Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

від тих, хто викрадає і вбиває людей
    ви досі не зрозуміли, з ким маємо справу?

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

То екстремісти.Сам Захарченко каже.

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

на жаль подібне вже траплялось, у значно більших масштабах, тому дивування це не викликає, але свободівець однозначно пздить, бо усі ці інсталяції які не закінчилися арештом - на хіба ?

Йезус какой дибильний маразм ... ну на хіба перетворювати вірне дійство на шабаш ....

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Gonzalo Flores
    Титушкам на заметку. Есть информация из-за забора. Авторитетные люди объявили по СИЗО и зонам Украины "майданцев" - политическими, вне "мастей" и запретили любой наезд на них, а только поддержку куревом и продуктами. Что касается так называемых "титушек". Любое сотрудничество с мусорами расценивается как "КОНТАКТ КУМОВСКОЙ" и сотрудники, объявляются "КАЗЛАМИ". (К распространению!!!!!! инфа подтвержденная)

• Подобається Подобається x 8
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

На щастя я не Вася, а всього тіко Коля, але не дивлячись на таке, от що я нарив:

Ні в Законі України «Про міліцію», ні в «Положенні про проходження служби» рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ не сказано про покарання за порушення присяги. З міліції за таке не виганяють. Проте якщо міліціонер вчинив дисциплінарний проступок чи щось накоїв, то інспекція з особового складу пише висновок, в якому є і таке формулювання: «П. І. Б., порушив вимоги присяги, правила поведінки та професійної етики працівника органів внутрішніх справ України і т. п.».
    Як уже каратимуть винуватця, залежить від начальника УМВС. Якщо «Кодекс законів про працю» передбачає догану і звільнення, то з міліціонерами панькаються більше. «Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ», дисциплінарний статут передбачають такі види стягнень: усне зауваження, зауваження, догана, сувора догана, попередження про неповну посадову відповідність, звільнення з посади, пониження у спеціальному званні на один ступінь, звільнення з органів внутрішніх справ.
    * * *

Я, (П. І. Б), вступаючи на службу до органів внутрішніх справ України, складаю Присягу і урочисто клянуся завжди залишатися відданим народові України, суворо дотримуватися її Конституції та чинного законодавства, бути гуманним, чесним, сумлінним і дисциплінованим працівником, зберігати державну і службову таємницю.
    Я присягаю з високою відповідальністю виконувати свій службовий обов'язок, вимоги статутів і наказів, постійно вдосконалювати професійну майстерність та підвищувати рівень культури, всіляко сприяти зміцненню авторитету органів внутрішніх справ.
    Клянуся мужньо і рішуче, не шкодуючи своїх сил і життя, боротися із злочинністю, захищати від протиправних посягань життя, здоров'я, права й свободи громадян, державний устрій і громадський порядок.
    Якщо ж я порушу цю Присягу, то хай мене покарають за всією суворістю закону.

Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №22 (1412)
    http://www.gorod.cn.ua/news_45983.html

6. artobstrel

звичайно - для того щоб додати градусу, владі ці жертви не потрібні, вони потрібні ляльководам, які за ниточки смикають ... а народ шо? а народ - "беееее, наших вбили, пішли ментів палити та міненерго захопимо", а ляльководи дивляться та ржуть ... тепер вони ж, вбили ДСОшніка, який взагалі не при справах, але активісти отримали свій градус - менти - свій ...

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

ти диви, кажуть "зека - геть" а самі в разі потреби і по фєнє заботають, і під "авторитетів" ляжуть ... і ще - політичні ніколи не були привілейованою кастою, навпаки, вор - авторитет, вбивця - авторитет - усі інші сміття .... ...

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

я згоден з охороною активістів, згоден з охороною родин активістів - але патрулі? це група яка крокує містом - кого вона захистить і яким чином? з ким маємо - не зрозумів, бо це не влада, це третя сторона, або Госдеп або Раша ...

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

да-да , його вбили менти, спеціяльно - що б піпл схавав, і піпл - схавав ... людину вбито заради розпалювання конфлікту, і мету розпалювачів досягнуто ...

7. Romko

То думка людей,які мають авторитет на зоні.
    Не всі ж ссучені підераси.
    А що,заболіло за тітушок,що разом з ментами людей б"ють?

• Подобається Подобається x 3
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ключові слова... Василь мабуть в курсі, нє?

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Гм... Десь у 1975 році досить шанований інженер телецентру посварився з ментом (у цивільному) біля горілчаного магазину.
    Мент закрив його у КПЗ.
    - За що тебе закрили?
    - Мента від***див!
    - О... (уважуха). Сідай до столу, поїж з нами!

Закінчилося невеликим штрафом.

• Подобається Подобається x 4
  10. Romko

Так,його вбили менти
    Сумніватись в тому може хіба повний ідіот.

• Подобається Подобається x 4
  11. artobstrel

мені особисто чхати на їх думку, ці люди свій "авторитет" заробили вбиваючи та грабуючи, для мене це шлак а не авторитети ...
    нарешті ...
    Рома. ми не перший рік умовно знайомі, я Вам особисто кажу- менти як система - пірасти, тітушкі - вблядкі, влада -гімно, це аксіома, ми це не обговорюємо взагалі ... але таких як Ви треба тримати хіба що на роздачі каші, бо Ви ну надто-надто-надто-надто-надто агресивні, а така "надтість" вона дискредитує добру справу ...

12. Romko

зараз на громадському пєтушки співають.Коли ж їх постріляють,тварюк проклятих?

http://hromadske.tv/episode/128

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Елементарно. При владі зараз комуно-бандюки, такі ж прийшли до влади в 1917 р. і начхавши на усі російські та міжнародні домовленості та закони привласнили (націоналізували) абсолютно все.
    Те саме треба, тіко для початку акцінувавши, зробити і зараз. Мови не може бути щоби залишити хоч щось цим від народження бомжарам, які бомбанули цілий народ і державу.

Матроси, кухарки і Лєнін, з одним курсом універсітету, змогли тоді таке прокрутить,.. а на Майдані, наче, не кухарки з матросами протистоять злочинцям...

14. artobstrel

Борис - ми з Вами нормальні громадяни, які вважають вбивство та грабіж - ганьбою, тому не варто взагалі про це ... і ще КПЗ - не зона ...

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

пахне трибуналом...

16. Romko

Повийте в лісі з моє,тоді поговорим.

17. artobstrel

на хіба? чого саме його?

ніфіга, склад злочину є? якщо б вбили лідера якогось - згоден, бо є мотив, якщо б були свідки - згоден, але ні першого ні другого - нема ... але піпл - схавав ...

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

я і так у спілкування з Вами завжди це пам'ятаю ... але я розумію Вас, попри дурість того що ви наголошуєте ...

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------

:wacko: ... давайте, ці що при владі за комуно - сиділи у в'язниці, ні тре собі завдання спрощувати ...

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

Запитуйте у нього про те самі, бо я цю падлюку, яка на днях мою покійну маму згадала, (зрозуміло яким чином) готовий тіко у кущ зінзіберу запхати.

19. Romko

Може треба було заяву в міліцію занести?
    Його забрали з лікарні менти,разом з Луценком.
    І завезли в ліс катувати.
    Луценко з лісу виповз,тому не вдалось

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви ніколи не патрулювали як член ДНД? Забули про таких? Шість чергувань = три додаткові дні до відпустки.
    Крокували містом з червоною пов"язкою? Когось захистили? І яким чином?

До речі, чи є зараз якийсь легальний аналог ДНД? Хто їх кришує і як туди вступити?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)