Євромайдан (3)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Полковник, 20 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

http://youtu.be/o1wW231Tdxg

---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

украинские оппозиционеры поймали полковника Службы Безопасности Украины, когда он разбивал окна чужого дома, изображая "вандала-майдановца". Целый полковник не погнушался! Фамилия полковника - Мегеря. Под началом таких полковников и подполковников были организованы отряды гопников, которые ходят по городу, бьют витрины и стекла в машинах. Разумеется, оплачивается эта деятельность из тощего украинского бюджета. А то откуда же еще? Сегодня утром группа самообороны евромайдана задержала координатора провокаторов — крепкого лысого мужчину средних лет. - Мы поймали его возле Мариинского парка, — рассказал «ФАКТАМ» активист Илья Сагайдак. — Он раздавал группам провокаторов определенные задания (к сожалению, мы так и не выяснили, что именно они должны были сделать) и разводил их в разные части улицы Грушевского. Когда мы задержали его, отвезли в штаб и поговорили по-мужски, он выдал нам номер своего связного. Разговор по мобильному мы записывали. И не зря: человек, с которым мы разговаривали и который руководит «титушками», представился милиционером-подполковником. Он тут же стал угрожать статьями Уголовного кодекса за незаконное лишение свободы его людей и незаконное удержание. При этом подчеркнул, что он отвечает за них перед Главным управлением МВД в Киеве. Фамилию свою подполковник, конечно, не назвал. Но потребовал, чтобы задержанных нами людей немедленно отпустили. «Куда? — спросили мы. — В штаб Партии регионов?» И «случайно» назвали неправильный адрес. «Да, давайте», — согласился милиционер и… назвал улицу и номер дома, где действительно расположен их штаб.

• Подобається Подобається x 4
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ні, це було не самозаймання, це був сигнал Януковичу. Вимушений. Після двох місяців стояння без жодної реакції з боку Януковича (побиття кийками та викрадення людей такою реакцією назвати важко).

От що з цього приводу сказав Юрій Луценко московській радіостанції Ехо.
    http://www.echo.msk.ru/programs/beseda/1249962-echo/

До речі, тепер уже і Кернес носить георгіївську стрічку. Геоггієвськой кавалег. Скоро уже будуть золотий наперсток до стрічки чіпляти, як особливу відзнаку у боротьбі із бэндеговцамі.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Значить відкинули ще область... Я, чесно кажучи, так і не зрозумів - Сімферополь, Київ ідуть окремо від області/автономії, чи входять у 23 ?

Ну і питання теж риторичне: Я підтримую майдан, але я не хочу майданів. Я хочу спокійного житття, але ж приходиться, і що робити?

4. Romko

• Подобається Подобається x 3
  5. medwedo berlogsoni

Я знаю, так що?
    Наберіть у Гуглі Кожара Аль Джазіра Булатов, і отримаєте інформацію, що він казав.

В двох словах: українському народу потрібно відсторонитися від опозиції, а у Булатова - незначні подряпини, і почуває він себе добре.

зі:

Останнє редагування: 2 лют 2014
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

по-перше наявність декларації про незалежність США не є доказом того що свиня є парнокопитне ... гадаю що для людей які молотов поєднують з Азіровим це буде зрозуміло ... по-друге, якщо ніхто за азірокаків не наведе де азіров каже про гей-івропу, буду вас усіх вважати балаболками як ви з цим будете далі жити - не зрозуміло ))))

---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

ага - спалити ВВшніка то сигнал Януковичу, да йому ср.. з гори на тих ВВшників ...

7. Romko

У вас там,на югавастокє вже повна цензура?

http://youtu.be/hT-yrf39Nkc

• Подобається Подобається x 2
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я, коли маю що сказати, не мовчу в догоду комусь.
    Я не знайшов нічого такого, що варто було би коментувати.
    Тому вважайте мій пост теж риторичним. Кожен побачить своє.

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

Дякую, чудовий переклад.

9. medwedo berlogsoni

Стосовно Булатова - давайте, почекаємо. Скоро його стан побачать незалежні політики, або лікарі. Якщо поїде лікуватися в Європу, там із подряпиною на щоці не госпіталізують.
    Якщо залишиться в клініці Борис, його обов"язково відвідають європейські гості.

"Мюнхенська угода" - це аби що сказати. В Мюнхені кілька років тому САМ ПУТІН виступав.

Майданівці, що виступили проти діючої влади, не звертають уваги ні на АльКожару, ні на опозицію, ні на Мюнхен, ні на Кері, ні на Ештон.
    Є цілком здорова мета: побудувати в Україні громадянське суспільство, без криміналітету.

