Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Oleksandr Danylyuk

• Подобається Подобається x 2
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

может и стоило бы ...

3. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

прошу прощения,а что в данном контексте значет "посыпется"?

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

так не хотят захватить, а попытались уже! народ встал стеной - и попросту не пустил захватчиков! вот интересно, сколько платят этим захватчикам. а сколько тем, кто кидает коктейли. Нет, мне то особо неинтересно, просто знать сколько стоит предательство страны западу.

4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Vitaly Portnikov

• Подобається Подобається x 3
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Розвод кошенят ми бачили вже багато разів. Не сумніваюсь, що це саме черговий розвод кошенят

• Подобається Подобається x 7
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Радість!
    Оппо дозволили лизнути з корита!!!!

• Подобається Подобається x 5
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Модератори, приберіть будь ласка троля з цієї гілки.
    Без пояснення причин, за законами військового часу.

8. Hatrexis

так закон военного времени еще не ввели. или вы хотите тут - закон военного времени, а там на улице - гуляй-раздолье?

• Подобається Подобається x 1
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Леся Оробець
    46 секунд(и) тому ·

СИСТЕМА НЕ БУЛА ЗМІНЕНА В 2005. І ЦЕ ПРИЗВЕЛО ДО КРОВІ ЗАРАЗ. СИСТЕМА МАЄ БУТИ ЗМІНЕНА ПОВНІСТЮ. І я подам такий пакет законів. Або нарада олігархів без януковича

Слід всіляко вітати усвідомлення багатими людьми того, що янукович їх тягне в братську могилу.

янукович явно уявляє свою гробницю як фараон чи китайський імператор древності: розкішно, багато, так, щоби з ним у гробницю поклали наложниць, полк беркуту, вірних гопників і тихарів, мерседеси тюнінговані, джипи круті, телевізори плазмені широкодіагональні, мішки айфонів, позолочені меблі і т.д.

В дверях поставити опудала гепи з бітою і доби з айфоном, а в айфоні- Твіттер. Як янголів-охоронців. Це чотири тисячі років тому, та і дві з половиною, вважалося крутим, а ментально янукович там, див. Межигір'я. Але є одне але:)

По традиції, найближчі вірні слуги теж йдуть в могилу за повелителем. Щоби служити йому на тому світі. І тоді як вірний захарченко знає твердо знає, що у вальгалі з возлюбленим господарем прекрасно, Льовочкін у красу загибелі за государя свого не повірив.

Безсумнівно, що олігархи можуть висловити ультиматум януковичу, і можуть зробити його дієвим. Безсумнівно, їх до цього підштовхують як уже явні санкції Заходу (знаючі люди розуміють, яким сигналом є відставка почесного консула України в Люксембурзі, який займав цю посаду з 1995 року і знає дуже багато про дуже багатьох), так і повна невменяємість януковича.

І нехай царьов і компанія розказують самозаспокоюючі мантри про руку Заходу. От горобчик на гілочці сидить, заплющив оченята - і кішечки немає. "Всьо било харашо, мі развадили лахов (тобто 45 млн. громадян) как катят…", "Хатєть і мочь" Чечетова, - а тут злі підлі американці дали лохам магічні таблетки, і вони збунтувались. Висновок - треба не дати в'їзжати в Україну іноземцям - це вони мішками провозять ці таблетки. Царьов займається. Вірніше руками Царьова займається ФСБ. Ні, він не іноземний агент по їхнім проскриптам 16 січня. Ети "закони" для лахов майданутих.

Впевнена, що серед ФСБ, правлячої кліки (яка перенасичена кадровими офіцерами ФСБ і агентурою зверх всяких мислимих норм), так і серед олігархату (хоч і в порядки меншою мірою, вони ж розумні люди) панує думка, що це все такий хитрий американський фокус. Підступні американці знайшли умовного дядю Васю і дали йому лантух чарівних таблеток. Це чорна магія, пізнати це неможливо. Не вірите - гляньте що несуть фсбшні тролі в коментарях.

СИСТЕМА НЕ БУЛА ЗМІНЕНА В 2005. І ЦЕ ПРИЗВЕЛО ДО КРОВІ ЗАРАЗ. СИСТЕМА МАЄ БУТИ ЗМІНЕНА ПОВНІСТЮ.

Тільки розуміючи настрої народу і розуміючи глибину і масштаб народного руху, який тільки прокидається -

і це ще тільки прокидається -

я розумію, що мантрами "давайте зараз всі розійдемось", а добрий БАТЯ як захоче, то явить нам свою милість - справа не закінчиться. Ми це бачимо в останні дні.

Не закінчиться вона і тим, що "давайте скасуємо ідіотизми від 16 січня". Я за це голосувати не буду, бо ці явища НЕ ПРИЙМАЛИСЬ Парламентом України. Ці папери з особливим зухвальством і цинізмом підроблялись януковичем і рибаком. І це державний переворот і державна зрада, всі все бачили в прямому ефірі. Яка "законно избранная власть"?!!! З 16 січня з боку януковича відбувається відкритий збройний державний заколот! І це очевидно бабусям в селах!

