Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то скоріше викличе не контрольовану реакцію і як наслідок-вибух.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вони беруть технічну воду, тобто не дуже очищену. Для "танців на льоду" вистачить 10 міліампер. А як поливальщик впісяється, опір тіла на землю зменшиться. :)
    Тре порахувати ретельніше.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Педро, я ще жодного разу не дав Вам поводу назвати мене брехуном.
    І я давно навчений не їсти в голову, а думати нею. І сантиментів в мене не багато. Бо стараюсь не піддаватись емоціям.
    Тому на Вашу крикливу емоційну маячню не звертаю уваги.
    Мені, чесно, фіолетово.
    Я вільно ходжу Стриєм, вільно спілкуюсь із людьми, чесно розказую про свою позицію... ІВи знаєте, чомусь не стоїть черга набити мені писок...
    З чого б це? А це Стрий. Не Єнакієво і не Партизанськ...

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

:)))А зараз хтось щось контролює?
    Не смішіть людей.
    Це показали сьогоднішні виступи беркуту. Всьо тікало, аж блискало за ними...
    Я би мєнтам підказав багато чого, але у них своїх радників вистачає.

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден, але я думаю, десь поблизу є гідрант і його можна використати, як проти беркутят, так і проти техніки.
    Яка температура повітря у Києві зараз?

5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

різниця в культурі між Стриєм та Єнакієво.

• Подобається Подобається x 4
  7. VasMT

Боря, увімкніть мозок.
    Який дебіл буде вам окремо чистити воду? Ну трошки більше солей, але не достатньо, щоби пройшов струм. По-друге, струя не йде монолітним потоком. На відстані пару метрів це вже набір крапель, що збільшеє опір. Ну і третє Фарадей свою клітку придумав задовго до винаходу пожежних машин.:mocking:

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та не можна, бо на гідрант тре пожежну колонку натягти - яка є виключно на пожежних автомобілях, це в клятих гамерикосів стирчить з землі - приєднав рукава і вперед, в нас воно в землі, там різьба на 150 мм, до чого приєднувати? тіко з домів тягнути але там - бздюркало буде .... хоча начебто бачив якесь щось на вподобі на барикаді - може десь чогось і протягнули ....

9. VasMT

Ці питання до Артьомки.
    А техніці ваша вода до дупи...

10. artobstrel

во істину! ) добре якщо так ...

11. VasMT

:haha:
    Артем. Таких колонок валом. У наших полковых пожарников их пинали. А по внештатным пожарным командам найти не проблемма.
    Но мозгов то нет... булыжник оружие пролетариата.:mocking:

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Беркут виконує функцію заградзагону для МВС.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

було б бажання, знайшли б колонку... з різьбою 150 мм... але ефект би був не злий.
    який там тиск?

14. VasMT

:ireful1:
    Ви колись після полуночі ходили містом? Там де пацани тусуються...:mocking:

15. hrim

hrim Well-Known Member

Співчуваю родичам, близьким загиблих і поранених.
    Для розрядки з рос. форуму.

"этот неловкий момент, когда украинский коктейль Молотова горит лучше, чем российский Олимпийский факел…"

• Подобається Подобається x 4
  16. coolzak

coolzak Well-Known Member

Всі загиблі на совісті трьох підарасів оппозиційних-якби оголосили уряд тимчасовий ще в грудні коли відігнали спробу розгону то було би по всьому-армія і менти не можуть перейти на сторону протестуючих-їм потрібна формальна влада якій підкоритись можна -напівлегальна хоч би.Та навіть зара дати командиру полка аеромобільного в Хирові 20 лімонів і офіцерам по лімону і все-менти почухають по домах при вигляді БМП і танків.Невже не ясно що пердуни просто тягнуть час.Нові лідери щоб зявитись потребують час якого нема

• Подобається Подобається x 6
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

техніці - так, а лішньому составу, що в середині? за півгодини поливу - фіг двері відкриєш... чекай весни..., я вже не говорю, що вони б були там, як сліпі кошенята...

18. artobstrel

ага - щщщаз, воно зі стратегичного люмінію, так що то шо за Ваших часів пінали - зараз все розпзжено ... )))

залежить від насосної станції до 6 атм - шо дуже багато, але в разі появи такого дива - відключать на станції і усьо .... а взагалі то не до того закликаєте ....

• Подобається Подобається x 3
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  20. artobstrel

Рома - Ви дуже суровий ) чи то в вас пацани кволі )

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)