші мешканці України (ну за Крим не поручуся) такого слова не вживають.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Anna Mximenko
    Так, господа. Оставьте ненужные споры "верю-не верю". Подтвердите, плиз, серъёзность ваших намерений:
    1. Вот сюда, на трибуну, доставьте нам Юлю, живого и невредимого Булатова, Андрея Дзиндзю с адвокатом, Павличенков, Запорожца, всех осужденных и пропавших без вести;
    2. Сюда же в наручниках: Клюева, Захарченко, Портнова;
    3. Пару сотен голых беркутовцев, можно без наручников;
    4. Вывезите из Киева титушек, предварительно расплатившись с ними из собственных средств Януковича;
    5. Вывезите из Киева ВВ и остальной Беркут.
    6. Раю Богатыреву с выбитыми глазами и оторванными руками.

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

Василь всіма силами намагаєтьлся вигродити своїх плюгавих хєроїв.
    Стільки радості йому доставили - ВОНИ ВБИЛИ І КАТУВАЛИ УКРАЇНЦІВ
    А ще - маєте нагоду щосили харкнути на Героя.
    Ви ж то робите завжди,вигороджуючи смердячу савєцьку зграю покидьків.

• Подобається Подобається x 2
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви ж самі давали посилання
    Всі кулі випущені із гладкостволу. При цьому не із бельгійської рушниці, а з короткоствольного Форту. Максимальна прицільна дальність до 100м. Навіть, беремо за версію, випадкове смертельне поранення кулею Блондо жодним чином не пояснює наявність ще трьох кулевих поранень.
    Проста логіка.

Вживають, Борисе, вживають. Ви просто не обертаєтесь в колі тих, для кого такі слова звичні.

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ----------

Тут варіантів не багато.
    Але спочатку питання, як в глибокому "тилу" протестантів з'явилось гніздо беркутів?
    Тепер про варіанти. Їх два.
    1. Штурм триватиме до ранку вівторка.
    2. Другий навіть боюсь озвучувати...

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

Я завжди намагаюсь знайти правду.

7. Персі

Ніби цілий день вони туди сьогодні підтягувались

8. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

В Крыму на военных аэродромах приготовлены самолеты для вылета высокопоставленных чиновников

http://ua.nr2.ru/sevas/481411.html

Ось таке повідомлення...

---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

На Українському домі, я так розумію, стріляють, чи тільки ракетами?

9. Boris_Kiev

1. Не факт, що на фото - кулі, які влучили у Нігояна.
    2. Не факт, що знак стоїть на місці загибелі. Це так би мовити безпечна пішохідна зона, для екскурсантів. А під час стрілянини далі бібліотеки перехожих не пускають.

10. Персі

То феєрверки

11. VasMT

Отож... В самий "тил" мітингувальників.
    Мені, наприклад, це дивно...
    Борис. Я не судмедексперт. І я не лідер попозиції.
    Питання, - чому ніхто не проконтролював розтин? Це ж зрозуміло дурневі, що замінивши нарізну кулю 7.62 на гладкоствольну, змінюється "напрямок" вогню.
    Ця версія розбивається об чотири поранення.

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

А скільки їх в Криму? :mocking:

12. Boris_Kiev

. . . Будемо сподіватися, що партизани-патріоти у потрібний момент викотять важку техніку на злітні смуги.

...Коли у 1991 році летів борт з Москви визволяти Горбачова, аеродромна команда (Бельбек) отримала наказ викотити автоцистерни плюс засліпити пілотів прожекторами. Один зі старших офіцерів на прізвище Нещеретов відмовився виконувати злочинний наказ і забезпечив посадку літака.

13. VasMT

Бігуча стрічка каже, що йде техніка.
    Боюся я за другий варіант.
    Там є люди, які мені не байдужі...

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

А штурму-то нема...
    Тупцювання. Перший варіант...

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ДНД - захищало, вони крокували не просто містом а по "злачних" місцях, де можна було натрапити на бійку, алкашів, і т.д. а майдан-патруль кого буде шукати? ментів? чи буде ходити за активістами щоб їх ніхто не схопив ?

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ----------

чиновники Криму? кому вони вперлися? для Яника так чого в Криму? - вутка чергова ...

15. VasMT

Артем.
    ДНД - де не де, аби не дома.
    Так говорили в часи моєї молодості.

16. Boris_Kiev

Ще 11.01 виступав воїн-Афганець, пояснював ЩО треба робити з технікою на вулицях. Сподіваюся, що усі навчені хлопці напоготові. І техніка буде не зайвою Майданівцям.
    Звичайно, я до УкрДому не біжу, бо маю на озброєнні лише балончики Терен-4 і балонний ключ із заточеними гранями.
    Васю, порадьте будь ласка, яку саме саперну лопатку варто прикупити? Моя стара (така що складається) зовсім розхиталася.

17. VasMT

Боря. Викиньте свій мотлох в смітник. МПЛ до 70-го року саме то.
    Це при умові, що з того боку теж дебіли...

18. artobstrel

я про недоречність порівняння їх з майдан-патрулем ...

19. Boris_Kiev

Дякую.
    Дерев"яна рукоятка, лезо заточено з усіх боків? Я тут вже знайшов учбовий ролик для військовців.
    Знайомий продає польські лопатки "Coval", які охоче купують автоаматори. Зателефоную, спитаю.

20. artobstrel

і нащо вам оте щастя? від куль не врятує, відповідати на гумові дубинки заточеною сталюкою - не жентельменьсько ....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)