Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Teslo

Teslo миється в бані

Та немає там громадян РФ, зовсім вже безглузда ідея.
    Якби було пару людей - то сенсу в них особливо б не було. Вони погоду б не зробили.
    Якби було багато - то їх давно спалили б.

Та й навіщо таке Путіну. Скандал перед олімпіадою або під час її йому не потрібен.

Він всетаки досить розумний і хитрий на відміну від Яниковіча.
    Мені здається він дав команду Януковичу розпалювати ненависть і підтримувати.

Пройде місяць олімпіади та Росія втрутиться відкрито.
    Один з можливих сценаріїв:
    Беркуту дають команду мочити громадян. Росія вводить війська проти беркута типу. Європі та всьому світу представляють ситуацію як захист населення. А далі поділ України.

2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Щас Васісуалій в штани накладе...

• Подобається Подобається x 4
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехня. Парубій - невіглас.
    До димовухи прив'язуй хоч каміння, хоч сталеві шарики. Ефект буде однаковий - ніякого.
    Якщо прив'язати до світлошумової гранати, то теж ефекту не буде, бо споряджена вона не вибухівкою, а піротехнічною сумішшу. Тому хай розповідає казки тьолкам в бані.
    Щодо каски. Я прбивав її тільки з карабіна СКС. 5,45-мм АК-74 її не брав.

4. redfox

redfox Well-Known Member

Утром о радио сказали, что в виннице тоже захватили раду.
    а еще рассказали о том случае, где людей раздевали на морозе.
    это какой то ужас.
    это беспредел.
    вы молодцы. такое и правда нельзя оставлять просто так.
    еще по радио у нас говорят, что реакция ЕС возможна вплоть до "помощи" я так поняла - что это какая то силовая помощь. может я не права, но я так поняла.
    да, со вчерашнего дня мое мнение поменялось. я могу сказать да, вы молодцы! ни в одном цивилизованном государстве не должно быть такого. ни в одном.

главное - н допустить паники, мародерства и беззакония.

5. iso

iso Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

якшо звичайна армійська гельма, то АК прошиває її навиліт, якшо сфера то при попаданні рикошетом вам здасться шо вас вдарили кувалдою розігнаною до 100 км на год. При прямому помаданні-амінь.

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Нардепам-регіоналам Володимиру Олійнику та Олені Бондаренко заборонено в'їзд у США
    Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Мирослава Гонгадзе.
    "Так шановні, тепер це вже офіційно - Олійник і Бондаренко заборонено в'їзд у США", - зазначила вона.
    "Клюєв під питанням", - додається у повідомленні.
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/24/7011089/

---------- Додано в 09:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:12 ----------

Мэм, а как же:

Главней всего,
    Погода в доме
    А все другое суета
    Ну, а от тех,
    В Кремле и Думе
    Легко укрыться
    С помощью зонта

• Подобається Подобається x 3
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

В чужому оці скалку бачимо, а в своєму колоду - зась!

Хтось тут доказував, що закони 16 січня - вже давно прийняті і не є новина, а от про те, що за порушення тих законів зовсім інші терміни - скромно змовчав. Вигороджуєте брехню?

---------- Додано в 09:25 ---------- Попередній допис був написаний в 09:22 ----------

Викрик з теплої печі:

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Всі знають що Янукович тупий і поводиться як зек-рецидивіст.
    Але і ця його поведінка не пояснює нічого. По-перше, я вірю, що він щиро хотів в Європу. До зустрічі з кремліським ублюдком яка тривала в Сочі понад 6 годин. Що там сталося, що гівнюк прищемив зекові - невідомо. Відомо лише що той почав грати блазня на очах всіх керівників Європи.
    По-друге, заявляти 29 листопада що він аплодує студентам, а вночі випустити на них звірів, та ще сказати, що Бог дає йому випробування?
    Чи він викінчений подонок, чи... він не керує ситуацією, а вона повністю перейщла до гівнюка.

10. iso

iso Well-Known Member

Мікі. А таке поняття, як критична маса, вам відоме;)

• Подобається Подобається x 1
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василь має підставу гордитись своїми хєроями-беркутнею і сцикунами-вевешниками.
    Вони і з лікарями воюють.

12. VasMT

А Ви як гадали? Ви ж не шукаєте в свому? Натомість в чухому вас черга стоїть... Приходиться мені
    Не замовчував. Натомість наголошував, що чесній людині ці закони не страшні, хоч введи смертну кару.
    Не Вам мені дорікати.

