Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Розложив я мапу на столі...
    Дякуйте беркуту, що там, під стадіоном, ще щось відбувається.
    Сліпому видно, що завданням МВС є якомога довше тримати отой натовп на Грушевського. Щоби не розійшовся, не дай Боже, не розбігся...

Мабуть завтра влада підвезе бруківку та стару гуму...

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

і дурні теж ... але я б не назвав це - дурні, якщо м'яко, то значна частина - надто радикальна, сьогодні стовідсотково неможливо сказати хто почав і що почав, для мене чмо яке кидає у ВВшніка молотов не краще чма (таке собі слово) яке лупцює ногами лежачого, або гумострілом по-приколу у людей стріляє ... як тут обирати сторони? я хз, мені з одного боку жалко ментів, з іншого, майданівців, з другого бачу дебілів як з майданівців так з ментів .... не знаю ....

дякую за першу частину - пояснюю, другу: нічого я не прозрівав, який був такий залишився, бо раніш не ті питання ставилися, тому не "ті " відповіді були ... Майдан як явище сприймаю дуже позитивно бо це був загально державний "фе" у бік влади якої показали що не барани в країні живуть ... другий Майдан - мав підтримку яка навіть помаранчевим не снилася, причому не за націоналістичними або євроінтеграційними ознаками а виключно у форматі - "влада задовбала" ... але, то було, що зараз? якась незрозуміла ситуація, шляхів вирішення - не бачу жодних, заклики "як ми їх їжаків голими дупами передавимо" або "як гамерика перекриє усім ворогам кисень" - то як на мене дурня, що ми бачимо зараз, до тищі народу з якого то палить автобуси ментам ... але це лише тисяча що дуже сміливе припущення ... як я казав вище, за два підсрачника та три розбитих носа прийшов мільйон людей на майдан, сьогодні є вбиті але народ не йде ... чому? в мене лише одна думка у цього майдану де вже не зрозуміти маданівці то або тітушкі підтримка загальнонародна десь на 10% від колишньої ... як ще проаналогіювати (о знов слово нове) коли людина закликає до гігієни шляхом розмазування багана по обличчю - якось випадає з уваги до чого ж був заклик ....

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хєрої...поплачте над їх нещасною долею.

Понівечений "Беркутом" активіст, якому "шиють" кримінал (фото)

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

Василю,як вашого сина отак потовчуть,не забудьте файно полизати ментам сраку.
    І чоботи.
    І помолитись на свого любимого підера.
    Може дасть вказівку - і жінку покатують.

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є ще третя сторона - влада.
    Майданівців можна зрозуміти - не влаштовує влада. А влада що робить? Замість того, щоб вирішувати питання, кинула беркутівців проти майдану. Хіба народ проти тих беркутівців? Ні.

Це влада кинула Беркут на майдан - жеріться.

Так що... чи то майданівець кидає каміння в беркутівця, чи навпаки, винувата влада! А чия робота - звезення тітушок? Влади! І це влада хоче миру? Не повірю!

Влада не миру хоче, а хоче силою придушити, щоб взяти всіх в єжові рукавиці... саме придушити, щоб не повторилось ні на виборах і ніколи жодних майданів.

5. VasMT

:)))
    Як мені подобаються ці наперсточники...
    Чулисти, народну раду зібрали...
    І склад який, аж страшно... "Є присутніми всі народні депутати, які представляють народ. Хто не голосував за антинародні закони. Хто готовий захищати демократичний... європейський вибір України."
    Так Геращенко каже.
    А що ж хочуть чуваки?
    Читаємо дуже уважно, - (по абзацах розбив я).
    "Одноголосно голосуємо за проголошення Народної ради України.
    Про утворення місцевих народних рад.
    Про утворення муніципальної міліції.
    Про підготовку всеукраїнського народного голосування про недовіру Януковичу та дискредитованій Верховній Раді.
    Про утворення муніципальної міліції"

Нічого дивного не помітили?
    За що голосували? Тільки за створення народної ради.
    ПРО всьо решту тільки поговорили...
    Але і це фігня, зразуне помітно.
    Але готувати всенародне голосування про недовіру самим собі, коханим, це вже верх шахрайського мистецтва...
    Пів року думатимуть, як це зробити, як той народ порахувати, як бюлетені складати, де урни ставити... А там і березень 2015-го. І можна буде голосно крикнути - Люде, ви бачили? Ми добились позачергових виборів ...
    А можна просто здати мандати.
    Нічого дивного не помітили?

