Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Стільки всього хотіла Вам написати але не буду.
    Ви або не розумієте що сьогодні/завтра/післязавтра буде нове народження України - Новий день Незалежності або день її смерті, або не хочете зрозуміти.
    Лишатися в своїх рожевих окулярах - ваше законне право. Напевно слава Богу, що такі носії паспорту як Ви, не йдуть далі свого компа, і чемно продовжують на роботу ходити, а свої протести виражають хіба плюсуючи чи мінусуючи на форумах репутацію.
    Welcome to ignore

• Подобається Подобається x 2
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Борис, пiкажiть там комусь - хай барикади водою обливають. Замерзне, мусарам важче розбирати буде.
    А ще баночки склянi, лiтр-пiвлiтра, гiмном та саками наповняти - i проклятий беркут нарiвнi з камiнням закидати.

3. redfox

redfox Well-Known Member

господа,
    я пошу прощения, но не очень много знаю о том, что сейчас происходит в киеве.
    Конечно, ужасно, когда гибнут и страдают люди.
    конечно, в любом действии должен быть какой то смысл.
    Гляда на фото конечно, несколько странно такое количество милиционеров на одного человека, тем более странно применение силы к безоружному.

Но как говорил Джеймс Хэтфилд, If you can understand the me, then I can understand the you

вы не хотите понимать людей из внутренних войск, но, к сожалению, это их работа. вот и получается, что с одной стороны баррикад люди, ведомые своим правосознанием, с другой - люди, которые по долгу должны подчиняться власти. Как бы то ни было, возможно, это не совсем правильно так негативно относиться к людям, которые делают свою работу.
    также как работа медиков - оказывать помощь независимо от того, кому они ее оказывают.

4. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Армяне мира объявили охоту на убийц активиста Майдана

http://glavcom.ua/news/179940.html

• Подобається Подобається x 4
  5. Wili

Wili Well-Known Member

ага і це їх обовязок стріляти людям в обличя? стряляти медикам в спини? не кажучи про вогнепальні поранення?
    Країна має знати своїх героїв в обличчя. ВВ-шники б'ють дідуся, який ніс прапор і просто не встиг вчасно втекти. Гамселили довго. Дідуся забрали медики, у нього розбита голова.

6. redfox

redfox Well-Known Member

Kewmr, вы меня конечно извините, но по моему вы сейчас пытаетесь строить свободное государство, в котором , видимо, должна быть реальная свобода слова, и если ктото свашим мнением не согласен, то, видимо, противоположное мнение также стоит уважать, а не делить на "мое мнение и неправильное"

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Катувати людей,виловлювати їх в лікарнях,вивозити в лісі забивати до смерті - ви виправдуєте це?!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 10
  8. Оля

Оля Старожилка форуму

redfox, ви дійсно не знаєте, що діється в Києві. :sad: То нащо ви пишете, що беркут робить свою роботу? Вбивати свій народ - це його робота? Це ви хочете назвати їхньою роботою? :ireful1:

Останнє редагування: 23 січ 2014
    • Подобається Подобається x 7
  9. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Я розумію що правилами форуму дозволено використовувати російську, але якщо хочете щоб я Вам відповідала на Ваші запитання - звертайтесь будь-ласка українською. Дякую.

10. redfox

redfox Well-Known Member

Wili, давайте начистоту.
    если есть приказ не пропустить и людям, находящимся на площади б этом известно, а также известно о возможном применении силы в случае неподчинения - то, как бы это ужасно не звучало - они знали на что идут.
    если бы речь шла, например, о восстании , считай массовом побеге заключенных, и где бы сотрудникам УИН был бы отдан приказ не пропустить, думаю, вы бы не высказывались подобным образом, а ваше мнение было бы полностью противоположным - чтото врде - чтоже он собака не стрелял если видел что серийный убийца мимо в него в лес бежит?

разве не так?

вот исходя из этого давайте все таки оценивать военных как людей, исполняющих приказы.
    другой вопрос о людях, которые такие приказы отдают

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ----------

Ромко, тогда, при всем уважении, но это не вопрос к тому что беркут как спец объединение - плохие, это вопрос в том, как вы совершенно справедливо отметили - кто эти люди?
    кто эти люди, которые совершая преступление насят форму подразделения, которое должно стоять на страже порядка?

