Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А чому саме вони вибрали 2-3 метри? З таким успіхом можна сказати 20-30 см. Чи, скажімо, кілометр... Адже це гопота, якій не можна вірити ні одному слову. Ось було наказано їм казати 2-3 метри, вони і кажуть. А прийде інша команда - будуть казати інше. Хіба кримінал колись хворів правдою?

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

зараз на ТВі програма Знак оклику. Там про ці вбивства. Думаю, коли закінчиться, викладуть програму на сайт

galaxy SIII

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Педро. Я не вірю ні тим, ні тим.
    Але справа в тому, що у нас є деякі вихідні дані. У нас є маса кулі і глибина її проникнення в тіло. При необхідності можна вирахувати відстань пострілу. От тільки ми не маємо місця вбивства. Три вбитих і жодного фактичного місця вбивства.
    Вам це не здається дивним?

• Подобається Подобається x 3
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Васю,
    Я намагався додатково з"ясувати, але нікого із присутніх на Грушевського у день вбивства так і не знайшов.
    Переказують, що Нігоян був значно ближче до "стойбища" беркутів, орієнтовно - неподалік від першого спаленого автобусу.

• Подобається Подобається x 2
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Коли я там був, в основному вони пуляли із за рекламного щита...Але тоді ж з ранку беркут прорвався, і дійшов аж до Європейської площі, так що постріл міг бути зроблений звідки завгодно....

6. terRen

terRen Дуже важлива персона

А якби роздивилися, то що???
    То може вам пора і самому на Майдан, все роздивитися, вирахуєте, виміряєте...

7. VasMT

Може і пора. Але не час.

Чєчєтов жжот на ТВі. І Ксюша Ляпіна...
    Нафіг, нафіг партійні списки. Тільки мажоритарка...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

100%

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=gTMkyoXfrRI

• Подобається Подобається x 3
  9. tiavik

tiavik Well-Known Member

Приветствую, уважаемое сообщество. Я из Белоруси. Начиная с 19 января старательно просматриваю Ваш сайт и некоторые другие украинские сайты в поисках правдивой (на мой взгляд) информации о том что просходит в Киеве. У нас в стране с обьективной информацией очень туго. Как мне кажется Львовский форум наиболее точно отражает то, что сейчас происходит, поэтому я решил зарегистрироваться, что бы в случае необходимости можно было задать вопрос.

• Подобається Подобається x 4
  10. coolzak

coolzak Well-Known Member

партійні списки і ніякої мажоритарки-бо будуть знов за пару кг гречки голоси віддавати.просто якщо з партії викинули то мандат переходить наступному в списку.Партія може висунути якусь цілісну платформу а збіговисько мажоритарщиків буде лише виторговувати собі якісь пільги.Взагалі би найкраще зробити тест для бажаючих вибирати-на знання елементарних принципів конституції.Інша проблема що партій як таких нема а збіговиська опортуністів.
    Взагалі я би заборонив всім депутатам з рівня обласних рад і вище вибиратись на наступні 10 років.

11. VasMT

Ми вже мали партійні списки. Тушкована батьківщина цьому підтвердження. Втрачається зворотній звязок.
    Карочь...
    Вже говорено-переговорено.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

а за партію не будуть? Хех...

у нас всі платформи хороші. От чомусь приходять до влади партія і плювати хотіла на платформи...

Просто, коли є можаритарник, а у вас є проблеми, то ви до нього, мажоритарника звернетися, а якщо є одні партії, до кого звернетеся? до партії?

Я б просто заборонив, щоб депутати мали більше одної каденції. У нас он всякі симоненки по 20 років сидять..

---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

Дивно, що ви про це не чули. От що дивно.

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

Робота депутата Верховної ради не вирішувати ваші проблеми в індивідуальному порядку а створювати правове поле в якому ці проблеми вирішуться на місці
    Місцева дорога,школа чи газ на вулиці не є тим чим депутат Верховної Ради повинен займатись.
    Всі партії повинні мати відкриті дані про фінансування ,гроші від компаній не повинні прийматись а гроші громадян обмежені певною суммою в рік.
    Щоб це працювало потрібно припинити перерозподіл грошей через Київ.

• Подобається Подобається x 5
  14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Віталій Нахманович: Відкрите звернення до євреїв всього світу

15. iso

iso Well-Known Member

І то правда. Пожив - дай іншим пожити:)

16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А яка З/п у депутата ВР?

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

18. iso

iso Well-Known Member

Стає, щоб звести кінці з кінцями
    http://www.pravda.com.ua/articles/2013/04/17/6988327/
    Ви про зарплату питали, а не про дохід?

19. VasMT

17 400, якщо вірити інтернету.

---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ----------

Мудро. І вовки ситі, і...
    І взагалі все йде за планом...:mocking:

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І, головне, ніхто нічого не втрачає. Бо, голосуй, не голосуй, а все-одно насєлєніє вибере Януковича і нєрушімій блок комуністів і ПР.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)