Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. redfox

redfox Well-Known Member

Господа, я правда пытаюсь вас понять, пыаюсь по человечески.
    мне очень жаль того, что происходит.
    вот только не кажется вам, что выступая против власти которая на данный момент это безусловно заслужила простые люди, которые в первую очередь страдают на баррикадах просто приводят к власти других людей, которым собственно и выгоден такой коллапс, которым выгодно развязывать такой конфликт.
    Ромко, Клиберн, я очень рада, что у вас есть гражданская позиция, что вы не лижите чоботы своим катам , как вы выразились, но, вы конечно меня простите, каким таким образом тогда эти люди пришли к власти? как вообще дошло до такого?
    видимо, ктото все таки за них голосовал, так сказать, подлизывал?...
    и еще, конечно, ужасна судьба студента, который прогуливался по улице, и которого насильно вывесзли в лес и жестоко избили, только вот вопрос, вы верите этому? или это просто ход тех людей, которые заинтересованы в эскалации конфликта?
    просто пытаюсь найти правдивую информацию

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А які там проблеми? Я бачив прямо біля філармонії з "пиріжків" викочували покришки, шиномонтажі віддають.

3. redfox

redfox Well-Known Member

Борис, расскажите, что происходит.

я была в киеве впрошлом году в мае - я влюбилась в город - неимоверный, цветущий город.
    мне не верится, что эти сообщения, как сводки с поля боя - это о том киеве, который я запомнила.

и о тех людях, украинцах, которых я знаю.
    я не могу судить, кто прав, кто виноват, мне по человечески жалко пострадавших.
    самое главное, чтобы жертвы были не напрасны, и как следствие к власти не пришел тот, кто наглым образом воспользуется народными жертвами

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Моя СШ-40 вже в Києві.

5. redfox

redfox Well-Known Member

что такое СШ-40

6. Agaton

Agaton Well-Known Member

Так.
    Точно таким чином пропали у Польщі десятки людей у 80-х роках.
    Стара школа - спрацювала тоді, діє і нині і в любим світлим майбутнім...

• Подобається Подобається x 9
  7. yasam

yasam Well-Known Member

прав народ, все просто

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

а те що ми приводимо інших таких самих до власті не факт

8. Bambook

Bambook Persona non grata

так ви спочатку знайдіть, а тоді щось пишіть.

• Подобається Подобається x 8
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це було два дні тому. А від учора менти в цивільному чатують біля АЗС, виловлюють тих, хто бере бензин у каністри.

10. yasam

yasam Well-Known Member

в москві точно нема правди

11. Bambook

Коротше кажучи, не давайте тролям заводити на манівці дискусій.
    Не час для дискусій.
    У Києві людям потрібні бронежилети.
    Займіться ділом.
    Ви можете врятувати життя - навіть якщо це буде лише спортивний варіант, проти неправильно застосованого травмата.
    Доводити, що стріляла влада, будете потім.

• Подобається Подобається x 8
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тепер, коли підпалили.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Есть такое латинское слово - инвазия. Вторжение.
    В русском языке есть словосочетание "глистная инвазия". Украина и Киев в частности наконец решили изгнать донецких глистов из своего организма. Плюс ваш Путя слишком активно вмешивается в нашу жизнь. Вот и все.

• Подобається Подобається x 7
  14. Оля

Оля Старожилка форуму

Якщо ви насправді намагаєтеся зрозуміти, то читайте, як вам Анноун порадила, свідки очевидців, а не ру. видання. ;)

Та я не думаю, що вже комусь щось кажеться. :sad: Всім, хто хоч трохи вміє думати сам, хто має очі, не сліпий і не глухий, хто не трясеться за свою шкіру, чи неправдиво нажите, вже нічого давно не кажеться. :sad: Тим більше, що український народ мирний, терплячий, але до пори до часу. Ще Т.Шевченко колись писав:
    ...А щоб збудить
    Хиренну волю, треба миром,
    Громадою обух сталить,
    Та добре вигострить сокиру,
    Та й заходиться вже будить.
    А то проспить собі небога
    До суду Божого страшного!
    А панство буде колихать,
    Храми, палати муровать,
    Любить царя свого п’яного...

• Подобається Подобається x 5
  15. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

поясніть, чи можливий варіант коли повстанці перехоплюють автобус з Беркутом і "роздягають" ... чому не забирають зброю, ті самі кийки (чи як їх там), щити, каски... нас же більшість!

16. Forpost

Forpost Стоїк

17. Bambook

Один автобус хлопці з ПС взяли, чув, з боку Інститутської. Доки беркутівці його гасили. Але взяли лише начинку - щити і гранати шумові. Самого ж беркутівця не так легко захопити, особливо поза межами епіцентру подій. Дуже вірогідна смерть з одного або обох боків, а цього навіть найбільш агресивні хочуть уникнути.

Зрештою - менше розмов про те, що б мав зробити хтось.
    Написав, що можете зробити ви.
    Спортивний бронік, наприклад, у Штурмі у Львові, коштує від 450 грн.
    Він може реально комусь врятувати життя, хоча й не від вогнепалу.
    Бойові, наскільки я чув, можна купити за 300 єврів, але то, вочевидь, нелегально.

• Подобається Подобається x 5
  18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Соціолог Ірина Бекешкіна

http://www.youtube.com/watch?v=9ByfDfXpijU

• Подобається Подобається x 3
  19. redfox

redfox Well-Known Member

ясам, безусловно , народ прав.
    только кто тогда выбрал такую власть если ни сам народ?

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ivanna Kobernik
    КИІВСЬКИЙ БЕРКУТ ЕВАКУЮЄ СВОЇ СІМ'І! Одна з дружин, що працює в дитсадку, прийшла сьогодні терміного відпрошуватися з роботи. Завідуюча сказала ок, але в заяві ти маєш вказати причину. Та зізналася, що всі беркутівці відправляють своі сім'ї подалі від Києва. Це централізоване рішення. Це означає - вони бояться і вони звірітимуть далі. Опозиціі варто подумати про відчутніші гарантіі для тих, хто готовий прямо зараз вийти з цієї міліцейськоі банди. А Беркутівцям варто згадати - вони в Австрію втекти не зможуть! За кордоном іх хатинки і рахунки не чекають! Ніхто їх не захистить, коли влада тих, хто розв'язав терор, накриється мідним тазом! Update: В міліціі на нарадах не промовляють вголос реальні причини посиленого несення служби! Кажуть, у нас надзвичайеа ситуація через складні погодні умови) бояться, що хтось запише на телефон ‪#‎Євромайдан‬

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)