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ----------

Kewmr, при всем уважении, даже больше не к вам, а к украинскому языку - не буду этого делать, ткм более вы меня и так поняли. Ваше нежелание отвечать - ваше личное дело.
    зачастую и вопросы задаются не для того чтобы на них отвечали.

• Подобається Подобається x 1
  11. Wili

Wili Well-Known Member

таки да студіки з каміням і палками це маняки, терористи, і мабуть дуже законо їх бити натовпом, по головах палками, виловлювати поодинці і без жодної доказової бази саджати в сізо, забирати з лікарень, відкривати вогонь на ураження, а і ще пиздити журналістів це всьо наше, я вам от що скажу ідіть нахуй.

12. redfox

redfox Well-Known Member

Оля, если я скажу чтознаю о том что происходит со слов отечественных информ агентсв - вы же первая скажете мне что я ничего не знаю, не так ли?

безусловно, смерть - это всегда плохо и недопустимо. но если вам говорят, - не подходи, не бери/не лезь - отрываем огонь, кто в данном случае виноват?

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

Wili, и вам всего хорошего!
    только справедливый рабоче-крестьянский гнев тоже вроде не дочего хорошего еще не доводил

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Нє. Не так. Вони не просто виконують накази не пропустити. Вони вбивають людей. Б"ють по-садистськи тих, хто потрапить під руку. Б"ють лежачих, добивають поранених, викрадають людей з лікарень і по-бандитськи вбивають. :ireful1: І ви ще далі щось хочете щось доказувати?

redfox, як не розумієте, чи не хочете розуміти, читайте краще і не дражніть людей. На форумі - траур . Тут не до вияснення хто як і що розуміє. В Україні вже 5-й день війни.... :cry:

• Подобається Подобається x 5
  14. redfox

redfox Well-Known Member

Оля, я очень сожалею о том, что произошло, и правда, мне искренне жаль пострадавших.

Только вопрос в том, чтобы не дать такому повториться, а в таком деле слепой гнев совсем не помощник

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Правоохоронці.
    Розумію,що в Росії аплодують таким речам,а ми не хочем.
    Ми не рускія і лизати чоботи своїм катам не будем.
    То ваше прізваніє.

• Подобається Подобається x 7
  16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я так зрозумів, що збоку російських форумлян моральної підтримки не дочекаемося... :nea: Як-то казали розумні люди "нічого не порорбиш, така анатомія їх черепу" А Вам, панцю з'ясую, тому що Ви ніяк не в темі. Це приблизне то, що у вас було на Болотній, тільки люди пішли до кінця. Чи зрозумієте...

• Подобається Подобається x 6
  17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Лисичко, Ви розумна.

Перестаньте дивитись Кісєльова, почніть слухати Громадське.тв, наприклад. Ви ж розумієте українську.

Це народне повстання проти злочинної влади і її наказів.

• Подобається Подобається x 9
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

redfox, вас дезінформують. Нема ніякого сліпого гніву. Люди два місяці терпляче витанцьовували на морозі, спали на асфальті, надіялися, що їх почують. Але якщо у вас при владі КГБ, то при владі в Україні тупа банда, яка за три роки так пограбувала народ, довела країну до такого беззаконня, довела до такої точки терпіння, що далі терпіти вже людям несила. От і зібралися, щоби сказати своїм обранцям - ДОСИТЬ! :ireful1:

---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

Молодці армяне! :good: От це так лозунг "Один за всех и все - за одного!" в дії. Нам, українцям у них би повчитися!

• Подобається Подобається x 3
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Передали, що на Грушевського догорають шини. Беркут починає нахабніти. Сидимо й думаємо, як би хоч по мінімуму допомогти. Вивантажити на Б.Хмельницького - стрьомно, "засвітимося" перед ментами. Шини це не бушлати чи продукти. Внутрішній двір старого телецентру (Хрещатик, 26) посилено охороняється, разову перепустку знайомі вже не випишуть. Проробляв варіант з внутрішнім двориком на вул. Костьольній, але бусиком туди не в"їхати, а пхати у кросовер - влізе максимум 6 шин, які не замаскуєш.
    Це так, думки вголос.

• Подобається Подобається x 1
  20. Bambook

Bambook Persona non grata

То ППЦ. Людей ВБИВАЮТЬ, а вони тут політичні дискусії ведуть.
    Кидайтеся тих розмов, краще шукайте, де взяти бронежилети, купуйте і відправляйте на Київ.
    Все інше - повна чухня зараз.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)