Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

металопрокат країні видавати зверх плану? заклики на хфорумі зайнятися - продуктивним, само по собі - апогей продуктивності ...

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вот эти "люди" и захватили власть в 2010. А МЫ им сказали - "хватит". Киев - не "данбасс". А люди из Западных областей - самые желанные наши гости. Элита нации, золотой генофонд. Потому что их советы портили на одно поколение меньше. Вам этого не понять. Не злите людей. Мы достаточно ответили на Ваши вопросы. Keep silence!

3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

redfox, влада почала активну фазу війни проти свого народу.
    Приховану війну вона веде вже 4 рік.
    Владу обрали маргіналізовані люмпени, застрашені бюджетники та підрахуї, які, як і в РФ, вміють малювати 146% за батю.
    Зараз вже нема сірого - ти або з народом, або проти нього.
    Що ще не ясно?
    Філософствувати можна в відповідних розділах.

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Губернатор - ставленик хряка-педераста.
    Нащо у Львові такого гамна?
    Ми ж не Схід і не Південь.

• Подобається Подобається x 7
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 4
  6. redfox

redfox Well-Known Member

дзеко, наверное потому, что под эгидой смены политического строя может быть развязан передел всего чего только можно, и даже это меня не особо волнует, меня волнует, чтобы в езультате такого передела не пострадали люди

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

Клиберн, это как то не гостепримно

7. yasam

yasam Well-Known Member

хруня обирав не весь народ, а лише частина, і та тепер проти нього.

8. artobstrel

колись подібне Йсу казав, "зачекайте хлопи я зара буду" - вже 2000 років чекають ...

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А ось і капкан для Янучари.

Россия может пересмотреть выдачу Украине кредита

• Подобається Подобається x 4
  10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Мля, Ви що, не розумієте, що влада ВБИВАЄ людей вже, відкрито, зі снайперських гвинтівок, що людей викрадають і КАТУЮТЬ ДО СМЕРТІ???? І що вона продовжуватиме це робити й далі, якщо не знести її нахрєн???

Читайте ще раз:

11. yasam

yasam Well-Known Member

а тепер за наші гроші - податки закупають спец засоби, плотять ментам і направляють проти нас

12. artobstrel

і що? свого поставили? так ви не схід і не південь - але це не комплемент ... до сьогодні сидів губернатор - сидів, а тут опа! терпець урвавсь ....

13. Romko

Знайшли у важкому стані львівського фотографа Мар'яна Гавриліва, якого захопив Беркут. Назвати це "побиттям" не піднімається язик, це справжні тортури катів.

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ----------

Поставимо,не переживайте.
    В нас ж не Схід і не Південь.

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Во-первых не "на украине" а в Украине.
    Представьте себе, у нас тоже родственники в Украине.
    Ваши "до сих пор", а наши - всегда. И нам небезразлична судьба прежде всего НАШИХ родственников.
    Вот армяне всего мира объявили охоту на убийц Сергея Нигояна. Одного армянина - и не родственника. И украинцы (настоящие, а не хабитанты с синим паспортом и с яйцами в штанах) армянам помогут.

• Подобається Подобається x 12
  15. Romko

Екс-генеральний консул України у Стамбулі Богдан Яременко:

Йшов у справах в Кабмін.
    На Грушевського саме виступав Кличко (на тлі згарища, сажі, полум'я, барикад, тисяч переговірників і десятків журналістів "Ленін в октябрє" отдихає.
    Барикади тепер (окрім уже відомих на майдані) на початку Європейської площі в напрямку майдану (на перший погляд там і танк не скрізь пройде), на Європейській площі (в напрямку вулиці Грушевського), через усю площу від Академії наук до входу на стадіон "Динамо".
    Ще пару вилазок "Беркуту" і барикади оточать хутір Михайлівський.
    На майдані людей маса, але менше, ніж на Грушевського.
    Ентузіазм такий, що один помах лопати знімає сніг разом з бруківкою. Потім таким же легким рухом сніг з бруківкою вкладається в мішки і людське море підхоплює усе це та виносить кудись на барикади.
    Маса добровольців. Тонни печива, бутербродів.
    Ще в неділю зі сцени за крики натовпу "Лідера!" Можна було від якого-небудь Яценюка отримати у відповідь "провокатора". Тепер інакше, ніж "влада розпочала війну" звідти не говорять.
    До речі, дорогесенькі мої друзі - співробітники Секретаріату Кабміну, дуже мало вражень, описів і фотографій з іншого боку вогнища. Поділіться - тайна вкладов гарантирована.
    Далі буде. Обов'язково.

• Подобається Подобається x 6
  16. artobstrel

ого ... не очікувано ... проте такі "змістовні" відповіді, та така "логіка" у викладанні - не багато я втратив, і ще - ігнор читається особливо уважно )

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тягнибок знову про санкції торочить на Майдані. Це по-моєму неактуально вже. Я бачу що реалізовується не раз опублікований сценарій - Путін заплямовує Януковича кров'ю, тоді Захід оголошує Україні бойкот - і привіт Євразія на вікі-вічні. Вчора в МЗС іноземних послів практично послали нахер - показали відео, яке означає "Янукович правий" і сказали "Нічого лазити на Майдан" і закрили брифінг не давши нікому розкрити рота. Янукович поклав на Захід ще в Вільнюсі. А вирішив покласти на Захід ще за два тижні перед Вільнюсом.

Але Захід я не виправдовую, вони палець об палець не вдарили щоб допомогти Україні, якщо не рахувати стурбованості в Фейсбуці. Дуже слабенькі "союзники".

18. redfox

redfox Well-Known Member

Борис, из уважения к Вам я готова говорить в Украине, но согласно литературным нормам руссого языка - правиль говорить на Украине.
    И вам свою семью не жалко?
    не боитесь того, что реально начнется гражданская война со всеми возможными последствиями?
    я вот боюсь. только я своих сюда вывезу, а вы?

• Подобається Подобається x 2
  19. artobstrel

гм, то чого до цього не поставили?

20. yasam

yasam Well-Known Member

яка нахєр громадянська війна. Громадянська війна це коли частина народу воює проти іншої частини. А тут протистояння лише яника з беркутом проти всього народу.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)