Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Невже?
    А мені здалось, що ні...

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ----------

Зі. Як бачите, в оригіналі нема отих "относітєльно относітєльно"

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Стосовно "относітєльно" - визнаю, це недолугий переклад заяви, зробленої українською
    А стосовно, власне, слів Кожари, аль Джазіра наводить текст прямої мови:
    http://m.aljazeera.com/story/201421103911508937
    He disputed claims that an opposition activist, Dmytro Bulatov, 35, had been tortured.

"Physically, this man is in good condition, and the only thing he has is a scratch on one of his cheeks."

Перекладаю суттєве:
    Він (Кожара) спростував заяви стосовно того, що буцім-то опозиційному активісту Булатову було завдано тортур
    Фізично ця людина у доброму стані, єдина річ,яка з ним трапилась, це подряпина на одній його(Булатова) щоці.

Чи наш МЗС буде бедуїнам катати ноту протесту за перекручування слів чільника українського МЗС?

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

"И кроме мордобития - никаких чудес" (В.Висоцький)

Просто все йде до того, що буде переформатована більшість.
    А якщо навіть і ні, то суттєвих подій до вівторка не передбачається.
    Так що ми тут лише побазікаємо, спираючись на те, що вже відбулося.

Я - не професійний перекладач, тому прохання не стріляти "в пианиста".

to dispute claims означає "оспаривать заявления", "спростовувати заяви"

Останнє редагування: 2 лют 2014
    • Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

О, нова фішка... :)))
    "Повне перезавантаження", "дорожня карта" і "міжнародні санкції" вже не модні. Тепер новий бренд - переформатування більшості...
    А за рахунок кого будуть переформатовувати?

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

5. medwedo berlogsoni

http://vidomosti-ua.com/ukraine/83457

Класика жанра.

Виходить, керівники Майдану настільки дурні, що найняли палія не на нейтральній території, а на Майдані, щоб, коли його піймають (а його не могли не піймати), він дав свідчення, що розмова велася саме на Майдані.

Йому ще потрібно було сказати, що один із тих, хто давав гроші - боксер надважкої категорії. Прізвища не пам"ятаю, але пам"ятаю, що бачив по телевізору, як він бився із Леноксом Льюісом.

Лише дурні повірять, що майданівці вирішили палити власні машини.

І червоних кхмерів та харківських тітушок, бійців георгієвських кавалєрів Добкіна та Кернеса вистачає

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

У вівторок побачимо.
    А з приводу того, що АльКожара зі своїми заявами стосовно Булатова обходився по самі вуха, що скажете?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

часом міліція говорить як є, а часом "як треба". Чим вижче по чину, тим більше того, "як треба" і менше, як є.

---------- Додано в 16:51 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

Лапайте, Василю:
    http://www.youtube.com/watch?v=hnv2HVZsYnM

Ну ... сказали... ну не то... ну зробили протилежну заяву... і кому шо тре, той то почує. А правди НЕМА.

• Подобається Подобається x 6
  7. VasMT

Тетяну Чорновол не катували тиждень. Але здалеку видно, що її били.
    Знайдіть відео із Булатовим у лікарні і порівняйте.

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Унтер-офицерская вдова сама себя высекла".
    Оскільки я не мав ніяких стосунків з унтер-офіцерськими жонами, не знаю як це має виглядати.
    Ви, мабуть мали (стотсунки) і тому мусите нам розповісти.

9. VasMT

Мені, Боря, вшістко...
    Я бачив сливку на носі "закатованого десятком відморожених спортсменів" Іллєнка. Бачу поголену та задоволену пику "катованого вісім днів бойовиками з московським акцентом" Булатова.
    Ія бачив дійсно розбите обличча Чорновіл.
    Це ваші вожді... Луцик вже сьодні сказав на Віче, що монумент їм збудує рукотврний...
    Ці люди керуватимуть країною, і приведете їх до влади ви.

10. kym

kym Well-Known Member

Немає там чого переформатовувати - той збрід представниками народу трудно назвати - тре розганяти і заново. І перша умова - бізнесу у парламенті немає що робити

---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ----------

Що за бред.... що можна побачити сидячи в тапочках на дивані.... тре сказати стрийським хлопцям щоб потренувались в лісі ..... потенційний матеріал для дослідів намічається.