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

7. Agaton

Agaton Well-Known Member

Міжнародні реакції на цю драку були б на зовсім іншому рівні, якщо б жив Лех Качиньськи ...

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

http://youtu.be/HyALbnJK67U

радість для Василя - його хєрой - потомок савєцької мразі знищив український прапор.

---------- Додано в 00:40 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

В дупі йому міжнародні реакції.
    Його ссучені хочуть штурмувати американське посольство.

• Подобається Подобається x 6
  9. VasMT

Миху, якби хотіли придушити, то вже би придушили.
    Справа декількох годин.

10. Dred

Dred Well-Known Member

На відео нащадок дедовваєвавших.

11. Agaton

Agaton Well-Known Member

Здається, що це тільки театр, пародія Ірану а.д 1979

12. artobstrel

Рома - козли э, це істина, вони є з усіх боків, так - ментовська організація, себе скомпрометувала в першу чергу через місцями дебільне керівництво, але мент - то є особа недоторкана, я розумію коли перехопив дубинку та заїхав по рожі, а коли молотовим у ВВшніка -не розумію та засуджую ... ....

13. VasMT

Брехня. Акуратно ніс на останій секунді відіо.

14. artobstrel

- та да знищив, ось же пшездуни, забрав - так, але де знищив? "Міліціянт евакуював державний прапор з ворожої території"

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чого ж чекають?

16. VasMT

Артем, що ти розпинаєшсі? Хіба ти не бачиш, що людям застить очі. Ну не розуміють вони, що каміння кидають, бензином палять, петардами обстрілюють чорну масу - солдат-ВВшників. А найманці стоять позаду. Курять, анекдоти травлять, з ружбайок шмаляють...
    А ти ім про розбирі голови солдат.

17. artobstrel

Ром ну ось Ви влада, до вас приходять ходокі кажуть: "пішов на, і того свого забирай, ми зараз демократію будемо робить" ... і шо? вирішуйте, як вирішити так поставлене питання ? я зараз не кажу про якість влади я кажу про логіку реакції ...

звичайно ні, нах він їй потрібен? я гадаю що зараз їй потрібно (на жаль це вже відбувається) дискредитувати майдан, я бачу як міняються погляди у свого оточення ...

18. VasMT

Не знаю. Але нинішні контратаки беркутів показали, як вміють тікати непрмеренні бійці з правого сектору.

19. kym

kym Well-Known Member

От стратег. треба бути на місці щоб про щось говорити.... Не було б на Майдані багато тисяч людей не було б три дні Грушевського. небуло б Грушевського Майдан ще в понеділок би пробували розігнати. На загал влада боїться пересуватись цілим Києвом без силовиків. Чим довше буде майдан тим владі гірше.... ймовірність жертв збільшується і відповідає за них тільки влада як в середині країни так і зовні. Так що ваша теорія зовсім не аідповідає дійсності. Думаю зараз коли є вже 5 трупів для силовіків взагалі дилема... відповідати то все одно прийдеться чи "тепер чи в четвер" і хтось зва це все одно сяде в тюрму. Пукач коли вбивав Гонгадзе теж в той момент думав що "кум королю". А те що влада підписала собі смертний вирок то однозначно.

20. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

А хтось може пояснити таке диво: нащо тітушкам оточувати американське посольство?:ireful1:о_О:dntknw:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)