10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Знавець демократії Лавров :mocking: ніяк не може знайти зв'язок між принципами демократії та вуличними пртестами. Хтось би з'ясував хлопаці, що демократія та "демократія московська" нічого спільного між собою не мають... :nea:

11. VasMT

Виступав, а не шушукався в куточку...
    Я навіть підтримаю Вас в цій думці. Але тоді поясніть, що робили наші бічлени в Мюнхені, якщо на них плюють з високої гори?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як ви будете називати себе, якщо я вам дам таке посилання?

Насолоджуйтесь:

http://www.youtube.com/watch?v=Pd662zoRS4Y

Азіров, його діти готові до однополих браків, а народ - ні.:)))

А тепер скажіть, як можна брехати так, як бреше Азіров, мов нам тре підготовитися, щоб вступити в Євросоюз. В чому полягає підготовка? У практикуванні однополих браків?
    А толпа (не народ) кричить: "пральноє рєшеніє"... і не бачить, що дєд Азіров їх просто водить за ніс, як і вас, доречі.

• Подобається Подобається x 9
  13. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

Пам'ятай (Олександр Олесь)

Коли Україна за право життя
    З катами боролась, жила і вмирала,
    І ждала, хотіла лише співчуття,
    Європа мовчала.

Коли Україна криваві жнива
    Зібравши для ката, сама умирала
    І з голоду навіть згубила слова,
    Європа мовчала.

Коли Україна життя прокляла
    І ціла могилою стала,
    Як сльози котились і в демона зла,
    Європа мовчала.

22.08.1931 рік

• Подобається Подобається x 4
  14. medwedo berlogsoni

Те, що Януковичу накласти на солдата, як, між іншим, і на всіх, за винятком своєї сім"ї у вузькому розумінні цього слова - це зрозуміло.

Ботаніки на Майдані могли скільки завгодно стрибати, співати, солдати - скільки завгодно часу стояти на морозі і пісяти у памперси, Януковичу це було до лампочки.
    Але коли полетіли коктейлі в бік його захисникв-невільників, йому стало зрозуміло, що рано чи пізно черга може дійти і до нього.

Тому і мусив відреагувати.

А ще за кілька годин до цього він говорив у зверненні про мир та злагоду, про свою працю на благо українців, тра-та-та, ля-ля-ля.

Ця промовиста промова і вивела із себе радикально налаштовану частину мітингувальників.

Кидали в захисників режиму, бо до Банкової та Межигір"я докинути поки що неможливо.

15. VasMT

Не підкажете. чому?
    Без лялякання. Конкретно, з розрахунком сил і засобів.

16. medwedo berlogsoni

Бічлени поки що відстають від Майдану.

Згадайте, що спочатку на Майдан вийшли люди без всяких партійних прапорів, а вже потім до них приєдналися опозиційні політики.

Опозиція і народ на Майдані - це не одне і те ж.

Множини, що частково перетинаються. Якщо незрозуміло, що це таке, хай позавчорашня Люба Вам пояснить. Вона в російській мові ні бум-бум, зате іноформатику знає.

---------- Додано в 13:22 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

Я не стратег, я - обиватель.

Але кожному зрозуміло, що у випадку штурму Банкової чи Межигір"я лік людських жертв пішов би на сотні.

Людські жертви з обох боків не варті того, щоб викурити його з його бункера.

Його просто не дістануть. Він накиває п"ятами. А жертв ніхто не воскресить.

Та він сам і не є ціллю. За винятком, можливо, кількох людей, які б із задоволенням встромили його головою в золотий унітаз і переперазали його сідниці гарапником.

Адже неодноразово уже мовилось, що мета - зміна політичної системи, яка б неуможливила узурпацію влади у державі будь-ким.

17. VasMT

Дивна у Вас логіка.
    Чому при штурмі Грушевського не було сотень загиблих? Чим Грушевського гірша за Банкову?
    Чудова фраза...
    І для цього розібрали бруківку на Грушевського...

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

очевидна відповідь - поки що не пішли в рукопашну. Тримають дистанцію каменюками і пляшками з одного боку і гранатами та рушницями з іншого. От коли підуть стінка на стінку, тоді наслідки будуть сумні...

19. medwedo berlogsoni

Я розумію, що Вам хочеться побалакати. Але я не маю часу вести пустопорожні балачки до вечора.

Післязавтра починається нова сесія ВР, до тих пір нічого кардинально не зміниться.

Можливо, Янукович уже під крапельницею, а ми тут то те, то се.

20. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Як приємно бачити, що наші "великі чиновники" вільно володіють англійською, (а дехто і німецькою файно говорить ;)), навіть і АльКожара :mocking: , а
    з перекладачами . Гордість бере за нас.
    Але чому ми, такі розумні-мудрі-всезнаючі такі "бідні"....?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)