13. redfox

redfox Well-Known Member

Мики, так я думаю, одно другому не противоречит -
    это как я так думаю, руководствуясь заботой о семье вы в обычную драку на улице не полезите, или скажем в драку болельщиков зенита против спартака.
    а если вы осознаете, что вашей семье и близким угрожает реальная опасность, в том числе когда властью такие меры предпринимаются - это уже может быть руководством к действию.
    однако в любом случае решение должно быть понятным и взвешанным. не в омут с головой и шашкой махать во все стороны

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я давно вже на нього уваги не звертаю. Манкурт. Путінський сраколиз.
    Порадив би на всякий випадок шукати запасного аеродрому в Донбасі або Кацапстані. Бо в Стрию може бути небезпечно. Ми добрі люди, але память маємо непогану...

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Інформація для дорослих 18+

• Подобається Подобається x 1
  16. iso

iso Well-Known Member

Воно б було і так, якби не "А судді хто?"

17. VasMT

Я скорше загнусь, аніж дочекаюсь Вас із Вашими погрозами. Адресу скинути?

---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:40 ----------

Тисячу разів я це чув. Ти-ся-чу.
    Вчора в Стрию був страйк і мітинг. Я бачив, хто там голосніше інших кричав...
    Ось хто перемальовується швидше, аніж хамелеони, це оті крикуни.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Спеціально для пана Педро..."банди рускоязичних бЕндеровцев" орудують вже і в Донецьку :)))

Обов'язково подивіться, особливо від середини до кінця...

http://youtu.be/yBTb4KZw7vc

• Подобається Подобається x 6
  19. ricardo

ricardo Well-Known Member

Астрологи про Україну

Третя декада грудня 2013 – перша декада січня 2014 кризи і конфлікти с законодавством і в законодавчій сфері взагалі, коли є тенденція до блокування законопроектів, або ж уряди в зв’язку з ними стикаються з труднощами. Вкрай напружені часи боротьби за втілення ідеї вільного підприємництва. Вірогідні активні дії в сфері судової системи. Гостро стоять питання співробітництва держави з іншими державами, питання відкритої ворожнечі з зовнішніми та внутрішніми супротивниками держави. Інтенсивна боротьба за справедливість в сфері національної культури і традицій (точна зростаюча квадратура Юпітер в Раку в 4 домі RAD/Марс в Терезах на куспіді 7 дому RAD). Важливі рішення, пов’язані з державною владою (кон’юнкція Сонце/Плутон/Меркурій в Козерогу в 10 домі на Урані RAD).

Третя декада січня – перша декада лютого 2014 екстремальна криза влади, стан «готовності до бійки» за владу, претенденти на владний престол «на ножах» одне з одним, або представники одної гілки влади перебувають в протилежних таборах. Може бути драматичний період історії. Важливі міжнародні дипломатичні рішення на високому рівні (кон’юнкція Венера/Плутон в Козерогу в 10 домі на Урані RAD в точній опозиції з транзитним в Раку в 4 домі RAD Юпітером. Зростаюча квадратура Сонця на Місяці RAD з Сатурном поблизу куспіду 8 дому RAD).

Третя декада березня - перша декада квітня 2014 труднощі через події такого роду: революційна ситуація в політичній сфері, економічні зміни, страйки, війни (в сенсі руйнування порядку), реформи, проблеми в важкій промисловості, необхідність освоєння нових технологій; взаємодії з усіма тими, хто прияє подібним ідеям та подіям; новації в суспільстві, гостра потреба колективу допустити або відринути самі зміни та зрушення на всіх рівнях нації. Тривожні збуджуючі події в світі великої політики та бізнеса, світової економіки та структур державної влади. Бурхливе зростання національної самосвідомості, видатна гордість національною історією, гостра закоханість в культуру і традиції свого народу. Зростання можливостей виходу нації на міжнародну арену, більш широкі можливості для держави на міжнародному рівні при самовизначенні нації. Можливість вирішити питання взаємовідносин з партнерами/ворогами, які демонструють певне ставлення до виробленого в України продукту праці. Держава вирішує питання іноземних відносин, договорів, союзів, війн та всіх пов’язаних з ними аспектів національних справ (тау-квадрат на Сонце/ Уран в Овні на опозиції Плутон/Юпітер).

Перша декада травня 2014 важливі міжнародні дипломатичні рішення на високому рівні, пов’язані з необхідністю протистояти прояву відкритої ворожнечі з боку сусідньої держави (опозиція Сонця з Сатурном, Сатурн ретро на Плутоні RAD у 7 домі).

Соляр України на 2013-2014 рік

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дорога а не стежка протягнеться до Госдепу як і в усіх кольорових революціях, справа в тім що сьогодні народні вподобання співпадають з пендоськими ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)