11. VasMT

До мене які притензії, це не я про переворматування з трибуни розказую.
    Цікаво буде глянути на нову більшість "нових" облич. :mocking:
    І навіщо розганяти?
    Якщо ви такі правильні, здайте мандати, всі, і матимемо дострокові вибори. Народ, на хвилі вдячності вибере тридцять відсотків свободи, тридцять удару, тридцять бюту і всяким запроданцям лишиться десять на ПР і КПУ.
    І тоді керуй державою навсю пару.
    Але не здають...
    Пояснити чому?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому що ви не знайте виборчий закон.

Якщо депутат здає мандат, на його місце йде автоматично наступний по списку.

13. medwedo berlogsoni

На жаль, стосовно ВР, маємо, що маємо.
    Якби не Майдан, ніхто б у ВР і не почухався.

В нинішній ситуації декому доведеться міцно подумати, до кого пристати і як голосувати.
    Раніше Янукович у ВР спускався із свого межигірського олімпу, як бох.
    Тепер на цирлах прибіг матюкатися, бо запахло смаженим.

Так що болото під назвою Верховна Рада у вівторок почне булькати досить інтенсивно.
    Опозиція відчуває підтримку Майдану, правлячій більшості зовсім не ясно, чим усе може скінчитися для них особисто.

Тому і цілком імовірне переформатування більшості. Називайте це перебіжками по болотяній купині.

Так що до вівтірка запасайтесь кукурудзяними баранцями

14. VasMT

Яка розумна людина, аж страшно. А наступний із комуністів, чи з регіонів?
    Як діти...:mocking:

15. medwedo berlogsoni

А вони там усі комуністи ;)

Не будуть здавати, тому що нема гарантії, що серед тих, хто підтягнеться замість вибулих, не буде десятка три табалових.

Крім того, Ви пропонуєте вигнати одних дівчат, щоб на їх ліжка прийшли інші, а потрібно не дівчат міняти, а правила функціонування влади у державі.
    І це мають зробити саме ті мадами та дівчата, що зараз приписані до цього Верховного Дому.
    Під тиском народу, що виходить на вулицю.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наступний по списку партії.

Невже в Стрию того не знають?

Ну тоді всім прівєт:

17. VasMT

Ну-ну...
    Під тиском кажете?
    Моя думка проста і зрозуміла. Вибори до ВР не за партійними списками, а за адміністративним поділом. Маємо двадцять п'ять областей і Київ. Від кожної області по п'ять депутатів. Вони вибирають президента. Той формує уряд. Все просто і доступно.

• Подобається Подобається x 2
  18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, я бачив відео. Але по відео діагнозів не ставиться. А є наступні критерії:
    Брехня провладної шпани, вірити якій я не маю права.
    Є заключення і діагноз київських лікарів, яким я можу вірити.
    Буде діагноз і заключення європейських лікарів, яким я не вірити не маю права, бо одне слово брехні в записах в історії хвороби для нас загрожує роками тюрми.
    Так що будемо без емоцій і симпатій чи антипатій...

• Подобається Подобається x 3
  19. VasMT

А наступним конче треба до Ради і про партійну дисципліну вони не чули...

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

Не ставиться, але враження складається.
    Мені той Булатов до одного місця. Я мав одного підлеглого на таке прізвище з Н.Волинського, тому і запам'ятав прізвище. І я був шокований першими відомостями ЗМІ. Кіднепінг, катування, залишення безпорадного на морозі...
    І тут картинка - обличча без опухлостей і гемотом, відсутня тижнева щетина, телефон до пошкодженої щоки...
    Але це я роздивився пізніше. Зразу в око впав светер, який відривався двома руками від майки. Свіжої крові нема, а светер присох. І це після кількох годин блукань лісом...
    Та Бог їм суддя. Правду вони все одно не скажуть, а слідству Ви не повірите.
    Тшму марна справа.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мені складається враження,що ригівська сволота бреше на рівні своїх ідолів - савєцькьго гамна.
    Апазиція далеко не втекла.
    Після нинішнього виступу на Майдані ригівського слизняка,що саме зараз викручується на громадському,віри їм нема.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)