Де "поднятий Юго-Восток"? Вигнані бюджетники? За януковича вже гопники соромляться в Київ їхати! Чисте протистояння окупаційна адміністрація - окуповані. ВСІМ ВСЕ ЯСНО. Навіть царьову і калєсніченкє, повірте, це у них сценічний образ.

І не треба "забалтивать тему" - зробимо таку конституцію, тут уріжемо повноваження, бла-бла-бла. Для чого? Щоби залишились на місці та ж оборзівша ригівська номенклатура, загубивші людську подобу судді, беркути, податківці, яким уже давно "сорвало башню"? Так вони зроблять реванш через півроку!

СИСТЕМА НЕ БУЛА ЗМІНЕНА В 2005. І ЦЕ ПРИЗВЕЛО ДО КРОВІ ЗАРАЗ. СИСТЕМА МАЄ БУТИ ЗМІНЕНА ПОВНІСТЮ.

Олігархи мають піти з політики. Прийняти таке зобов'язання публічно і перед західними посередниками. Нуланд же не даром в ранок після спроби розгону 11 грудня спочатку зустрілась з Ахметовим, а потім з януковичем. Хай залишаєються дуже багатими людьми і займаються бізнесом. І не йдуть в депутати. І не оплачують виборчі кампанії в обміна на половину "своїх людей" в списку. Бо через півроку повториться те саме.

Не мають бути більше народними депутатами масажисти, водії, охоронці, коханки "впливових людей". Парламент по ідеї своїй - робочий орган, де шляхом ОСМИСЛЕННЯ, дискусії і компромісу, на основі власних переконань виробляються правила життя, виробництва і розподілу в країні. Масажистам і подругам "я дєвочка, я хачу красивоє платьице за десятку баксов штука и Кайен милєнький битурбо" не місце в ВР.

В парламенті місце юристам, фінансистам, мерам районних містечок, які з них зробили місто-сад, відставним дипломатам і генералам, підприємцям, які назавжди пішли з бізнесу (продали і поклали гроші на депозит, без ля-ля). Людям, які довели свою здатність отримувати корисний вимірний результат завдяки спланованим наполегливим діям.

Хочете нормальну країну - думайте головою і оплачуйте нормальний державний апарат і партійну систему. Це нам всім обійдеться в тисячі разів дешевше, ніж грабунки, корупція і несправедливість.

Я подам закони про лобізм американського зразка. Кожен бізнесмен, який хоче пропихнути своє питання, має найняти ліцензованого лобіста (це цивілізований варіант людей, які у нас носять конверти з баблом суддям, за виграш у тендерах, за підпис на дозвіл на будівництво і т.п.)., платити йому по інвойсу (і за чорний нал садити без пощади з конфіскацією і давача і брача). Буде сайт, на якому кожен громадянин може подивитись, який бізнесмен якому лобісту скільки платить на місяць і за яке питання.

І зразу громадянам буде зрозуміло, чи хочуть вони голосувати за депутатів, які пропихують закон, по якому "сонячним електростанціям" клюєва де-факто держава платись з 1 кВт*годину 0.46 євро= 5 (П'ять!!!) гривень, коли повністю державному Енергоатому - 22.2 коп за 1 кВт*годину (в 23 рази менше!). В країні, де дефіцит Пенсійного фонду становить щонайменше 60 млрд. грн. на рік і продовжує рости.

Правильно, нафіг бабкам ті пенсії, ми їм по 200 грн. і гречку, і вони проголосують. Правильно сказав владика Гузар: голодного можна купити, а вільного - лише вбити. Навіщо олігархам пенсіонери, які не помирають з голоду і яких не купиш?

І навіщо пенсіонерам худоба, яка їх грабує в інтересах олігархів. Навіщо студентам університети, де пострійно роблять ремонт, особливо в кабінеті ректора, але немає Wi-Fi в їдальні, не кажучи вже про викладачів і навчальну програму - після 5 років універа роботодавцям вони не потрібні.

Я вже мовчу про державні закупівлі і особливо! будівництва (скільки украли на одному Євро-епос; зараз хочуть зимові олімпійські ігри в Карпатах). Не каленим залізом, але вогнеметом. Там прозорість має бути доведена до межі, за якою починається маразм. І тоді років через 10-15 виникне звичка, що красти погано, за це безваріантно сідають з конфіскацією.

Що кражі - це не бізнес. Що у 24-річного помічника прокурора не може бути мерседеса "ески", а якщо є, то він і його начальник мають їхати в місто Мену в профільну колонію, а мерседес на аукціон з подальшим перерахуванням виручки у бюджет. У 17-річного ІТшника, який зробив комп'ютерну гру, і продав 10 мільйонів копій - може бути хоч мерседес, хоч космоліт. І повага і заздрість сотень тисяч молодих і енергійних, для кого він взірець.

