Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Мені приємно. Від сьогодні, від того часу як побачила коли беркутня вела полоненого і кожна сука вважала за потрібне нанести йому смачного удару, а та сцикопіхота ввшніки від щирого серця аплодували тому жахливому дійству. Яка мати могла народити таке бидло?

• Подобається Подобається x 12
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От і спробуйте скористатись мізками і відповісти собі на питання - якщо смертний вирок підписаний, якщо відповідати все одно прийдеться, якщо їх поивуть на шматки, коли злапають, то чому вони так довго НІЧОГО не роблять?
    Що губити? Фото, адреси, прізаища беркутів розповсюджують мережею. Триглаві погрожують судами і арештами, а мітингуючі розправою...
    А так є шанс.
    Ні бельмеса Ви не розумієте в поточному моменті.

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

4. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Я у військовій справі не розуміюсь але мені прийшла така думка, що було б добре в першу лінію виставляти зловлених на нічних сафарі - тітушок.

• Подобається Подобається x 4
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а до чого тут Росія? ми зараз питання Юа-Ру не обговорюємо, втім я дуже делкий від класіфікації цих відносин як коханьско-братерські, свої інтереси, Росія має нас під боком, тому, без огляду на якість взаємовідносин, до нас пхатися їй сам Бо велів ...
    птьфу ...
    ага отож я самий завзятий ментовський сраколиз, ну що сказати - плюгавий совок ненавиджу, гнилу сволоту хптьфу -буль-буль-буль ... як слина закінчиться - приходьте )

це як у математиці, ми маємо константи: "влада - гміно" - це заперечувати безглуздо, і не збираюсь, "влада відповідає за дії мілції і за те яка є ця міліція" - це теж заперечувати безглуздо, по інших питаннях не усе так однозначно ...
    було і гірше, на позитивному мисленні сприймаю це як прогрес ))))

6. avatarwin

взагалі непогана ідея , в час війни часто використовували. А так як сьогоднішня ніч остання як сказав КЛИЧКО , так як до завтра до 12 год мусе все вирішитися. А за тітушками поставити організовані бойові загони самооборони від СВОБОДИ, про які говорив ТЯГНИБОК. А він сам сьогодні і очолить їх. Ось вони і покажуть які мають бути дійсно борці за свою свободу.До того ж там знаходиться весь Львівський депутатський склад. Кличко також підкине людей і якщо потрібно , як написав сьогодні сам загине за майбутне УКраїни. Єдиний на кого не можна розраховувати це на Яценюка, по перше він в окулярах в ночі погано бачить і може не в ту сторону що потрібно повести масси , але не біда , зато він обіцяв що затра дасть можливість застрелитися ЯНУКОВИЧУ. Доживем до рана побачимо СЛАВА УКРАЇНІ!

7. kym

kym Well-Known Member

Не зовсім так. І беркутівці і ВВ шники бояться як і вбити когось як і попасти в руки протестуючих - бють немилосердно - крім того не є так все однозначно і в офіцерському міліцейському середовищі - реально вони то знають що Янукович на другий термін не попаде і що тоді...??????? крім того в них не вистарчає людей - бо вони то за гроші а протестувальники за їдею, а це ой яка велика різниця. Десь гуляла цифра у 8 тис - на майдані зараз десь 20-30 тис - причому злих мужиків і думаю що і зброя десь недалеко є. Ця тисяча хлопців з Грушевського чуть що зразу на Майдан за барикади... так що насправді влада поки що в програші. Вже ганяють беркут і слідаків від лікарень.

8. artobstrel

що там було у кінці? "пшо ти робеш ? " і все, взагалі то ще пощастило, міг досить законно отримати по куполу ....

9. Персі

Беркут головного мозку видно заразний.

10. kym

kym Well-Known Member

Це ви сидячи коло ліжка не розумієте що насправді відбувається... ви що думаєте що Януковичу не страшно-- та він з природи боягуз от і шарахається то бити то не бити - а насправді то його вже і не слухають дкмаю хтось інший старається управляти ситуацією тільки не виходить у нього.

11. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

По якому закону?
    По одному з тих "європейських" що 16 січня придумали?

12. artobstrel

це збочення .... але кого вели? того хто молотова кидав? тут градус сприйняття змінюється в залежності від того кому на голову палюча рідина тече ... це зрозуміти можна ... якщо воно так а не будь кого схопили ...

---------- Додано в 02:07 ---------- Попередній допис був написаний в 02:02 ----------

якого він ліз до ментів? вони виконують оперативне завдання у агресивному оточенні, вони проінструктовані таким чином, до співробітника наближається громадянин який щось бурхливо йому викрикує та щось тримає у руці, і це все в умовах масових заворушень, якщо співробітник вважає що йому може бути заподіяна шкода - він може відповідно відреагувати, а спроба наблизитися - за це і в гамериці можна отримати ....

