Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Ясам, хотів би вас пропросити не критикувати людей, які стараються писати українською, але їх рідна мова не є українська.
    Навпаки, Артобстрєл мене здивував своїм знанням української, адже я думав (і здається писав) що він не може стулити двох слів українською.
    Про його політичні погляди я нічого не кажу - ваша справа судити.
    Але не торкайтесь знання української коли людина щиро старається.
    Дякую.

• Подобається Подобається x 12
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так Бабин яр, то правда, чи все ж таки вигадка, Романе?

5. artobstrel

а що тут казати? в мене досить ліберальні погляди, і ні в якому разі не владопідтримуючи ...
    і що не так з формулюванням??? так я і російською можу вживати: политобостренные, воодушевленно-долбанутые, заковыристоделанные и т.д. ....

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Як вам сподобається така інформаційна міна, про яку я випадково дізнався з постів донецького і одеського тролів на російському форумі.

Виявляється, у нашої "Української Правди", створеної Георгієм Гонгадзе у 2004 році http://www.pravda.com.ua/ (хостинг компанії Mirohost, Київ),
    у 2013 році з"явився фейковий злобний "клон": http://ukrpravda.ua/
    Хоститься у сумнівному домені, який купили у Панами і розмістили у якомусь чеському "товаристві з обмеженою відповідальністю". Зверніть увагу на e-mail редакції та посилання на дизайнерів.

7. yasam

yasam Well-Known Member

Я мав на увазі, що деяким людям "краще жувати, ніж говорити".

8. artobstrel

жартуючи я говорю ... я не винен що це в мене феєрично виходить ... ))) чи Ви не згодні що не варто через власні вподобання - втрачати адекватність?

Борис - перекладіть для ламерів, я нічого не зрозумів ...

9. VasMT

Боря, а Вам така, - тиць

• Подобається Подобається x 1
  10. yasam

yasam Well-Known Member

http://www.cy-pr.com/whois/ukrpravda.ua

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

Я ж кажу, деяким людям краще жувати, ніж писати:
    Голому активисту "евромайдана" "Беркут" спас жизнь

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

А шо тут хотіти, хостинг російський - rossiysky.net.
    Єдине не відомо як вони купили домен в зоні юа, бо для цього треба мати зареєстровану торгову марку.

11. Boris_Kiev

У 2013 році створено кострубате видання, яке теж називається "Українська правда". Чомусь ховається на чеському сервері "Орги і копита", а доменне (технічне) ім"я ресурсу до моменту реєстрації взагалі належало Панамі (скоріш за все якомусь збанкрутілому провайдеру).
    Найгидотніше те, що деякі тролі з території України, використовують бренд "Українська правда" (фейкова) для ознайомлення росіян з нашими "чесними новинами".
    Не полінуйтеся, почитайте фейк.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Борисе, йде війна. Придуркувате кремлівське дуче оголосило війну Україні. Всі польські газети говорять про це.
    Але сьогодні, англійська Дейлі Мейл надрукувала страшну статтю. Приблизний переклад: чи може двохметровий чемпіон світу з боксу захистити Європу від Путіна?
    Наводяться страшні факти - цей ублюдок використовує газ і нафту як зброю вторгнення в Європу. Знов реваншистські плани по завоюванню Латвії, Литви, Польщі...
    На заваді стоїть Україна. Не громадянська війна це.
    Ось тільки Європа щось не памятає Мюнхену-38. Хоча преса все більше і більше пише про загрозу від гівнюка...

• Подобається Подобається x 4
  13. Boris_Kiev

Нажаль, таке у нас положення на глобусі. Тільки б Київ звільнити від синьо-білих глистів, а що буде на схід від Києва - то вже для мене третє, якщо не четверте питання.

• Подобається Подобається x 5
  14. VasMT

Так Ви ж тоді в прикордонній смузі житимете? :)))

15. Locke

Locke невиправний реаліст

16. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

В Киев стягивают БТРы, - СМИ

Сегодня, в 22:15
    «Главком»

• Подобається Подобається x 1
  17. Boris_Kiev

Васю, я живу у 2 кілометрах від фронтової смуги. Сьогодні біля "моєї" станції метро збиралися тітушки і чапали [срати] на антимайдан. Брудні, з нечищеними зубами, з похмілля. А за 800 метрів від мене летіли пляшки з коктейлем у двері ГПУ.
    Я хочу жити в УКРАЇНІ, а не у бидлостані. І їздити відпочивати без візи у більш цивілізовані місця, ніж розпиляний ригами Крим.

• Подобається Подобається x 9
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

Та не зважайте. То так. Аби язиком талапати. 200 років мало би пройти, 10 поколінь змінитися, щоби совки виродилися на генетичному рівні і зрозуміли щось про Америку інше, ніж те, що вчили савєцких людей. ;) Теперішній Месія з Вашингтону Україні ні на грам ні не помагає, ні не поможе. Ібо лиже дупу кремльовському карликові . До того ж він марксист-ленініст і не зацікавлений, щоби в Україні поширювалася і зміцнювалася приватна власність. Він вже Америку другий строк перетворює на поліцейську державу. ;)

• Подобається Подобається x 5
  19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а Василь каже шо на колимє лучше..... і дешевше буде...

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

інститут патріса лумумби?

20. Boris_Kiev

Дружина жартує: пригадала розповіді своєї бабусі (киянки) про роки громадянської війни. Жила бабуся на вулиці Рейтерській ("другий ряд" від Великої Житомирської, біля Львівської площі).
    Каже - в один день хтось скаче на конях, з тачанками з заходу, стріляють. Наступного дня - зі сходу, стріляють, грають на гармошках. Бабуся боялася виводити гуляти свох маленьких дітей. Тож вона натягала снігу, посипала підлогу в одній з кімнат, відчиняла вікна і діти гуляли по снігу в кімнаті. :)
    Мабуть скоро знову доведеться так робити.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)