Мені френди пишуть, чи я сплю. В реалі теж питають, і кажуть, щоб спала. Мене втім надихає епізод з фільму "Легенда номер 17", там де тренер кричить: "Тебе не больно, Харламов, тебе не больно!" Раджу всім, кому на Майдані холодно або вийти на площу свого міста страшно.

Шлях воїна - невпинно робити праве діло (це з самурайських тем, мені чоловік свого часу увесь мозок цим проплавив).

Ми зараз вже точно переможемо. Але будьмо уважні, не забудемо ні гноблення, ні жертв, і побудуймо нову Україну. Для себе і дітей. Тебе не больно, Харламов!!!

10. ricardo

ricardo Well-Known Member

• Подобається Подобається x 11
  11. Hatrexis

я не троль. народ должен мирится, я вовсе не за кого то отдельно. поэтому предложение яценюк-премьер, я - за.

12. avatarwin

Добрий день усім тролям на цій гілці форуму. Гарно тролите вже другий місяць. Пояснюю Вам ще раз , у країні іде перерозподіл впливу організованних злочинних угрупувань у владних структурах. Ніяких стіхійних майданів не буває все іде по задуманій програмі, відпрацьованій в стінах СБУ, Я вже писала раніше що все що робиться і до чого то ведеться добре знає СБУ. Ця організація має як внутрішню так і зовнішню розвідку , і непогано підтримує звязок з розвідками інакших своїх союзників. , а так як бізнесові інтереси як в країні , так і за кордоном стосуються і їх особисто , які при правлінні колишніх президентів вони позгоджувалися з ними, і більш меньш їх задовільняли , то сьогодні з приходом до влади Януковича і її узурпації на протязі останніх років, інтереси багатьох були ущімлені цим угрупування , а це вже не по поняттям. Ну не можуть вони назначити ---стрелку -взяти автомати і перестріяти один одного і визначитися, бо світ цього не зрозуміє, тому і замутили цю воду. А причина для цього як раз і була не підписання угоди з ЕС. Але це на руку народові. Бо зараз можуть змести як одних так і других. Все залежить до якого стану доведуть народ. Нічого нового чи невідомого у тому що я написала не має.СЛАВА УКРАЇНІ!

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

на йух таваріщ...на йух, там олімпіада скоро.

• Подобається Подобається x 6
  14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Народ і не сварився

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Переговори мають сенс тільки з метою виграти час для зміцнення Майдану, деморалізації силових структур та встановлення народої влади в областях. Решта то є фігня.

• Подобається Подобається x 2
  16. Hatrexis

Добрий день усім тролям на цій гілці форуму. Гарно тролите вже другий місяць. Пояснюю Вам ще раз , у країні іде перерозподіл впливу організованних злочинних угрупувань у владних структурах. Ніяких стіхійних майданів не буває все іде по задуманій програмі, відпрацьованій в стінах СБУ, Я вже писала раніше що все що робиться і до чого то ведеться добре знає СБУ. Ця організація має як внутрішню так і зовнішню розвідку , і непогано підтримує звязок з розвідками інакших своїх союзників. , а так як бізнесові інтереси як в країні , так і за кордоном стосуються і їх особисто , які при правлінні колишніх президентів вони позгоджувалися з ними, і більш меньш їх задовільняли , то сьогодні з приходом до влади Януковича і її узурпації на протязі останніх років, інтереси багатьох були ущімлені цим угрупування , а це вже не по поняттям. Ну не можуть вони назначити ---стрелку -взяти автомати і перестріяти один одного і визначитися, бо світ цього не зрозуміє, тому і замутили цю воду. А причина для цього як раз і була не підписання угоди з ЕС. Але це на руку народові. Бо зараз можуть змести як одних так і других. Все залежить до якого стану доведуть народ. Нічого нового чи невідомого у тому що я написала не має.СЛАВА УКРАЇНІ!
    ----------
    дуже цiкаво. а хто друга сторона конфлiкту? ну одна ясно - бизнесмени вiд януковича а друга?

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

Переговори мають сенс тільки з метою виграти час для зміцнення Майдану, деморалізації силових структур та встановлення народої влади в областях. Решта то є фігня.
    ----
    послухайте avatarawin - на мою думку - дуже цiкавий кут зору

17. avatarwin

Прошу усіх будьте толерантні і не баньте тролей з ними також цікаво поспілкуватися, кому не цікаво то не відповідайте їм , і вони самі перестануть писати. Бо мені соромно за Вас. Ви коли небудь бачили щоб на яких небудь англомовних сайтах-форумах , хтось когось банив за інакші погляди, бо інакше Вас Европа не зрозуміє.

18. yasam

yasam Well-Known Member

Hatrexis мав на увазі не миритись між собою, а миритись, тобто змиритись з владою...

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ----------

не вживайте того більше...

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

Портнов сказал, что кабмин уйдет, если будут освобождены здания во всех областях. Ахахаха, Портнов, прекрати. (с)
    :mocking:

20. Hatrexis

я отрыкто и често спрашиваю форумчанина: если это разборки двух кланов бизнесменов, кто но второй стороне? ПР vs КТО?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)