Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я службовець мені не можна, втім - дивитися на ці рожи ... деякі з котрих з таким надривом зараз обсірають майдан теж огидно, сукі - бюджетні мільйонери розповідають про дестабілізацію і рішучі дії, йм бачно бюджета розворовувати не зручно - підлога колихається ... сскі ...

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Батю підставляють?.....Зрозумійте нарешті, вони справді такі дебіли, дегенерати і сволочі....Все справді так просто, і без конспірології.

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

Треба :)))

• Подобається Подобається x 5
  3. artobstrel

нє ...
    - звільнять ...

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

а чого тут розуміти? воно досить наочно і так змальовано ...

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Люди пропадають... потім знаходять мертвими... Невже нема тями у відповідь брати заручників? Коли вони пішли на таке, то якщо не відповідати і далі будуть гинути люди, що неясного? Це тупість, чи слабкість ума?

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може хіба солдатики нормальні, і то через одного, в органи спеціально набирають дебілів....

• Подобається Подобається x 3
  6. artobstrel

я розумію загальне натхнення але хто мені зарплату буде платити? втім .. ні про це не буду ...

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це може частково пояснити ситуацію..

• Подобається Подобається x 3
  8. artobstrel

створена система сама до цього спонукає, "хто питання задає, той по службі не росте" проте я не бачу ганьби стояти зі щитом, чи дати по голові тому хто кидається на ці щити особливо з ланцюгами, є різниця в самозахисті і відвертим, м'яко кажучи, ще м'якіше - - свавіллям ментів ...

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

ситуація насправді дивна, бо домовляються опозиція яка не керує майданом з владою - яка (виникає враження) не керує ментами ...

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Які добрі....могли і вбити..

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ще є варіант, якщо тому вірити, що працює бригада іншої країни. Вони зазвичай вважать себе верхньою кастою, тому не дуже вважають за потрібне координувати свої дії з місцевими шльоциками. Тому й видимий неозброєним оком цей позиційний бардак.

• Подобається Подобається x 6
  11. artobstrel

наші діди були герої, вони натуцкали ваших дідів як і їх друзяк - годі вже з того перейматися, натуцкали і ладно ...

12. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Ну що сказати про запланованість? Планувалось скоріше впродовж більш, ніж 2 десятків років, масове виховання злочинців. Ви пригадайте, які фільми показують вже хто зна скільки - детективи, при цьому такі, що перемагають покидьки. Нас усі ці роки переконували, що зло непереможне, і ізольовували одне від одного. Ви коли востаннє бачили любовну комедію, або кіно про інженера, того ж пожежника, дітей, які будують собі якусь халабуду на дереві? Ото й маємо.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ще тиждень тому так, а зараз вже час вибирати за кого ти....процес пішов)

• Подобається Подобається x 2
  14. artobstrel

гм, ну логіка в цьому є, але я більше схиляюся до того що вони відповідним чином проінструктовані: "пацикі - не бздюме, батя все простіт - хєрач как хош"

15. yasam

yasam Well-Known Member

я і всі, хто сплачує податки.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якщо вони пренесуть те що люди очікують, то Майдан це прийме, захочуть схитрити, підуть в дупу.

17. artobstrel

ні, я про взагалі розпалювання цього конХфликту ...
    1. нащо почали палити автобуси? чому це сталося саме коли сталося а не раніше не пізніше?
    2. вбивства, я розумію що для людей з мисленням класу бздзе усе прозоро - снайпера ментів вбивають людей, у кого хоч трохи є ізвілін той розуміє що снайпера не стріляють з жаканів та картечі, що дистанція цього "щастя" не більше 50 метрів, а картеч таку скупченість дасть лише до 50 метрів максимум, жакан має відхилення від траєкторії на максимальної відстані, а це метрів так сто, до метру!
    хтось це все розпалює ....

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та тоді теж придуравлєних фільмів хватало. Та ще й з одіозними не піонерськими назвами. От я сам фільм не помню, а оцю його назву,- "Члєн правітєльства" запам'ятав назавжди:bad:

19. artobstrel

Мих оно грозивсь податкову спалити .... скоро не буде куди сплачувати .... втім, буде можливість - не забариться, я і так вже маю змогу допздитися у своїй конторі, мені помаранчевого шарфика вже десять років пам'ятають ...

20. tifo

tifo Well-Known Member

Тримайтеся друзі.
    Я харків'янин, недільного вечора купалися та пили пиво, а вранці я взнав, що сталося у києві, та рушив туди. Сьогодні повернувся по справах у харків, завтра, якщо на перемовинах сьогодні нічого не вирішиться( я думаю ні), думав їхати назад. Але зараз бачу, що вже кілька міст повстали і я навіть не знаю що тепер робити. Дуже хочеться приєднатися до сабжу в моєму місті, але не думаю, що харків на це спроможний. Взагалі харків на сьогодні має найбільшу підтримку ПР, наскільки мені відомо.
    Не знаю тепер, подивимось що там до завтра станеться, кудись точно двину. Сидіти на місці не можу. Сидіти на місці у будлуватому пасивному харкові тим паче.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)