---------- Додано в 02:10 ---------- Попередній допис був написаний в 02:07 ----------

як креативно ... будь яка хвороба головного мозку - це погано, ось моєї вистачає вважати у деяких випадках беркутівців - козлами, а у вас "майданщиків"? то у кого щось там з мозком?

13. Персі

Не претендувала. "Законно отримати журналісту по кумполу" куди як креативніше.

• Подобається Подобається x 2
  14. kym

kym Well-Known Member

Тут є два моменти. Поперше Сутичка на Грушевського почалась зарано і спонтанно - не було ідеологічної обробки силовиків і не створено два центри влади, щоб силовики могли меньш більш легітимно перейти в інший центр влади. З другої сторони якшо б події на Грушеського не почались то "гниття" Майдану продовжувалось, а так події почали розвиватись з прискоренням. Звичайнр найкраще то середина - але так рідко буває.
    Підніміть коментарі за 2010 рік і побачите що вже тоді були прогнози що без крові цю владу не змінимо - от процес зміни і іде - звичайно що дуже шкода цих людей що постраждали при цьому. Одне точно відомо що влада змінена буде і то у відносно короткому часі.

15. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Звідки інфа? Ви жили в США? В Польщі хоча б були? Не рівняйте нас до гамерики з Європою. Там ніколи, ключове слово НІКОЛИ не розганяли таким способом мирні демонстрації. Тільки коли підключалися радикально налаштовані молоді люди і як правило арабської національності, які в свою чергу громили крамниці, били вітрини, тільки тоді поліція використовувала спец. засоби і силу. У нас же хто перший почав з нападом? Не підкажете? Не розказуйте байки про гамерику. Наш беркут саме і довів народ до таких заворушень. Дивіться в корінь, а не в спільні риси.

• Подобається Подобається x 3
  16. artobstrel

коли людина пригає на ментів вона може бути навіть колишнім Міністром - це не врятує купол ...

силовики були так обработані, проінструктовані під розпис у журнал, разів так стонадцять ще до того як приїхали до Києва, яки центри влади, влада є лише одна, силовики їй підпорядковуються ...
    я б на це не розраховував, якщо заміну януковича на тинуковича не вважати за зміну влади ....

дивись док. відео, не постанову а регистратори поліц. авто ....

вас - ні, але міліціянта з поліціянтом у даних умовах - чому б ні ?

то хто? хто підплив автобуси, кидав молотови? проте хто перший питання яке б вас особисто не цікавило, ящо б це ви у строю стояли, нема тоді, є зараз - якийсь чел, з натовпу з якого тікі що летіли каменюги з чимось у руці пригає до вас, хто там коли чого почав, вас турбувати не буде в жодному разі ... але я не наголошую - менти то сонце, я кажу про спробу адекватного сприйняття - без кольорових окулярів ...

---------- Додано в 02:33 ---------- Попередній допис був написаний в 02:31 ----------

чим? я б зрозумів коли на банковій били людей - якусь реакцію, що спричинило останні події? я заздрю вашої щирої вірі у неможливість наявності ідіотів серед майданівців ....

17. kym

kym Well-Known Member

Навіть на Ваську з водокачки - немає значення на кого. Народ змінився - як васька з водокачки не буде робити того що треба знову Майдан буде

18. zet

zet Дуже важлива персона

Не один из предыдущих президентов не допустил кровопролития, хотя противостояние не раз накалялось. Не знаю это злонамеренность или полная некомпетентность Януковича, но очень бы хотелось после смены власти засадить его на пожизненное заключение. УЖЕ заслужил по полной программе!
    [​IMG] [​IMG]

19. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Ви спеціально включаєте "дурачка"? Ви ж ніби не дурний хлоп. До чого тут автобуси, до чого молотови? Дивіться в корінь!!!
    Ось на цю фото наприклад. Поясніть застосування сили до цієї дівчини. Чи Ви як той сивий довбо@об думаєте що вона кидала галавєшкі?

писи і оффтоп. Раз мова зайшла про гамерику, довелось мені колись побачити кортеж президента США на власні очі, а цього року довелось побачити кортеж хряка... Що сказати? В хряка в кортежі нема мотоциклів, а по кількості машин приблизно однаково. Якось не файно для країни яка стоїть на колінах з простягнутою рукою мати такий кортеж як в гамериканців. Нє?

• Подобається Подобається x 1
  20. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)