Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

мало того, коли людина говорить про якісь важливі справи і при тому сміється то він брехун. Бачив не раз як та падла мало не ржала...

2. sani

sani Well-Known Member

Всетаки є мудрі люди на цій землі...
    https://www.facebook.com/oleinikov.me/posts/247949068712753
    вище я писав подібне..

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 2
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

Kateryna Zinovieva
    Стояла на зупинці біля Арсенальної, чекала 38 тролейбус. На сумці висіла собі жовто-блакитна стрічка. Раптом до мене підходить бабуся, років за 60, така собі "обанкротєвшаяся арістократка". Каже:
    - Девушка, вы бы сняли ленточку свою!
    Мене, звісно, мало не тіпати почало, але з усією можливою повагою відповідаю:
    - Стрічка - це символ. Ви ж обручку весільну не знімаєте, а я собі стрічку ношу.
    - Девушка, - шепоче вона мені мало не на вухо, - здесь очень беспокойный район. Здесь эти самые постоянно ходят... Снимите от греха подальше! Я же за вас переживаю!

І мені захотілось обійняти цю жінку. Вірус людяності якимось чином перейшов межі Майдану і вже почав заражати все місто.
    Ми з жінкою разом їхали у 38-ому, трохи побалакали за життя. Виявилось, що вона живе фактично біля "Арсенальної". Розповіла, як "эти самые" вночі бігають по цілодобовим магазинам за алкоголем, голосно кричать під вікнами і загаджують двори. Розповіла про свого родича, який за СРСР був відомим дисидентом - і то, каже, зараз чомусь страшніше, ніж було за СРСР.
    Бажала на прощання мені удачі і просила бути обережною, додавши: "Времена сейчас такие... Это нам, старикам, что тут осталось, а вы молодые, за вами еще история".
    За нами ще історія.

• Подобається Подобається x 8
  5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не все.
    Вопроса должно быть 3
    3. -украинского государства, не теряющего свой суверенитет, а значит не присоединяющегося ни к каким надгосударственным орбазованиям .

А это кто такой?
    Что за "рупор" Востока?

6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Сценарій...

7. ricardo

ricardo Well-Known Member

Може бути. Сьогодні Єфремов виступав українською мовою. Чим не знак?

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Для любителів задротствувати цілими днями

http://censor.net.ua/resonance/269229/pochemu_ya_uveren_chto_lyudeyi_na_barrikadah_ubil_berkut

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Олійников не на цій землі. Він віщає з-за кордону. А це ДУЖЕ велика різниця.
    Нагадаю, хто забув - це керівник Простопрінт, який випустив майки із написом "Спасіба жітєлям Данбаса", і який вимушений був імігрувати у Хорватію через тиск влади.
    У Хорватії став затятим сепаратістом.

Повторю вкотре про "елєхтарат ВФЯ" слова дуже розумного донеччанина:

Він же:

Еще один основной вывод из сегодняшнего опроса - у кого в руках телевизор, тот и рулит.

10. Дальневосточник

Читаем:
    Делались кустарно. Тот, кто делал - уже 7 лет (!!!) на пенсии. Участвовали ли "беркутовцы" - не известно. Партия "вероятно" попала... Господа! Зная нашу безалаберность и общий бардак - с ТАКой-же уверенностью можно утверждать, что часть изготовленного была брошена на стеллажах в НИИ - и валялась там, пока предприимчивый охотник не унес додому. Чего пропадать хорошим жаканам? Причем этот вариант развития событий более предпочтителен, чем всплышие в МВД через 7 лет остатки "опытной партии"....

Хорошо! Тогда (по Луганскому кабельному):
    "про"-майданские - 24, плюсы, 5-канал, ICTV, TBi,112
    "контра"-майданские (и то, с натяжкой!) - Inter, 1
    выходит - рулит-то не влада? ;)

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Цю статтю могли опублікувати з метою якраз виправдання силовиків. Вбили вони, але мовляв випадково.

12. Дальневосточник

т.е. - вы распространяете статью, которую - по вашему мнению - написали, чтобы оправдать силовиков?!?

http://youtu.be/e-qDHM0slB0

13. sani

sani Well-Known Member

я не за кордоном і цілком підтримую його слова, і те саме писав, і ці "качелі" ми вже мали в 2004 році, тепер маємо 2013-14, і ще будемо мати через 3-5 років... і так все життя "туди-сюди".

Ну переможе революція, прийде до влади яценюк-кличко чи хз хто....
    ну підпишуть асоціацію з ЄС, будуть робити непопулярні, але дуже важливі і потрібні реформи. І всім відомо що легко пару років не буде, буде скрутно бо розвалена економіка потребує реанімації і змін. Плюс росія почне економічну давку, перекриє газ, відмовиться від сиру, цукорок, вагонів, моторів, ракет і тп... і відпоівдно весь схід буде в ще більшій кризі, а до того(за януковича) в них була "стабільність" і на чергових виборах Партія регіонів знову буде казати за стабільність і до чого довели країну "папєрєдніки" ті оранжеві-євроінтегратори і знову до влади прийде Янукович або тому подібне... і знову "качелі" і знову все спочатку... І знову революція??? 2004, 2013-14, і 20..

А ЖИТИ, СПОКІЙНО ЖИТИ КОЛИ? з нормальним не зомбованим суспільством...

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Генерал ВВ закликає солдат не вірити сльозам матерів і бути вірними Януковичу

Настаящій ваєнний....

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

у вас всіх дійно проблєма.
    Мені легше.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я її привів для "спеців" по озброєнню, шоб не мусолили тут по одному реченню три місяці на основі дебільного звіту МВС. З патронами все ясно, патрони є. Лишилося розібратися хто стріляв і навіщо. Моя думка - стріляли навмисно

16. ricardo

ricardo Well-Known Member

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Офігенно. Євроінтегрувалися надійно. А простим людям - "работать надо", на Рашу.

18. Bambook

Bambook Persona non grata

Послухай, Батя, тут у Відні дуже круто.
    Я бачив очі Моцарта, театр і ґей-парад.
    І знаєш, тут вніманіє до мене не прикуто.
    Ніхто не озирається на мій старечий зад.

Ти, Батя, знаю, захворав – ангіна чи застуда.
    Натомість я ще – молодець, та й духом привоспряв.
    Скажу я чесно: щось мені не хочеться отсюда.
    Хоть полномочій тут нема, зате багато прав.

Тут добре, Батя... Бачив я актьора в сєрєбрянці.
    Він просто так собі стояв і п'ялився на нас.
    Я залишив йому на чай сто доларов у банці,
    А він з улибкою сказав: "Спасібочкі, альтшайс!"

Ти там держись, не унивай, надєжда у спецназі,
    У Путіні і в мірє том, шо нам всігда оплот...
    Ну, ладно, Батя, как всігда, зустрінемся в Гаазі.
    Тут час всього дотудого літає самольот.

Андрій Бондар

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А у кого в руках телевизор?

Продовження тут.

Останнє редагування модератором: 4 лют 2014
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)